Satana Postat Septembrie 23, 2010 Autor Share Postat Septembrie 23, 2010 se face, Mihai! pai..o sa va spun la fata locului vestile despre Eneida si sobolanii aia mici si rai pe care-i are:)...despre ea,numai de bine:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Cine vrea sa vina azi pana pe baricade la Eugen? O sa fim acolo, la sporovait. Nu stam mult, maxim pana la ora 19. Pana acum s-au anuntat Mihai si Beatrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 pt iesirea din weekend, daca se organizeaza ceva la braila as vrea sa merg acolo, cred ca e nevoie sa fim cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 Incerc sa apar si eu pe baricade...Sper sa ajung de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Septembrie 23, 2010 Share Postat Septembrie 23, 2010 eu acum am vazut measjul..... la ce ora trebuia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 (editat) Deci maine, Eugen, eu si Alex, vom merge sa vedem un EN500 de la dezmembrari, sa vedem ce putem culege de pe el. Daca mai vrea sa vina cineva, sa se treaca pe lista cu achizitii ( deja ne-am gandit cam ce ar vrea fiecare si ce tre' sa cumparam, deci vedem cu ce raman "codasii" ). Diseara pun si pozele pe care le-am facut ieri cu motoricile; pacat ca nu am apucat sa-l prindem si pe Mihai in ele, ca a plecat mai devreme. Editat Septembrie 24, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Lume, lume, cu ocazia marsului de la Braila am cunoscut un domn posesor de EN 500; este din Tulcea, urmareste topicul nostru, stie ca suntem hoti de caini si ce alte prostii mai facem noi p,acilea; il asteptam sa se prezinte aici; va pun o poza cu motorasul lui din care reiese ca ESTE PE LANT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Salutare tuturor. Intr-adevar, acum e pe lant dar initial a fost pe curea si a fost modificata., cat despre prezentare...dati un clik pe semnatura. Salutare tuturor si poate ne vedem dar in conditii mai relaxante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 (editat) Bun venit Papas. Cine a zis ca posesorii de EN 500 sunt doar pe acest forum a gresit, ei sunt mult mai multi, pe motoare in trafic! Aici suntem aia "forumisti". Doresc sa va reamintesc de ideea mea de a constitui acel RC tematic EN/LTD 500. Ati fi interesati sa faceti parte din asa ceva? Cum sa se numeasca? Bagati aici idei! Editat Septembrie 27, 2010 de alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Septembrie 27, 2010 Share Postat Septembrie 27, 2010 Mda mult adevar , multa experienta si si multe piese de schimb ptr toata lumea hyp ,hyp. Mesaj completat si avem si unde sa mergem la pescuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Mai da ce v-ati mai scuns de vremea asta, nici pe topic nu mai scrieti! Haideti cu propuneri, facem sau nu un rider club? Poate ne vedem saptamana asta, pe miercuri joi asa, la Eugen si povestim acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Octombrie 3, 2010 Share Postat Octombrie 3, 2010 De acord , va astept . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 4, 2010 Share Postat Octombrie 4, 2010 Eu as prefera miercuri, dar daca e frigul asta mai stam noi la terasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 Maine, miercuri dupa ora 18 discutie despre piese si strategii de vreme rea ,jos la beci . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vulturash Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 vin si eu, iar am ramas fara acceleratie, dar cred ca doar mi-a scapat nitul din mansonul ala de sus de la maneta. vad ce fac, ca nu as vrea sa vin pe jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Poate te luam noi de prin Rahova, ca deh, suntem vecini acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Incerc sa ajung si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 Zicea MariusJml ca ajunge si el cu Alina, dupa ora 18.00, ca are programare la dentist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 V-ati intalnit ieri? eu inca nu am scapat de raceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evgenius Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 Da am vorbit de piese si tipuri de motoare l-am cunoscut si pe Marius si acum cautam intinzatoare de distributie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex1vladimir Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 Salutare lume! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 @Beatrice si Alex_en: Ieri sera pe la 18:10 va claxona un nebun pe Giurgiului, dupa care v-am vazut motoarele parcate vis-a-vis de drumul gazarului. Cum pe voi nu v-am vazut prin zona, n-am mai oprit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 24, 2010 Share Postat Octombrie 24, 2010 (editat) Salutare lume! Ce faci? Esti liber azi? Cum mai e pe meleaguri "straineze"? Ti-ai luat un motor de p-acolo? @Beatrice si Alex_en: Ieri sera pe la 18:10 va claxona un nebun pe Giurgiului, dupa care v-am vazut motoarele parcate vis-a-vis de drumul gazarului. Cum pe voi nu v-am vazut prin zona, n-am mai oprit. Ne oprisem la cofetaria aia Atena, parca. Nu mai tin minte daca ne-a claxonat cineva, ca ieri la cat de turmentata eram, ma mir ca am mai fost in stare sa merg pe drum... Mesaj completat Cand ne mai vedem si noi saptamana asta sa sarbatorim deschiderea sezonului de iarna? Editat Octombrie 24, 2010 de Beatrice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 da, sa ne mai vedem si noi intr-o seara, mai pe racoare; scrieti si voi cand va convine mai mult; trebuie sa vorbim si despre urmatoarea comanda la wemoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 Pai sambata ar fi ok. Ora nu stiu, mai pe seara, un 5,6 seara... Locul, va ganditi voi unde va convine mai mult, undeva prin centru, sa nu fie nimeni prea departe de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate