dezamagitoru Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 (editat) Cristi, de cand un biker ca tine isi bate capul cu aspecte legale? Just do it! Sau da-mi atasul contra unei sume modice si niste ocheti de la prieteni, ca de bucata de-aia de fier de treci ochetul prin ea am facut deja rost totul e o chestiune de tiiiiiiiiimp de-acuma. Salut, eu am crashbar de inox.Asa: Vai ce mi-am dorit si eu crashbar de-ala... daca aveam, numa' pe circuit eram Editat Ianuarie 21, 2014 de dezamagitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Vai ce mi-am dorit si eu crashbar de-ala... daca aveam, numa' pe circuit eram Haha...cre' ca a lucrat ceva neamtul la crashbarul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Sile, m-am cumintit de ceva timp cand e vorba de d-astea nefacute desi ma mai mananca din cand in cand... Atasu' nu-l dau ca e a lu' Iju' care ar trebui sa sufere un transplant de motor (XS400, ovcorz). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Tu ai ceva infestatie cu XS? Ca prea ai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 are cineva o trusa de scule originala pt Vx? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Tu ai ceva infestatie cu XS? Ca prea ai multe Pai, mai am 2 motoare de XS, sa fie acolo. Probabil e ceva genetic... "A life full of X". are cineva o trusa de scule originala pt Vx? La un motor vechi de aproape do'oj' de ani rar mai gasesti trusa originala care oricum nu contine prea multe. In lacasul de sub sa poti baga linistit vreo 2 truse de tubulare, varsate. Editat Ianuarie 22, 2014 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thorus_2003 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Pai, mai am 2 motoare de XS, sa fie acolo. Probabil e ceva genetic... "A life full of X". La un motor vechi de aproape do'oj' de ani rar mai gasesti trusa originala care oricum nu contine prea multe. In lacasul de sub sa poti baga linistit vreo 2 truse de tubulare, varsate. Nu intra mai bine o cutie-doua de bere ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Nu intra mai bine o cutie-doua de bere ? Acu', depinde de preferinte, eu prefer berea. In viitorul foarte apropiat vor avea loc si 4 cutii, prietenii stiu de ce. Editat Ianuarie 22, 2014 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 O sa radeti dar eu am trusa de scule originala Din pacate nu este completa pentru ca mai am doar cheia de bujii, o tubulara ciudata pentru axul rotii (cred), o surubelnita cu 2 capete si-0 cheie de 14-17 parca. NU stiu ce continea exact trusa originala dar cel putin pe primele 3 repere bag mana-n foc! Si toate astea-s bagate intr-un mic sacultet ce se inchide prost cu o capsa si se poate intampla ca aici /index.php?/topic/59176-pe-transfagarasan/?hl=burlaco (ultimele 2 poze din primul post) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Am citit mai demult despre patania ta, bine ca a fost doar atat. Legat de scule, eu car dupa mine o trusa d-asta http://www.proxxontools.ro/proxxon-23080-trusa-1-4-pentru-ingineri.aspx si un cleste "suedez", d-ala de instalator, le car sa fie in caz de necaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Ianuarie 24, 2014 Share Postat Ianuarie 24, 2014 Ce tip de ulei recomandati din gama Motul pt Vx din 93 avand in vedere vechimea motorului uleiul trebuie sa fie mai gros sau ii ok 10W40? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Ianuarie 26, 2014 Share Postat Ianuarie 26, 2014 (editat) Cu Mo(R)tul am avut o experienta neplacuta si evit sa-l folosesc, in VX am pus Bel Ray 10W40, dar pe viitor o sa folosesc Cepsa. Vai ce mi-am dorit si eu crashbar de-ala... daca aveam, numa' pe circuit eram Na ca mi-am amintit, Sile. Iete-l pa crashbaru' de cine-i facut, cand era el mic. http://www.moto24.co.uk/hepco-becker-crash-bar-suzuki-vx-800.html. Na de te da pe circuit acu'! Cel din poza de mai sus are ceva upgrade. Editat Ianuarie 26, 2014 de Dkw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 si inca o data, sa fie de bine la cine l-o lua, sa se bucure de el macar cat m-am bucurat eu: VX800, stare foarte buna, pret redus pana la 15 februarie 1299 euro, cu diverse acareturi la el (suport bagaje givi wingrack, parbriz givi touring, tankbag, etc) http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=551108 dupa 15 februarie revine la pretul initial de 1499. EDIT: negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 salutare!Oare s-ar potrivi un tankpad(20 cm inaltime,13 latine sus si 8 jos).Omul care are cheile de la garaj e plecat din localitate si nu pot sa masor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 @luk77: merge fara griji @restu' lumii, dati de veste la prieteni! Doamnelor si domnilor, Am placerea sa va prezint deosebitul SUZUKI VX800 ! Aceasta motocicleta extraordinara, care combina eleganta unui cruiser veritabil cu postura agresiva a unui naked pur-sange poate fi a dumneavoastra pentru DOAR 1299 EURO!!! Oferta este valabila pana pe data de 15 februarie, in limita stocului disponibil. Pentru poze si descriere sumara dati click pe linkul de mai jos. http://bikeshop.ro/h...ip=am&ID=551108 Programarile pentru vizionare si test-ride se fac la numarul 0724993638, zilnic, intre orele 06:00 si 20:30.Grabiti-va! Oferta este valabila DOAR pana la 15 februarie, iar stocul este limitat (1 bucati)!Surprinde-ti iubita de Valentine's Day!!! Cumpara-ti un Suzuki VX800 si fii motociclist! Motociclistii fac mai mult secs decat ceilalti participanti la trafic! Bate-ti iubitul la cap sa-ti ia o MOTOCICLETA de Valentine's Day! You don't want a RING! Tot ce-ti doresti este un semeRING! De ce nu mai multe? In stare buna! Care sa nu permita scurgerea uleiului! Exact cum sunt semeringurile de pe Suzuki VX800! In cazul in care nu vi s-a parut, oferta este cat se poate de serioasa!PS: Se poate conduce cu A2, de la 20 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 N-am buton de like aici, dar un UP merge ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infractorU Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Salut , cine ma poate ajuta cu achizitia a doua cauciucuri pereche pt vx meu.mersi Salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Ce anume te intereseaza? Dimensiuni, marca/model? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infractorU Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 150/70/17 si 110/80/18 nu ma intereseaza firma sa aiba dot bun , de strada si pot sa fie sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Pentru spate poti lua linistit de aici: http://www.heidenau.ro/cauciucuri-heidenau/406-strada/k68 Eu il am de vreo 7-8000 de km si sunt multumit de el. Pret bun, durabilitate buna, aderenta ok. Acum vad ca este 445 de lei. Nu stiu dca gasesti ceva mai ieftin si sa fie nou. Pentru fata, uite aici o super oferta: http://moto-gear.ro/anvelopa-moto-lasertec-fata-11080-18-58v-tl-produs-123374.html Nu stiu ce-i cu el de este asa ieftin dar cred ca merita fiecare banut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) YAYYYYY!!!!!!!!!!!!! NU METZ LASERTEC!!!! NUNUNUNUNU!!!! Si gratis de ti-l da, invoca un motiv sa-l refuzi... Am avut mizeria aia pe 2 motociclete. Si am regretat aproape fiecare chilometru. Pe ploaie patineaza ca un bob si se consuma foarte repede Da 300 de lei pe un k36 de la heidenau. O fi el cu camera, dar e foarte foarte bun. Am avut pe fata cam 50.000 de km si n-am avut nicio neplacere pe niciun fel de vreme si drum. Editat Februarie 24, 2014 de dezamagitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Si io am avut lasertec pe fata. Asa am luat mobra prin 2006, venita de la nemti! Mie nu mi s-a parut asa groaznic. Acum am un Avon, luat de nou, pe care nu prea l-as recomanda nimanui. Aluneca in draci pe uscat! Metzeler-ul Lasertec era mai bun ca Avon-ul asta la franarea pe uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 inseamna ca avonul este mizeria mizeriilor Heidenau e perfect pt VX. Nu ar face fata pe o vitezana pur-sange, dar pe un street/touring care merge 110 +/- 40 kmh sunt excelente! Fac totusi figuri la 2-3 grade si ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infractorU Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Mersi de sfaturi,am comandat Metz pt fata,sa vad ce gasesc pt spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Sa ai noroc cu metzu'. Spate ai multe optiuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate