Heavy Riders M.C. Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 (editat) Festivalul bikerilor grei , de la Ploiesti se intoarce cu a 3 -a editie, in ultimul weekend din august. Cum se autodefineste evenimentul nostru dupa doua editii? Este un fest care pune mare accent pe entertaiment, o intrunire prietenoasa intr-o locatie aparte, o intrunire facuta de motociclisti, pentru motociclisti cu comercianti de profil moto si comercianti de accesorii rock, un loc unde poti bea o bere cu prietenii si poti participa direct la distractie (concursuri cu premii, tombola cu super-premii, parada), sau te poti manifesta activ sau relaxa la o bere la concertele din fiecare seara, sau iti poti customiza look-ul la salonul de piercing si tattoo organizat pe durata festului. Va propunem asadar un weekend la padure, intr-un cadru nou, pe locul fostei tabere de copii de la Paulesti, intr-o zona ideala de campat cu cortul, in mijlocul padurii, feriti de insistenta uneori suparatoare a soarelui si in acelasi ocoliti de ploaie. Drum asfaltat pana la locatie dar si in incinta, parcare asfaltata pentru motoare, si de asemenea zona scenei este asfaltata in imediata ei apropiere existand multiple foisoare acoperite. Pentru cei care doresc alternative la programul propus de noi ii anuntam ca in zona exista cateva lacuri de pescuit, un parc de distarctii cu tiroliana si paintball, cateva dealuri numai buine de endureala. Pe langa comerciantii de bautura si mancare din incinta, existe alternative in imediata apropiere a padurii de la paulesti, si de asemenea in zona la (2-10km) sunt mai multe pensiuni pentru cei care prefera un comfort superior celui de la cort. Programul propus de noi incepe inca de vineri dupa amiaza, cu cateva concursuri de incalzire traditionala gen "x si pruna, bere viteza, turneu de texas hold'em, iar pentru ziua de sambata planuim un maraton de concursuri pe echipe , care va avea loc imediat dupa parada moto. Serile evenimentului din 27 si 28 august inseamna un mega cocktail de concerte rock cu trupe din underground(N.E.G.A.T.I.V., Adendum, Lefters, Semne) sau deja consacrate (Bucium, Bukovina si bineinteles, TROOPER) , folk (chiatara in jurul focului) dar si un amestec experimental interesant de hip-hop, chill si rock (Zgarie Nori). Securitatea este asigurata ca si pana acum de clubul nostru frate din Constanta, si Tulcea Seawolves M.C. Entertainment-ul in zona scenei e asigurat Tibi alaturi de invitatii surpriza ai festului. Ne vedem in august! Detalii pe site-ul nostru http://bikefest.heavyriders.ro Editat Iulie 13, 2010 de Heavy Riders M.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Venim venim......negresit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Haoleu iar ne distram. Am ratat super distractia de la Seawolves din motive de sesiune dar pe asta nu o mai ratez. Sa fie rock, bere, multa prietenie si Tibi binenteles. Cei care nu au stat niciodata pe langa Tibi ii avertizez sa isi ia ceva pastile pentru burta. Ca te ia burta de atata ras. Eu imi faca abonament. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Cum am o datorie in bere de platit, n-am voie sa lipsesc. Ne vedem acolo, chiar vineri, cred; in cel mai rau caz sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 O fi bine, o fi distractie, o fi bere ? Venimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 echipa carnatilor abia astepta acest eveniment o sa fim acolo negresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 daca vin carnatii negresit tre sa ne prezentam ....ne gasim acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crivat Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 numa' stai sa vezi ce show iese.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Sunt ceva motociclisti de la Buzau care deja au luat zile de concediu ptr ca vrem sa stam de joi pana luni! Ne primiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 Lupii: checked! Buzoieni: checked! Valahii: checked! Crivatu' Bukovinean: checked! Carnatii: checked! And counting O DOAMNE!! Hai ca mai sunt doar 44 de zile!!! Mesaj completat FlorinSQ: abia va asteptam sa faceti un pic de concurenta carnatilor la concursuri. See you there, On The Road To Heaven Speedy.k: bere avem, treaba-i ca si rezolvata. Si daca-i vorba de dat bere...te asteptam si de joi pana joi, vorba cantecului Ozzy: dupa cum il stiu pe Tibi... o sa se epuizeze stocul farmaciilor de pastile din alea de durere de burta Mesaj completat Sg nu SQ, mama lor de taste! Na, ca acum trebuie sa dau si mielu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Cum am o datorie in bere de platit, n-am voie sa lipsesc. Ne vedem acolo, chiar vineri, cred; in cel mai rau caz sambata. te astept , chiar daca o sa alerg pe acolo cu treaba imi fac timp sa bem un "racoritor" numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) daca e tot acelasi prezentator de anu trecut care a prezentat si la constanta anu asta o sa iasa tare de tot ,ma mir cum de nu a ragusit anu asta am mai progresat macar la stafeta de bere poate ii facem pe domnii carnati Editat Iulie 15, 2010 de FlorinSg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fallen_Angel Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Insfarsit o intrunire adevarata Nu o sa lipsesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Iulie 16, 2010 Share Postat Iulie 16, 2010 @FlorinSg: normal ca prezentator va fi tot "monstrul sacru" Tibitza Asta-i si motivul pentru care se vehiculeaza pe aici stocuri importante de pastile de revenit din ras. Si crezi tu ca nu a ragusit? @Fallen_Angel: te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 17, 2010 Share Postat Iulie 17, 2010 spun si eu prezent (de parca mai era cazul) ,impreuna cu echipa carnatilor denumita mai curand de mine LARGE OPEN MOUTH M.C. si aveti grija ce sarcina imi mai dati anul asta, ca vreau sa fiu cat mai departe de Tibitza, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 spun si eu prezent (de parca mai era cazul) ,impreuna cu echipa carnatilor denumita mai curand de mine LARGE OPEN MOUTH M.C. si aveti grija ce sarcina imi mai dati anul asta, ca vreau sa fiu cat mai departe de Tibitza, da? lasa Mendozule ca rezolvam problema, am un "tusnad" il pastrez special pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 mai sunt 29 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) Prezent si eu. Daca vin cu mobra, mai platesc intrarea? P.S. model 1983 Editat Iulie 29, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 (editat) Prezent si eu. Daca vin cu mobra, mai platesc intrarea? P.S. model 1983 toti posesorii de motocilete mai vechi de 30 de ani intra moca , acelasi tratament il au si motocilcistii cu varta minima de 60 ani (conditia este sa vi calare pe motor) Editat Iulie 29, 2010 de ariman11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 Urcam si o harta cu noua locatia din padure, putin mai aproape de dn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 spun si eu prezent (de parca mai era cazul) ,impreuna cu echipa carnatilor denumita mai curand de mine LARGE OPEN MOUTH M.C. si aveti grija ce sarcina imi mai dati anul asta, ca vreau sa fiu cat mai departe de Tibitza, da? Vei fi insarcinat specialcu verificarea nivelului de distractie din sangele particicpantilor. Cum ii prinzi ca le scade nivelul ii trimiti la Tibi la tratament. La Paulesti nu are nimeni voie sa fie trist ori plictisit. Pastila de veselie marca Tibi la flacon mic si detectorul de tristete marca Mendoza la doza de 500. La Pulesti viata are alta calitate si pare de 10X mai frumoasa. Mergem la antrenament la Buzau si venim pregatiti pentru orice vor pune la cale greii motociclismului romanesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Hai baieti ca nu mai e mult. Imi este dor de umbra si distractia de la Paulesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 Ihi-hiiiii ca bine zici "domnu' Milica"! Abia va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 6, 2010 Autor Share Postat August 6, 2010 Adaugam cateva poze de la locatie sa va faceti cat de cat o ideie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Hai ca nu mai e mult ..ne facem incalzirea wekendul asta la Buzau si dupa aia sa te tii Ploiesti-Paulesti....Rock si pi...e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate