Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 http://www.cybermotorcycle.com/ am mai lasat adresa de site pe forum dar nu stiu daca a observat cineva sigur veti gasi lucruri interesante apropos primul fabricant moto din lume a fost SACHS (1886 daca nu ma insel) Mesaj completat pe situ care l-am dat sunt frumos asezate de la a-z pt fiecare tzara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 In 1876, Nikolaus August Otto realiza un motor in 4 timpi pentru biciclete cu motor. In 1883, Daimler si Maybach realizau motor in 4 timpi asezat pe pe cadru, a mai fost postata de nenumarate ori foto in speta. De Dion et Bouton si apoi Werner, contruiesc, intre 1895 si 96, biciclete cu motor. Sachs nu apare in discutie. Siteul postat de tine e slabut ca informatie, mai repede ma uit la vecinul co.za Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) am zis PRIMUL FABRICANT MOTO nu prima motocicleta Mesaj completat si situl nu e slab deloc, uite-te mai bine, da click pe o tzara si vezi cate sute de marci sunt, unele care au fost produse numai un an doi daca ai un site mai smecher da-mi si mie sa ma uit la el, dar daca te referi la motorcycle specs...ala e mai slab la capitolul marci....mult mai slab Mesaj completat BMW S1000R are suspensii Sachs si cu toate ca Sachs a fost pe moarte a facut cateva Roadstere frumusele. eu posed un 125cc roadster si sunt foarte multumita mai ales pt faptul ca pe langa un CG sau YBR e foarte mare, nu arata ca un 125 ci ca un 500-600, cu exceptia motorului bineinteles Mesaj completat uite aici numai pt Gb cate marci sunt: http://www.cybermotorcycle.com/euro/british.htm Editat Ianuarie 28, 2011 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Pe mine ma intereseaza numai motocicletele rusesti si uite ce gasesti la ei http://www.cybermotorcycle.com/euro/russia.htm . Sunt doar 4 din zeci de marci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Sincer, chiar nu ma intereseaza ce suspensii are BMW Ă63820xx. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALT_ZOLA Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 (editat) De boardtrackere nu zice nimeni nimic ? Inca din anii 20 "indienii" faceau motoare v-twin pe metanol .... jucariile nu aveau ambreiaj cutiii sau frane si am impresia ca acceleratia era de tipul totul sau nimic . cam asta zice wiki .... si un indian Editat Ianuarie 28, 2011 de ALT_ZOLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Noi vb de 1880, nu de 1920, adica fo 40 de ani inainte de Indieni. Mesaj completat Următoarea pe listă este englezeasca Abbotsford, firma ce a rezistat doar 2 ani, 1919-1920, si a construit mici scutere, intr-o productie limitata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 Pe mine ma intereseaza numai motocicletele rusesti si uite ce gasesti la ei http://www.cybermotorcycle.com/euro/russia.htm . Sunt doar 4 din zeci de marci. situl e in expansiune si totul s-a facut in functie de interesele/natia celor care l-au vizitat tu daca vrei poti da info pt site despre motocicletele romanesti, ca am obs ca nu exista nici una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Ianuarie 28, 2011 Share Postat Ianuarie 28, 2011 situl e in expansiune si totul s-a facut in functie de interesele/natia celor care l-au vizitat tu daca vrei poti da info pt site despre motocicletele romanesti, ca am obs ca nu exista nici una Prima motocicletă românească: I.M.S.-53.Anul fabricatiei: 1953! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate