stcimponeriu Postat Septembrie 12, 2013 Autor Share Postat Septembrie 12, 2013 Intotdeauna! Fii binevenit! Vino miercurea sa ne cunoastem. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Loc nou este mereu ca si al unui bibelou pe etajera la loc de cinste. Cam asa mult o sa te dai cu motorul in aceasta gasca precum sta bibeloul pe etajera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco12r Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Fiind nou pe aici si fiindca nu stiu mersul relatiilor dintre voi nu inteleg foarte bine ce ai vrut sa spui si unde bati. Probabil ca nu toate lumea este in relatii de prietenie in grupul aceasta. Eu in primul rand caut compania unor persoane care imi impartasesc pasiunea pentru motoare si alaturi de care sa impart asfaltul, dupa care vom vedea ce si cum. Nu vreau sa deranjez pe nimeni, daca este loc bine daca nu... nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abru Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Hai linistit...de fapt du-te ca eu momentan nu pot veni. Editat Septembrie 13, 2013 de abru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco12r Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 daca vremea este ok ma prezint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Septembrie 13, 2013 Autor Share Postat Septembrie 13, 2013 (editat) Vino sa ne cunoastem, nu baga in seama toate comentariile, unele sunt deplasate. Chiar daca nu permite vremea, ne deplasam cu alte mijloace de transport. Ne vedem miercuri, hai norock! Editat Septembrie 13, 2013 de stcimponeriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Septembrie 13, 2013 Share Postat Septembrie 13, 2013 Fiind nou pe aici si fiindca nu stiu mersul relatiilor dintre voi nu inteleg foarte bine ce ai vrut sa spui si unde bati. Probabil ca nu toate lumea este in relatii de prietenie in grupul aceasta. Eu in primul rand caut compania unor persoane care imi impartasesc pasiunea pentru motoare si alaturi de care sa impart asfaltul, dupa care vom vedea ce si cum. Nu vreau sa deranjez pe nimeni, daca este loc bine daca nu... nu. Toti santem prietenosi cu ori cine cine e nou,il mai initiem ii mai dam sfaturi ce stim si noi si ceeace am invatat si noi. Nimeni nu deranjeaza pe nimeni. Ne intalnim in fiecare miercuri de la 6 in sus la Restaurant casa Vikingilor in griogorescu Str Vlahuta 35-37. O sa vei motoare in fata daca buletinul meteo permite. Insa e omica problema cu iesirile. sa ma exprim amabil. Oamenii mai au probleme familiale si de servici. chear si daca e sambata si duminica, Asa ca iti sugere suptil daca vrei sa te si dai cu motorul sa ginesti vreo 1-2-3 care vor sa se dea co mobra lor nu numai sa o tina in garaj, si asa motociclismul e FUN, in rest poate sa te dezamageasca. Ah si inca ceva. Deobicei ala e deplasat care numeste lucrurile pe fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Septembrie 15, 2013 Share Postat Septembrie 15, 2013 voi intra in posesia patchului astuia, direct din state..., foarte fain...., deabia astept sa-l pun pe geaca ... hmmmm.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loco12r Postat Septembrie 19, 2013 Share Postat Septembrie 19, 2013 Intotdeauna! Fii binevenit! Vino miercurea sa ne cunoastem. Hai norock! Hai linistit...de fapt du-te ca eu momentan nu pot veni. Vino sa ne cunoastem, nu baga in seama toate comentariile, unele sunt deplasate. Chiar daca nu permite vremea, ne deplasam cu alte mijloace de transport. Ne vedem miercuri, hai norock! Vremea a fost buna, nu am bagat in seama nici un comentariu, m-am prezentat si.... pustiu... Noroc ca Zoran a fost in zona cu alta treaba si am schimbat 2 vorbe cu el. Hai Norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Mdaaa, imi cer scuze in numele grupului ca te-ai dus degeaba pana acolo... Adevarul este ca intrunirile de miercurea sunt benevole, se intampla ca lumea sa mai aiba treaba si sa nu poata ajunge. De obicei (rar) cand e liniste totala pe topic cu o zi inainte sau in ziua respectiva, este evident ca nu se merge. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Ca sa nu fie deceptia maxima a noului posibil membru si sa nu plece cu un PRIM GUST AMAR ca nu il asteapta nimeni cu bratele deschise, cum se laudau unii care spun numai lucruri axate, drepte,eu deplasatul m-am dus in deplasare pana acolo si cu niste teme deplasate (care nu l-au plictisit DELOC) i-am tinut de urat domnului cu POTENTIAL in MOTOCICLISM un discurs deplasat cum stau treburile in axa dreapta. A inteles repede insemnand ca e pe o axa nu mine si ne-am hotarat ca daca dorim sa si folosim motocicletele ne sunam sa ne deplasam impreuna. Avand in vedere ca am folosit de nenumarate ori cuvantul deplasat in contextul de mai sus demonstrez faptul ca am inteles exact varietatea de posibila interpretare a cuvantului deplasat, Deasemenea ramane sa o intelegeti si insemnarea cuvantului axat sau Drept. Asa am inteles ca RADU e la DREPT asa ca intelege intru cu tocmai insemnatatea cuvantului DREPT..... Lasa vremea si comentariile,du-te sa vezi adevarul! Mai bine nu scriai aceasta propozitie. Ca omul a venit si a vazut adevarul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 2, 2013 Autor Share Postat Octombrie 2, 2013 Fratilor! Astazi ne vedem la 18 la Vikingi in Grigo. Hai norock! Astazi ca de obicei, la 18 la Vikingi in Grigo. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Fratilor! Astazi ne vedem la 18 la Vikingi in Grigo. Hai norock! Astazi ca de obicei, la 18 la Vikingi in Grigo. Hai norock! Venim..., caci azi e sarbatoare in grupul nostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 De azi incolo asa ii va fi numele . E a mea cu acte in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 4, 2013 Autor Share Postat Octombrie 4, 2013 Felicitari! Cand ne prezinti jucaria in mod oficial? Ca tot limbez de cand am auzit ce ti-ai luat. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 Imi cer iertare pt lunga absenta, vreau sa i irezolv problema (postata pe threadul dragstar) ca sa ii pot prinde bine numarul si o sa mai trag niste ture de incheiere de sezon cand am timp, tot vreau sa fac cumva sa vin si miercurea, trag sa ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 6, 2013 Share Postat Octombrie 6, 2013 Felicitari! Cand ne prezinti jucaria in mod oficial? Ca tot limbez de cand am auzit ce ti-ai luat. Hai norock! La cum evolueaza lucrurile, azi-maine se va numi Drag-Star Grup , cei ce se aduna miercuri la Vikingi...=))), glumeam..., eu voi fi exceptia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 Azi se intalneste lumea la Vikingi? Am prins o fereastra libera si tare as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Octombrie 9, 2013 Autor Share Postat Octombrie 9, 2013 Eheeii, Tudore, ti-am vazut mesajul tocmai cand ma pregateam sa anunt ca astazi prezenta va fi scazuta spre nula. Din nefericire @Alin3400 lucreaza saptamana asta de dupa-masa, @Abru lucreaza in timpul saptamanii la Arad, mie mi s-a schimbat orarul antrenamentelor si de la 19,45 trebuie sa fiu la dojo... de altii nu pot sa spun nimic, s-ar putea sa vina cativa, @Judas, @Jawra, samd. Daca doresti, pot sa ajung la un suc pe la 19, dar te rog anunta-ma. Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Octombrie 9, 2013 Share Postat Octombrie 9, 2013 ) just my luck, cand pot eu nu poate mai nimeni. Pai hai sa o lasam pe saptamana viitoare eventual ca vreau sa ma intalnesc cu toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 maine ne intalnim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Hai sa ne intalnim(I*m in) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 trec si eu pe-acolo pe la 6... daca o fi cineva bine, daca nu, asta e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Octombrie 23, 2013 Share Postat Octombrie 23, 2013 Din pacate eu nu am mai ajuns .Imi cer mii de scuze daca am incurcat pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate