judas Postat Iulie 1, 2012 Share Postat Iulie 1, 2012 La mine o venit demult vara..., ca atare am fost sa ma racoresc si la propriu si la figurat cu prietenii de la Dej si unul din Cluj, la CASCADA VALUL MIRESII, prajeala, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 1, 2012 Autor Share Postat Iulie 1, 2012 La mine o venit demult vara..., ca atare am fost sa ma racoresc si la propriu si la figurat cu prietenii de la Dej si unul din Cluj, la CASCADA VALUL MIRESII, prajeala, etc. Si eu am fost acolo zilele trecute, dar in interes de serviciu... Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ciomperistilor, in w/e is la lucru si nu pot iesi la drum. Dar m-as da cu voi o tura luni sau marti. Sau vineri... Cam doo zile lucru si doo stau. Care se baga la o tura pana in Ungaria la cumparaturi? Da' unu' cu loc in bagaje... Sau la o tura de genul: Cj Napoca-Bistrita-Deda-Toplita-Borsec-Poiana Teiului-Bicaz-Gheorgheni-Sovata-Tg Mures-Turda-Cj Napoca. Traseul ar fi cam ASTA. Stiu ca la Andy n-o sa-i mearga link-ul, asa ca am descris prin cuvinte traseul mai sus Astept pareri, vorbe, dixcutii. Toata stima, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 6, 2012 Autor Share Postat Iulie 6, 2012 Stiu ca la Andy n-o sa-i mearga link-ul, asa ca am descris prin cuvinte traseul mai sus Toata stima, Nick. Ahahahaaa! Ai perfecta dreptate, nu merge, dar e o chestie de antivirus, ca totusi ma intreaba daca-s sigur ca vreau sa deschid link-ul ala? In alta ordine de idei, si eu lucrez sambata (si de multe ori si duminica), dar daca esti dispus de iesiri in timpul saptamanii, e perfect. Ne auzim, hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 La mine o venit demult vara..., ca atare am fost sa ma racoresc si la propriu si la figurat cu prietenii de la Dej si unul din Cluj, la CASCADA VALUL MIRESII, prajeala, etc. La paralela 45 vine vara la toti deodata asa stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Si eu am fost acolo zilele trecute, dar in interes de serviciu... Hai norock! nu cumva il cheama lehene radu pe mire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Noah seara buna ! Am schimbat si io clasa moto pt. o vreme..., cat ...., depinde de calitatea drumurilor patriei si tipul de drumetii care le voi face.Keeping touch anyway... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Ahahahaaa! Ai perfecta dreptate, nu merge, dar e o chestie de antivirus, ca totusi ma intreaba daca-s sigur ca vreau sa deschid link-ul ala? In alta ordine de idei, si eu lucrez sambata (si de multe ori si duminica), dar daca esti dispus de iesiri in timpul saptamanii, e perfect. Ne auzim, hai norock! Hai marti pe traseul prezentat mai sus. Am vazut in poze ca nu te sperie putina ploaie, iar daca prognoza ramane ca acum, o sa ude putin prin Borsec, Bicaz si Tg Mures. Foarte putin spre deloc. Oricum, pana acasa ne uscam. Sunt 600 km pe care la o medie de 50km/h cu tot cu opriri ii facem lejer in 12 ore. Asa ca daca plecam din Cj la 09:00, ajungem acasa pe lumina. Pastram legatura. Si te sun eventual luni dupamasa pentru o confirmare ferma si stabilirea detaliilor. Alea bune si "Hai Norock!!!", Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 8, 2012 Autor Share Postat Iulie 8, 2012 nu cumva il cheama lehene radu pe mire? Ba da, simpatic baiat! Noah seara buna ! Am schimbat si io clasa moto pt. o vreme..., cat ...., depinde de calitatea drumurilor patriei si tipul de drumetii care le voi face.Keeping touch anyway... Mnooooo... asteptam poze cu noua achizitie! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iulie 8, 2012 Share Postat Iulie 8, 2012 mersi andy de confirmare......................si nu zice nimic,sa vezi amu ce telefoane primeste!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea2008@yahoo.com Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 totusi ,cam lung traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 9, 2012 Share Postat Iulie 9, 2012 (editat) totusi ,cam lung traseul Care traseu? Ala de l-am propus eu? E lung dar e fain. Oricum, maine am de umblat cu alte rahanuri, asa ca nu plec catre incolo. Urmatoarele doo zile libere vreau sa merg in Ungaria dupa una/alta, probabil sambata. Daca se baga careva la o tura pana la Berettyóújfalu povestim detaliile aici sau pe P.M. Traseul ala probabil ca ramane pe august, in concediu, daca mai e cineva interesat il putem face in doo zile, sau trei. Cu modificari, sau asa cum este. Si discutia asta este deschisa la sugestii... Toate cele bune, Nick. Editat Iulie 9, 2012 de yonick Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 11, 2012 Autor Share Postat Iulie 11, 2012 Rezervarea este facuta pentru astazi la Vikingi in Grigo de la ora 20, avem un invitat-surpriza cu un Goldwing si povesti savuroase din Alpii Elvetieni si Francezi. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 No, se baga careva la o tura pana la Berettyóújfalu? Cel mai tarziu la 12:00 se pleaca din Cluj. Se poate pleca si mai devreme, dar nu mai devreme de 10:00(tre' sa-mi fuck si io somnul de frumusete dupa trei zile zbuciumate...) Doritorii sa bage vorbe aici pana la 10:00 A.M. Dup'aia nu ma mai uit pe forum. Se pot face opriri la Negreni la ciolan, sau pe Pietricica la o ciorba, sau la 10 km de vama pe dreapta, la o tocana de burta, etc. Daca ploua,(pana dupa 12:00) nu plec. Daca ne-o prinde ploaia pe drum, aia e... Aviz ciorbitorilor ciomperisti: sunt mai putin de 400km dus-intors. Haidati fratilor la invartit roata mai mult de 200km, ca nu va strica la rulmenti... Bafta maxima, Nick. Bine ba, ca va mancati toti ciorbele maine cand is io la scarbici... Pot sa jur ca duminica faceti macar 50 km pe sens. Va tzuca tetea, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Iulie 22, 2012 Autor Share Postat Iulie 22, 2012 Fratilor! Rezervarea e facuta, ne vedem la ora 20 la Vikingi in Grigo. Hai norock! Azi o tura pana la Campeni? Intalnirea la ora 11 OMV Turzii. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 facem ceva in weekendul asta sau stam acasa din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kamikazee Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 cojocna. nu mai dau voie la colorati si au adus paznici care-i tin la distanta. 10 lei intrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Maine dimineata la 10:45 la umbra podului trefla de pe Calea Floresti, catre Piatra Craiului. La 11:00 se invarte roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat August 1, 2012 Autor Share Postat August 1, 2012 Fratilor! Mare intrunire, mare! Inainte de a ne raspandi prin concedii care-cum, astazi ne vedem la Vikingi in Grigo, avem si prieteni din strainatate, o sa fie fun. Asadar, de la 19,30 (pentru Silviu) pe terasa, Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckygirl Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 Girls and boys, m-am bucurat sa va revad si sa fac cunostiinta cu cei pe care inca nu-i/le cunosteam. Rock and ride, lucky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Girls and boys, m-am bucurat sa va revad si sa fac cunostiinta cu cei pe care inca nu-i/le cunosteam. Rock and ride, lucky Te referi si la mine nu? Ma bucur si eu ca te-am cunoscut...ne vedem cand mai vii pe la noi,pana atunci..ai grija de tine,te pup. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat August 22, 2012 Autor Share Postat August 22, 2012 Eheeeiiii, fratilor! Incet-incet concediile se consuma, asa ca ne putem vedea din nou, ca de obicei, miercurea, la Casa Vikingilor in Grigo, de la 20. Rezervarea este facuta. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat August 23, 2012 Share Postat August 23, 2012 Sal'tare stimabililor! Pe 31-2 vine careva la MMC la intrunire?!? Se pare ca si Neagra mea o sa fie gata pana atunci. Daca totusi nu e gata, merg cu Negruta aia roz, pentru care am primit liber si de la Flory si de la Shackalu'. Asa ca vineri dimineata la prima ora la care ma trezesc, se pleaca spre Simleul Silvaniei, azimut: "Broscarie". Joi seara comunic ora la care se pleaca din Petrom Baci. Daca nu, ne vedem pe drum sau la destinatie. Daca nici asa, poate cu alta ocazie. Va salut cu respect, Nick. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat August 24, 2012 Autor Share Postat August 24, 2012 Fratilor! Duminica se merge la un gulyas la Torocko (Rimetea) pe la Aiud. Intalnirea este la ora 10 in OMV Calea Turzii, hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bluesky Postat August 26, 2012 Share Postat August 26, 2012 Sal'tare stimabililor! Pe 31-2 vine careva la MMC la intrunire?!? Se pare ca si Neagra mea o sa fie gata pana atunci. Daca totusi nu e gata, merg cu Negruta aia roz, pentru care am primit liber si de la Flory si de la Shackalu'. Asa ca vineri dimineata la prima ora la care ma trezesc, se pleaca spre Simleul Silvaniei, azimut: "Broscarie". Joi seara comunic ora la care se pleaca din Petrom Baci. Daca nu, ne vedem pe drum sau la destinatie. Daca nici asa, poate cu alta ocazie. Va salut cu respect, Nick. salut...ne vedem acolo,eu plec de miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate