Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 eu m-am trezit, ce facem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Ramane Branesti? Daca da unde si cand ne intalnim? Cine ia grataru? Daca e facem cumparaturi din Cora (carne, carbuni, suc....etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 ieri la bikers am zis de varianta cu calugareni, distanta e aceasi dar acolo stie pupila un loc misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Pai astept detalii......eu pe la 4 maxim 5 ar trebui sa fiu acasa...deci nu o sa stau mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 eu plec 15 min pe la piata, astept sa intre si ceilalti sa hotaram ceva; dar mai repede ca se face tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Da... Eu m-am trezit acum... Parca si eu as prefera Calugareniul, ca e si mai aproape de mine si nu mai stau sa merg cu ocazie pana-n Bucuresti, si nu e departe, faci vreo 10 minute in plus... Cat despre iesirea de ieri, Marius iti multumim pentru ca ai luat fata in masina, Alina, sora lu' Valo catelusa si a dus-o la ea la munca, unde mai are inca 2 viitoare prietene maidaneze. Iar la "actiune", au mai participat Pupila Dilatata ( super om ), Ugluk si Woosh, care a fost cel cu prezenta de spirit - cat timp noi ne chinuiam sa facem un plan sa nu ne vada cineva, el a desfacut catelusa si a luat-o usurel spre masina, iar noi nu stiam unde-i fata. Totul a fost frumos, ma bucur ca am reusit sa o luam de acolo... Mihai Filo a fost, cred cel mai fericit dintre toti, a ranjit tot drumu' de fericire ca ii va fi bine catelusei de acum inainte. Mesaj completat Am vorbit acum cu Valo, asteapta sa stabilim o ora, sau mai mult voi, unde va vedeti in Bucuresti pentru cumparaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 am fugit la piata hotatarati repede ce si cum, alex ala ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Ok....ramane Calugareni......unde si cand ne vedem?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Alex acum s-a trezit, il sun eu sa-i zic o ora, dar vedeti cum faceti voi sa va intalniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 (editat) Pt mine e ok orice ora si cam orice loc de intalnire...Astept sa hotarati. Gratar aduc eu, dar nu-mi gasesc toporul si maceta...Cred ca iar mi-a sabotat mama "cazarma" Editat Iulie 3, 2010 de Pupila Dilatata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Mihai zicea ca pe la 12.45 ar putea pleca de acasa si daca va e ok, sa ve vedeti undeva pe la Piata Progresu, spre Giurgiu, sau undeva in drum, unde pot ajunge toti. Deci ora ar fi in jur de 13.15... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Trec sa-i iau pe Valo si pe Ugluk si cred ca la 13 sunt la progresu'...E ok asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Eu o sa zic pas de data asta......s-a facut tarziu deja si daca ne vedem la 13:00, + cumparaturi = 13:40, + drum= 14:20.....deci o sa stau doar o ora ca am timp sa ma si intorc. Oricum...distractie placuta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 la 13.15 la progresu, eu vin cu alex_en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Marius, si nu puteti veni chiar deloc? Imi pare rau... Eu m-am trezit cam tarziu, ce-i drept... Deh, am sarbatorit si noi rapirea din Serai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Marius, si nu puteti veni chiar deloc? Imi pare rau... Eu m-am trezit cam tarziu, ce-i drept... Deh, am sarbatorit si noi rapirea din Serai. O sa mai fie si alte ocazii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Singura poza in care apare Ugluk; pe Woosh nu am reusit sa-l prind; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Singura poza in care apare Ugluk; pe Woosh nu am reusit sa-l prind; Ugluk e africanu' chel, cu mana-n gips E u o iau din loc...0723 155 562 si 0760 482 800 sunt nr mele de tel. Daca nu ne "gasim" da-ti un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 trebuia sa imi faci o poza cu potaia in brate, gen, trofeu Da, fata si profil, ca sa fie pusa la dosar ca dovada! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 In afara de mina-n ghips,in poza ar fi fost frumos s-apara si cu un ochi vanat... Eu am gratar ! Da' nu cred ca vin...din multiple motive.Cel tehnic,apropo de ieri,cred ca l-am rezolvat - am descoperit ca statea-n aer,un fir de la releul de incarcare... Daca n-aveti gratar,treceti pe la mine sa vi-l dau p-asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Filosofull Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 pozele de la aventura de azi: http://dl.transfer.ro/gratar-transfer_ro-04jul-cb8c61.rar o sa urc cateva si aici ce zapaceala o fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 3, 2010 Autor Share Postat Iulie 3, 2010 In afara de mina-n ghips,in poza ar fi fost frumos s-apara si cu un ochi vanat... Eu am gratar ! Da' nu cred ca vin...din multiple motive.Cel tehnic,apropo de ieri,cred ca l-am rezolvat - am descoperit ca statea-n aer,un fir de la releul de incarcare... Daca n-aveti gratar,treceti pe la mine sa vi-l dau p-asta. Ochiul vanat care nu va fi al lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Super pozele...Tu'l in gat pe retardu' ala cu fiatu' lui...Prost de da-n gropi saracutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Asa ceva, mai rar... Cred ca maine nu ma pot ridica din pat de la cat am dat la lopata azi! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 Asa ceva, mai rar...Cred ca maine nu ma pot ridica din pat de la cat am dat la lopata azi! ) Multumiri si scuze...Pana-mi iau hammer sau pana-mi fac motorul, tot peripetii idioate ca si asta ce-a trecut am sa am...Jur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate