Filosofull Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 daca mai esti dispus e ok pt vineri pe la 6, daca ne confirma si valo; mi s-a parut ca nu mai vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 daca mai esti dispus e ok pt vineri pe la 6, daca ne confirma si valo; mi s-a parut ca nu mai vrei E ok maine la 6, dar cum am mai spus...mai tre' sa vina cineva cu mine s-o tina pe Eneida. Nu am spus ca nu mai vreau (nu sunt genu' sa dau inapoi de la un lucru), doar ca as fi vrut sa vorbim cu asa zisul proprietar....lucru ce se poate lasa cu 2 taisuri....s-a mai discutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Am aflat de la Valo de catelusa Daca e nevoie de ajutor, de orice fel, ma bag si eu. Nu-mi pasa de nici un fel de consecinte...Catelul tre' luat de acolo. Daca aveti nevoie de-un om in plus, ma suna Valo si-mi spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 2, 2010 Autor Share Postat Iulie 2, 2010 Ok. ramane azi la 18:00. insa, daca nu cer prea mult sa fim"ridicate" de acasa si eu si sora...o sa vorbesc cu Bebe mai tarziu. Asadar, sor-mea e dispusa oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 orice persoana este binevenita la aceasta actiune; e bine sa fim cat mai multi; pt masina asteptam confirmarea lui marius; daca nu vine el vorbesc eu cu cealalta persoana; valo, fireste ca vom veni sa va luam de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 orice persoana este binevenita la aceasta actiune; e bine sa fim cat mai multi; pt masina asteptam confirmarea lui marius; daca nu vine el vorbesc eu cu cealalta persoana; valo, fireste ca vom veni sa va luam de acasa Cu masina va pot ajuta si eu, ca astazi sunt pe 4 roti, dar din cate am inteles, Marius s-a oferit si este inca valabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Cu masina va pot ajuta si eu, ca astazi sunt pe 4 roti, dar din cate am inteles, Marius s-a oferit si este inca valabil. asteptam un semn de la marius dar ramai pe fir; prefer sa fie unul dintre noi cu masina decat cineva din afara; multumim de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Cine ma ia pasager? Sunt echipata reising, cu pantofiori, maieut, si gentuta! Mai multe detalii si cum ne-am facut de lucru: /index.php?...t&p=2501470 . P.S.: Va rog sa nu radeti pana va doare burta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Cine ma ia pasager? Sunt echipata reising, cu pantofiori, maieut, si gentuta! Mai multe detalii si cum ne-am facut de lucru: /index.php?...t&p=2501470 . P.S.: Va rog sa nu radeti pana va doare burta! Sambata pana la urma, ce faceti? Beatrice, pana maine iti rezolvi carburatoarele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 sambata sarbatorim eliberarea purikoasei, ne trebuie o locatie; eu tre sa plec acu la o actiune, va rog sa lamuriti voi problema cu masina, persoana cu care am vorbit asteapta un raspuns; o sa intru dupa ora 14.00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Confirm la ora 6 cu conserva. Unde ne vedem....tot la benzinaria aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 sambata sarbatorim eliberarea purikoasei, ne trebuie o locatie; eu tre sa plec acu la o actiune, va rog sa lamuriti voi problema cu masina, persoana cu care am vorbit asteapta un raspuns; o sa intru dupa ora 14.00 Eu am o locatie foarte ok, dar nu este tocmai aproape. Sunt 120km. Bucuresti - Targoviste - Pucheni de Dambovita. Am o casuta de vacanta acolo. Este foarte fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Sambata pana la urma, ce faceti? Beatrice, pana maine iti rezolvi carburatoarele? De mers pot sa merg cu ea, dar nu cu mai mult de 80km/h (sau mai putin, depinde in "toane" e), dar se mai opreste din cand in cand, nu sta la relanti, tre' sa umblu mereu la ea, poate raman si fara baterie... Si ar fi foarte aiurea sa tin tot grupul ca ii e lene lu' Babetzone sa-si miste curu' ala de fier... De mers nu as vrea sa mergem foarte departe... Marius si Alina au treaba dupa-amiza, eu n-am motor sa ma bucur de drum... Deci undeva mai pe langa casa... @Valo: As fi vrut sa vin ieri, dar mi s-au intamplat diverse aseara... citeste si tu. @Pupila: Baga-te si tu daca vrei diseara, sau maine la plimbare/gratar, sau la ambele. @Marius: Crezi ca le putem lua pe fete din Otopeni in jur de 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Nu mai bine facem la Branesti? pe marginea lacului si sunt cam 15 km de Bucuresti. Noi nu o sa putem sa stam mult pentru ca o sa trebuiasca sa merem la o nunta si o sa am ceva drumuri de facut + pregatiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Da, si eu zic branesti pt maine daca stii un loc frumos acolo, fara manele; nici eu nu am timp prea mult; pt azi propun sa ne vedem la 5.30 in baneasa, vis-a-vis de antena 1 (pe strada paralela cu dn1), de acolo o luam pe beatrice si mergem in otopeni sa le luam pe valo si sora ei, apoi la fetita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ok...pai ca sa-mi fie mai simplu o sa va astept cu masina la 5:45 langa benzinaria de langa Bikers...ca pe acolo intoarcem. E ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 valo sta inainte de podul spre bikers;; dupa ce le luam pe fete putem intoarce chiar sub podul ala; mai bine ne vedem la aceeasi ora la benzinaria de la intrarea in otopeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Mihai, deci la 5.30 te astept la mine? Cine mai vine? Valo, suna-l pe Puppy si intreaba-l daca vrea sa vina azi, ca el doarme-n bocanci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Ok...la 5:45 o sa fiu la benzinaria de la intrarea Otopeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Asa, baga-te-n seama! Cu alte cuvinte, te asteptam la benzinarie, timidule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Eu voi fi obligat de sefu impotriva vointei mele si a sotiei sa ma duc la pescuit , asa ca urati-mi bafta si noroc ca eu oricum voi prinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 2, 2010 Share Postat Iulie 2, 2010 Detaliati aici cum facem maine cu gratarelul....cine il aduce ca eu nu am decat unul mare. Se pare ca tot a ramas ceva la mine: osul Eneidei sau Bubulinei Stiam eu ca mai e ceva.....si nu sunt sigur ce s-a intamplat cu ciocolata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 cateva poze din ciclul o fata fericita; actiunea a reusit, ENeida are un camin; multumim participantilor; vor urma povestiri si comentarii; maine la gratare sunt 2 variante: branesti sau ceva pe langa calugareni; vorbim de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 M-a mirosit Hera cateva minute...Cred ca a facut o criza de gelozie Ma bucur ca am reusit sa dam o sansa micutei cateluse si sper sa nu o inlocuiasca cu un alt biet animal. Chiar si asa, am mult timp liber si camine pentru sufletele cu blanitza, gasim. In legatura cu iesirea de maine, sincer prefer la Calugareni. Am mai fost acolo acum vre-o doua luni si e superb, nu e nimeni care sa deranjeze in nici un fel si e si raul aproape. Ma bate gandul sa raman peste noapte, ca si data trecuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 E cineva treaz?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate