Sari la conținut

abru

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    raresabru

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Dragstar 650
  • Numar Moto
    LVS

Informații profil

  • Interests
    Muntele si mai nou moto

abru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Vand Dragstar Classic de 650. http://www.motocicli...-650/?p=4345671 Detaliile sunt in sectiunea Bursa.
  2. abru

    Yamaha Dragstar

    Salut, Vand Dragstar Classic de 650. /index.php?/topic/747176-yamaha-dragstar-classic-650/?p=4345671 Poate intereseaza pe careva de aici.
  3. abru

    Yamaha Dragstar

    Nu e chiar asa puturos incat sa gafaie, doar ca nu e facut sa sprinteze tare si sa ruleze cu viteza mare. Parca se simte mai bine daca accelerezi usor si mergi cu 90, dar de mers merge si cu 140, iar la semafor poti sprinta mult mai tare ca masinile, doar ca te ia mai rar valul.
  4. abru

    Yamaha Dragstar

    Salut, Si eu am 1.90, dar doar 92 de kg, si incepator(la vremea aceea). Eu nu simt nevoia de comenzi avansate, ma simt bine asa cum e. Motorul e bun, nici prea mare nici prea mic, pare mare daca compari cu alte motociclete, dar e destul de lent. In rest e ca orice "chopper" arata bine, nu il iei pentru performante.
  5. abru

    Yamaha Dragstar

    E frumoasa, imi place si mie. Casca de pe ghidon nu prea se potriveste.
  6. http://www.imdb.com/title/tt0388139/?ref_=fn_al_tt_1 Mai vechi si un pic ciudat, dar fain.
  7. abru

    Yamaha Dragstar

    Eu zic ca mai bine cauti o vulcanizare moto in zona ta si vezi ce aduc oamenii. De obicei iesi mai bine asa. Eu mi-am pus metzeler cu talon alb si sunt ok, dar nu am cum sa fac o comparatie cu altele.
  8. abru

    Util

    Daca e vorba de praful adunat de cooler, e usor, eu mi-l curat singur, ai nevoie de o surubelnita si eventual un filmulet pe youtube, ca sa vezi unde sunt toate suruburile. Daca crezi ca e nevoie, poti sa schimbi si pasta, ca e usor si aia.
  9. Asa cum scrie mai sus, mergem spre Sibiu. Ne vedem dimineata.
  10. abru

    Yamaha Dragstar

    Sighetul marmatiei - satu mare, am fost cu masina si nu mai stiu exact, dar cred ca in mare e ok.(sa nu ratezi casa din Certeze) Satu mare - Arad e foarte ok Daca mergi la lacul sf Ana, vezi ca treci chiar pe langa Tinovul Mohos si merita sa il vizitezi. Daca ajungi pe langa Vatra Dornei, merita sa urci pe Transrarau. In Sighet recomand memorialul durerii. In Sapanta este o biserica - Peri - foarte inalta din lemn(nu e in zona cimitirului vesel) Daca nu vrei neaparat sa ajungi in Borsa, alege alt traseu prin zona. Vatra Dornei-Bistrita-Dej-Baia Mare e foarte bun. Baia Mare-Sighet, din nou nu mai tin minte exact, dar e frumos si cred ca destul de bun. Zi cam care sunt punctele in care vrei sa ajungi.
  11. abru

    Util

    De ce nu copiezi o pagina de la cartea masinii, multiplici, pui o sina si eventual o coperta. Sau faci in excel, daca crezi ca iasa mai bine.
  12. Daca zici ca s-a golit lichidul in 3 luni, sa inteleg ca nu ai verificat nivelul deloc? Cand aveai lichid nu aveai nici o alta problema cu frana? Ca daca e asa, sa ai la tine tot timpul o sticluta cu lichid si sa te dai cu grija, pana vine piesa noua. Dar daca nu ai verificat nivelul nu poti stii daca l-ai pierdut o data tot, sau cu timpul. La alt mecanic ai incercat? Daca si ala zice ca merge cu teflon...poate asa e. Ei vad piesa, noi nu o vedem.
  13. Maine ne pornim spre Vatra Dornei avand in plan sa mergem pe TransRarau, vreo 3 motoare deocamdata. Cca 480 km total. Intalnirea la sensul giratoriu Marasti-Omv, ora 9:00.
  14. abru

    Poze

    L-a? Frumoasa zona aia.
  15. abru

    Hai La O Plimbare !

    Si eu am fost duminica, dar cu masina, pe Transrarau. Recomand cui ajunge prin zona sa faca si acest drum ca e fain.
×
×
  • Creează nouă...