Sari la conținut

Asta Da Weekend . . .


Postări Recomandate

Un weekend interesant, care arata ca poti sa vezi si marea si muntele fara sa ai concediu.

Mare, munte, aproape 100 de poze, aproape 1000 Km, si totul pe motor.

Cu toate ca ma doare tot corpul voi incerca sa va descriu si arat aventura mea.

 

Sambata: Dimineata pe la 7.30 plecam in gasca (5+1) spre Kogalniceanu la evenimentul aviatic al anului. O zi superba pentru mersul pe motor. Viteza de coraziera pe A2 m-a facut sa regret pentru cateva momente mersul in grup, dar apoi m-am mai destins cand am vazut cum ne admirau toti. Una e sa vezi o motocicleta ratacita si alta e sa vezi 6 parca iti sar in ochi.

Dupa A2 am inceput sa depasesc coloanele de masini si cand m-am uitat la un moment dat in jur nu mai eram cu nimeni din cei cu care plecasem. Mai stau putin si dau peste Hondanegru, unul din grupul initial, si am stat impreuna pana pe Kogalniceanu. Acolo ne-am apucat sa facem poze, eu m-am intalnit cu Judah Iscariot si in timp ce eram captivat de avioane l-am pierdut pe Hondanegru (SORRY pe aceasta cale) si pana la plecare n-am mai dat de el. Adevaru e ca era si greu, eram mai mult cu ochii pe cer. Au fost fantastice acrobatiile si fetele alea pilot oricat de urate ar fi tot este ceva ce te atrage la ele, nu stiu inca ce.

Am trecut la un moment dat pe langa niste piloti intinsi pe iarba, se uitau la mine ca niste copii curiosi, iar eu ma uitam la ei si mai si. Ma uitam si ma minunam cum piloteaza ei avioanele alea imense, mai fac si acrobatii cu ele au mers sau inca merg in misiuni, razboaie etc. Iar ei presupun ca se uitau la mine si isi doreau sa aiba timpul meu liber si o motocicleta sa cutreiere tara in lung si in lat. Fiecare se intreaba cum e sa faca ceva diferit fata de ceea ce face zi de zi, iar dupa o perioada ajungi sa-ti doresti sa faci ceva diferit deoarece oricat de multe satisfactii ti-ar oferi ceva dupa un timp ajungi sa te plictisesti si sa te intrebi oare ce ar fi daca . . . ? Asta ar putea explica acele cateva secunde de holbat unii la altii :crack: oricum nu ma asteptam sa se uite niste piloti la mine cu asemenea admiratie cum ma uit si eu la ei. A fost un moment frumos.

La intoarcere am fost singur si am vrut sa vad si eu ce peisaje marfa sunt pe drumul vechi, ca asa am auzit ca e mai frumos decat A2. Am pornit eu la drum plin de incredere, nu mai fusesem decat cu masina pe acolo acum mult timp, primele probleme care mi-au dat batai de cap au fost localitatile in care toate masinile mergeau cu 50-60 la ora. Desigur ca eu nu imi puteam imagina sa merg cu viteza aia. Trece prima localitate, trece a 2 a, eu zburam pe langa masini. Vine a treia si hop la o depasire tasneste gaboru din radar, TOO LATE BITCH, n-a apucat sa ma opreasca si nici poza nu are ca tocmai eram in depasirea coloanei de masini, dar a auzit animalu toba si ce s-a gandit . . . :burnout: Am lasat-o moale, in comune, sate, etc viteza regulamentara sau cand mai prindeam unu mai viteaz ma bagam in curu lui sa-l ia pe el. Am intalnit in 4 radare pana in Bucuresti si aproape in fiecare sat o masina de politie lasata astfel incat sa para ca e radar. Deci pana aici nasol drumu vechi, apoi n-am vazut un peisaj frumos, niste dealuri si lanuri de floarea soarelui si grau. Pai daca vreau sa vad asta ma duc la marginea Bucurestiului si cu asta basta. Si ce a pus capac de-mi venea sa-i dau foc lu hondica a fost taxa pentru trecerea unui pod de cacao. Cum frate dupa ce ca merg cu 60 la ora in localitati si sunt si multe ale draq, apoi merg cu 120-130 ca numai surprize sunt pe acolo mai dau si bani sa trec un cacao de pod. Draq o mai ia pe acolo, prefer autostrada si inghetata sa fie. Am ajuns acasa sucarit, si rupt din cauza cacao-ului ala de drum vechi, dar surprinzator cu ceva mai multi bani decat de obicei. Se pare ca acea viteza de croaziera de pe A2 a facut-o pe hondica sa pape mult mai putina benzina decat de obicei. Pai si acum ce sa fac, ca nu puteam sa stau cu banii asa, nu? Am decis . . . BALEA LAC.

 

Duminica: Lejer ma trezesc pe la 11 si pe la 12 eram pe motor la intrare pe A2, ziua parea frumoasa, asa ca mi-am continuat drumul. Dupa ceva timp ajung la tronsonul acela plin de gropi. Si cum s-a mutat circulatia doar pe un sens, mergand spre Pitesti dai de banda 1 si 2 iar banda 3 folosita pentru masinile care vin spre Bucuresti. Dupa cum stiti doar banda 3 era cat de cat practicabila pe acest tronson facut praf. Merg ce merg cu vreo 60-70-80 facand slalom pe tot drumu. Apoi prin pe banda 1/refugiu drum ca in palma si ce spun ia uite tata ca de aici nu mai sunt gropi macar pe banda asta asa ca blana. Si mergand eu asa cu 160 fericit ca am scapat de gropi vad niste denivelari la ceva dinstanta pe banda mea, in stanga era ca dupa bombardament asa ca nu avea rost, incetinesc pana la 120 si ma gandesc ca or sa ma salte putin si gata. Ce nu stiam eu este ca erau ca niste valuri mici, una dupa alta. Le-am luat in plin la 120 si a inceput distractia, am intrat intr-un voblaj de nedescris. Juca ghidonu din stanga in dreapta atat de tare incat nu apucam sa incordez mana dreapta sa-l redresez ca deja era pe stanga. Am transpirat instant, am luat mana din gaz, n-am apucat sa pun frana fata ca de-abia tineam ghidonu sa nu ma dea jos, am reusit sa pun frana spate si dupa cativa metrii s-a potolit. Am mai trecut prin asa ceva dar nu de intensitatea si viteza asta. Ma dureau mainile de a trebuit sa opresc la cat am tras de ea. Sper sa nu treceti niciodata prin asa ceva, chiar daca nu cadeti, este foarte puternic socul, si la cat de tare imi batea inima cred ca faceam stop cardiac daca aveam ceva probleme cu ea.

Dupa incidentul asta am mers calm si incet bucurandu-ma ca sunt ok si de soarele de pe cer. Dar nu avea sa tina mult. Spre sfarsitul autostrazii a inceput sa ploua, aveam o geaca de ploaie peste geaca de piele asa ca la piept, spate eram ok dar picioare si palme fleasca. Opresc la o benzinarie si dau peste un baiat cu o fata pe un enduro galben (BMW cred, posibil Tro ca am vazut ca vroia sa se duca pe Trans) care stateau de vreo 2 ore asteptand sa se opreasca ploaia. Decidem sa mergem impreuna, facem cativa metrii se inteteste ploaia se opresc sa ia gecile pe ei. Iar pornim, tot ploua si cand ma uit in spate eram singur, nu stiu ce draq am dar ma pricep al draq de bine sa pierd oameni, de trei ori in 2 zile :D Ma gandesc s-au oprit iar la loc uscat si imi continui drumu. La un moment dat mergand eu asa prin ploaie cu 80-100 realizez ca ma simt chiar bine, nu-mi era nici cald nici rece, era perfect. Ma gandeam uite cum o ploaie atat de urata de motociclisti iti poate imbunatatii ziua, mare diferenta fata de drumul spre mare unde muream de cald daca nu bagam mana in gaz.

S-a oprit si ploaia dupa ceva timp, si ajungand la satele dinainte de Curtea de Arges am observat ca mare parte dintre sateni, copii, femei, batrani imi faceau cu mana. Dupa ce mi-am dat seama ca imi fac mie am inceput si eu sa le raspund, dar cred ca ar fi trebuit sa merg cu mana tot timpu in aer sa le fac la toti asa ca am renuntat si mi-am vazut de drum. Marfa sentimentu asta de vedeta. :cheers:

Si am intrat pe trans, imediat dupa baraj iti blestemi zilele si sfatuiesc pe oricine are motor sa nu va puna draq sa va duceti pe acolo. Pai erau la gropi de nu puteai sa ocolesti una ca dadeai in alta. A trebuit sa merg ca babutele sa nu o nenorocesc pe Hondica. Deci criminal drum mai prost nu am intalnit nicaieri, si prost timp de cativa zeci de Km. Pe unele viraje stranse era nisip, pur si simplu simteai cu fuge fata si trebuia sa redresezi, apa din plin pe drum, ploua se oprea iar inceapea. Criminal drumu, daca n-ai enduro n-ai ce cauta pe acolo, nu merita sa bagi motoru prin asa ceva, sau poti sa mergi ca mine, incet de ma injurau soferii si pe marginea drumului facand echilibristica, doar acolo nu erau gropi, inainte de tufisuri, destul de riscant de mers pe acolo dar decat din groapa in groapa mai bine asa.

A meritat ca am prins vreme buna sus la Balea si m-am relaxat cu niste porumb,colaci etc.

La intoarcere acelasi chin, in viata mea nu o sa mai merg cu motorul pe drumu ala, pai cand am ajuns in C de Arges ma dureau toate cele. Sa nu mai spun cum ma dor acum dupa 2 zile in saua motorului, pe arsita, ploaie, gropi etc.

 

Poze, la gramada:

 

P.S. Daca am facut greseli de ortografie, punctuatie, logica etc trebuie sa ma intelegeti, sunt cam rupt acum. :burnout:

post-3178-1154293939_thumb.jpg

post-3178-1154293972_thumb.jpg

post-3178-1154293997_thumb.jpg

post-3178-1154294013_thumb.jpg

post-3178-1154294039_thumb.jpg

post-3178-1154294055_thumb.jpg

post-3178-1154294070_thumb.jpg

post-3178-1154294091_thumb.jpg

post-3178-1154294102_thumb.jpg

post-3178-1154294140_thumb.jpg

post-3178-1154294211_thumb.jpg

post-3178-1154294234_thumb.jpg

post-3178-1154294254_thumb.jpg

post-3178-1154294271_thumb.jpg

post-3178-1154294292_thumb.jpg

post-3178-1154294316_thumb.jpg

post-3178-1154294353_thumb.jpg

post-3178-1154294374_thumb.jpg

post-3178-1154294400_thumb.jpg

post-3178-1154294422_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Juca ghidonu din stanga in dreapta atat de tare incat nu apucam sa incordez mana dreapta sa-l redresez ca deja era pe stanga. Am transpirat instant, am luat mana din gaz, n-am apucat sa pun frana fata ca de-abia tineam ghidonu sa nu ma dea jos, am reusit sa pun frana spate si dupa cativa metrii s-a potolit.

 

:cheers: :D aoleu nenea, chestia asta se vindeca cu gaz in blana sa descarci fatza, sa nu te puna dreaq sa franazi pe fatza sau prea tare pe spate. ai avut mare noroc.

 

 

 

 

 

Frumos we, Frumos de tot

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

beeetonnn.. imi aminteste de un weekend grozav nu cu mult in urma, intrunire constanta + drum constanta-buzau-vulcanii noroiosi-siriu-nehoiu-brasov-busteni (toate intr-o zi, cam 500km)... cat de misto a putut sa fie, in ciuda drumului prost pe alocuri si foarte prost dupa buzau spre brasov.... aproape de final simteam ca nu mai pot face nici macar 10km :cheers: asa ma dureau toate.... noroc ca s-a terminat :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Iar pornim, tot ploua si cand ma uit in spate eram singur, nu stiu ce draq am dar ma pricep al draq de bine sa pierd oameni, de trei ori in 2 zile

 

Mai .. in mod normal cel din fata nu ii "pierde" pe cei din spate... ii asteapta. Eu i-am prins pe cei din trupa de pe A2 intr-un tarziu dar tu si cu Hondanegru ati mers in fata fara sa ii asteptati. Fara nici o suparare... dupa parerea mea asa ceva nu se face. Ai pornit impreuna cu niste oameni .. mergi deodata cu ei .. si ajungi deodata cu ei.

 

Bine ca ai scapat cu bine din faza cu voblajul. Weekend frumos intradevar. Si demonstratiile de la meeting au fost la inaltime.

 

Bafta mare & asfalt uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Mai .. in mod normal cel din fata nu ii "pierde" pe cei din spate... ii asteapta. Eu i-am prins pe cei din trupa de pe A2 intr-un tarziu dar tu si cu Hondanegru ati mers in fata fara sa ii asteptati. Fara nici o suparare... dupa parerea mea asa ceva nu se face. Ai pornit impreuna cu niste oameni .. mergi deodata cu ei .. si ajungi deodata cu ei.

 

Bine ca ai scapat cu bine din faza cu voblajul. Weekend frumos intradevar. Si demonstratiile de la meeting au fost la inaltime.

 

Bafta mare & asfalt uscat!

 

Subscriu. Am pierdut pe Hondanegru si pe tine dar am primit intariri pe DDU si pe a lui fosta prietena, actuala nevasta :burnout: Alaturi de care am avut un we superb.

 

Au mai fost cu noi in Vama dupa show-ul aviatic (nota 10 BTW) emanueln79, danny1000, un tip cu un BMW GS (am uitat numele :cheers: ) doua gagici, shakira ( :crack: ) si inca una careia nu i-am retinut numele ( :D asta e am memorie proasta) si John Paul. Si bineinteles consoarta mea :crack:

 

Pacat ca we tine doar doua zile si saptamana de lucru cinci. Ar trebui sa fie invers :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa e MEA CULPA, nu prea am experienta in mersul in grup, de obicei merg singur. De asta am si spus la plecare sa stau ultimu, ca stiam ca daca o iau in fata uit de ceilalti. Ne-am oprit imediat dupa coloana aia sa va asteptam am stat cam 5 minute, nu a aparut nimeni si am continuat ca ne omora soarele, apoi ne-am oprit la petrom, primul dupa autostrada la rond, am stat cam 10 minute, iar nimik.

Era prima oara cand mergeam intr-un grup mai mare, am mai mers decat in 2 unde n-am avut probleme.

Oricum ma bucur ca v-ati distrat si voi, sper sa s-a simtit bine si Hondanegru la cat de fascinat era de avioane.

Poate mergem la iasi la intalnire si ma legati cu un cablu de ultimu sa nu plec nicaieri. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mah ne-am pierdut pentru ca noi ne-am bagat printre masini kilometri intregi.... antrenament de bucuresti pe care am crezut ca-l aveti si voi

ce m-a mirat a fost ca v-am mai asteptat asa cum spune crisluca de 2 ori si nu apareati...am ajuns la miting pe la 10:30, ne-am dezbracat, ne-am ratacit si acolo unii de altii si de abia pe la 11:54 am primit sms ca ati ajuns si voi??? intre timp l-am mai sunat pe cristi dar era varza celula aia..imi dadea la greu network busy

voi ati stat la coada aia de masini????? :cheers:

asta e..

data viitoare ne bagam toti printre masini..sau nu....

dar nu pot sa inteleg cum stateati la rand cu masinile pe caldura aia din camp!

eu am plecat de la miting pe la 5 si ceva..si am mers pe la limanu..localitate langa 2 Mai ude m-am cazt..

a doua zi am balaurit-o prin mangalia, costineti constanta vama veche (da, in ordinea asta :D ) si apoi acas' ....

oricum super show aviatic..belea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

fain totul. brava, domnilor, ma inclin :cheers:

eu, un mic incepator, incap pe su vro aripa? :burnout:

 

Normal ce crezi ca toti au fost veterani? Eu aveam 1010 km la plecare mare parte facuti in bucuresti si 100 pe autostrada.

 

 

mah ne-am pierdut pentru ca noi ne-am bagat printre masini kilometri intregi.... antrenament de bucuresti pe care am crezut ca-l aveti si voi

ce m-a mirat a fost ca v-am mai asteptat asa cum spune crisluca de 2 ori si nu apareati...am ajuns la miting pe la 10:30, ne-am dezbracat, ne-am ratacit si acolo unii de altii si de abia pe la 11:54 am primit sms ca ati ajuns si voi??? intre timp l-am mai sunat pe cristi dar era varza celula aia..imi dadea la greu network busy

voi ati stat la coada aia de masini????? :D

asta e..

data viitoare ne bagam toti printre masini..sau nu....

dar nu pot sa inteleg cum stateati la rand cu masinile pe caldura aia din camp!

eu am plecat de la miting pe la 5 si ceva..si am mers pe la limanu..localitate langa 2 Mai ude m-am cazt..

a doua zi am balaurit-o prin mangalia, costineti constanta vama veche (da, in ordinea asta :burnout: ) si apoi acas' ....

oricum super show aviatic..belea!

 

Nu am stat la coada normal, dar dupa cum am mai spus nu toti au peste 5000 km, iar eu am mai avut un accident in drum spre mare asa ca prudenta a fost cuvantul de ordine. Restul ne-au asteptat pe astia mai cu cas la gura, logic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Nu am stat la coada normal, dar dupa cum am mai spus nu toti au peste 5000 km, iar eu am mai avut un accident in drum spre mare asa ca prudenta a fost cuvantul de ordine. Restul ne-au asteptat pe astia mai cu cas la gura, logic.

 

nu ai spus nimic de asta cand ne-am intalnit :cheers: ..data viitoare o sa mergem mai grupati

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...