Dan Cata Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Salut, Maine, 13 feb, va astept la o bere la Vikingi in Grigorescu Bautura e pe mine, e ziua mea Dan Cãta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 pffffooooaiiiii. ai puso dane. azi se umple acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 Sa va vad De la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 13, 2013 Share Postat Februarie 13, 2013 De la 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Februarie 27, 2013 Autor Share Postat Februarie 27, 2013 (editat) Fratilor, din nou e sfanta zi de miercuri! Da, intalnirile de miercurea se tin in continuare (am fost intrebat de diversi), uneori nu postam pe forum pentru ca devine redundant, dar sa bagati la cap: ne vedem in fiecare miercuri de la ora 18 la Casa Vikingilor din Grigo (Al. Vlahuta 41A). Toti cei care doresc sunt bineveniti, indiferent de "specia" motorului de sub ei. Hai norock! Editat Februarie 27, 2013 de stcimponeriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 +1, azi de la 18:00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 +1, azi de la 18:00 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 13, 2013 Autor Share Postat Martie 13, 2013 prezent Si io! Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Martie 13, 2013 Share Postat Martie 13, 2013 claaaaaaaaaaaaaaaaaaaar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 21, 2013 Autor Share Postat Martie 21, 2013 Apropos de cristalizarea comunitatii moto clujene: ieri la intalnire au fost doar chopper-isti (de-o parte a mesei) si BMW-isti (de cealalta parte a mesei)! Partea cea mai buna a fost ca majoritatea am mers cu motoarele... Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 Noah bun..., atunci vin si io de acum incolo cu MZ-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Salut. De 1 Mai mergem undeva? Felix Hajduszoboszlo sau ceva? Ganditiva din timp si pt cei carestau mai prost cu bugetul daca puneti in fiecare saptamana deoparte 50lei pana atunci se strange sigur si banii de benzina. De 1 Mai toate strandurile din ungaria au intrarea gratuita..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 (editat) Salut. De 1 Mai mergem undeva? Felix Hajduszoboszlo sau ceva? Ganditiva din timp si pt cei carestau mai prost cu bugetul daca puneti in fiecare saptamana deoparte 50lei pana atunci se strange sigur si banii de benzina. De 1 Mai toate strandurile din ungaria au intrarea gratuita..... iti dai seama ce tziganie va fi acolo .... unde-i gratis tot prostanu navaleste ca tatarii.... Editat Martie 26, 2013 de timberland0910 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 Salut. De 1 Mai mergem undeva? Felix Hajduszoboszlo sau ceva? Ganditiva din timp si pt cei carestau mai prost cu bugetul daca puneti in fiecare saptamana deoparte 50lei pana atunci se strange sigur si banii de benzina. De 1 Mai toate strandurile din ungaria au intrarea gratuita..... SAL. ESTI SIGUR CU INTRARILE LA STRAND CA SANT GRATIS? SAL. ESTI SIGUR CU INTRARILE LA STRAND CA SANT GRATIS? Da oare la tasnad cum e parca sa renovat strandu stie cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Martie 28, 2013 Share Postat Martie 28, 2013 salutare tuturor. da ar fi frumos o iesire in grup la haiduszoboszlo,dar am auzit ceva de genul cum ca ar fi gratis intrarea doar cetatenilor din ungaria. oricum intrarea la bazinele de afara costa cca 25 ron nu este ceva exagerat, daca te cazezi in campingul thermal din hajdu ai reducere la intrarea si daca pleci inainte de ora 20 ora ungariei ai o zi gratuita la baie. oricum intrarea gratuita se poate interesa printr un e mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Martie 29, 2013 Autor Share Postat Martie 29, 2013 (editat) Fratilor! De 1 Mai m-am gandit la o tura ceva mai lunga: Plecare in 01.05 Cluj - Oradea - Arad - Timisoara, seara cazare la cabana unui prieten in satul Sacosul Turcesc. In 02.05 Timisoara - Orsova - Cazanele Dunarii, cazare in zona Orsova - Turnu Severin - Herculane la ceva pensiune In 03.05 plecare spre casa Orsova - Hunedoara - Deva - Alba - Cluj sau variante. In felul acesta vineri seara sunt acasa cei care au de pregatit si sarbatorit Pastile cu familiile. Tura va avea cca 1000 km, prima noapte de cazare e gratis, pe barba mea Deschid o lista pentru doritori: 1. Andy 2. Tamas Hai norock! PS: Puteti deschide si o lista pentru o tura la Hajdu, pe post-ul lui @Yamcsi sau @Ovidiuluca Editat Martie 29, 2013 de stcimponeriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CalinB Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Fratilor! De 1 Mai m-am gandit la o tura ceva mai lunga: Plecare in 01.05 Cluj - Oradea - Arad - Timisoara, seara cazare la cabana unui prieten in satul Sacosul Turcesc. In 02.05 Timisoara - Orsova - Cazanele Dunarii, cazare in zona Orsova - Turnu Severin - Herculane la ceva pensiune In 03.05 plecare spre casa Orsova - Hunedoara - Deva - Alba - Cluj sau variante. In felul acesta vineri seara sunt acasa cei care au de pregatit si sarbatorit Pastile cu familiile. Tura va avea cca 1000 km, prima noapte de cazare e gratis, pe barba mea Deschid o lista pentru doritori: 1. Andy 2. Tamas Hai norock! PS: Puteti deschide si o lista pentru o tura la Hajdu, pe post-ul lui @Yamcsi sau @Ovidiuluca Acolo cu cazanele e pacat sa nu treci pe la sarbi, practic de partea cealalta a Dunarii. E super drumul ala, Mult mai fain ca si la noi. Doar buletin tre sa ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 Acolo cu cazanele e pacat sa nu treci pe la sarbi, practic de partea cealalta a Dunarii. E super drumul ala, Mult mai fain ca si la noi. Doar buletin tre sa ai. e frumos partea cu sarbii si cca 100 de tunele drumul ce trece pe sub ruinele unui castel si peisaje frumoase va trebui sa treci si cu bacul dar este un drum extrem de lung mai ales pt inceput de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 7, 2013 Autor Share Postat Aprilie 7, 2013 Fratilor! De 1 Mai m-am gandit la o tura ceva mai lunga: Plecare in 01.05 Cluj - Oradea - Arad - Timisoara, seara cazare la cabana unui prieten in satul Sacosul Turcesc. In 02.05 Timisoara - Orsova - Cazanele Dunarii, cazare in zona Orsova - Turnu Severin - Herculane la ceva pensiune In 03.05 plecare spre casa Orsova - Hunedoara - Deva - Alba - Cluj sau variante. In felul acesta vineri seara sunt acasa cei care au de pregatit si sarbatorit Pastile cu familiile. Tura va avea cca 1000 km, prima noapte de cazare e gratis, pe barba mea Deschid o lista pentru doritori: 1. Andy 2. Tamas Hai norock! PS: Puteti deschide si o lista pentru o tura la Hajdu, pe post-ul lui @Yamcsi sau @Ovidiuluca Acolo cu cazanele e pacat sa nu treci pe la sarbi, practic de partea cealalta a Dunarii. E super drumul ala, Mult mai fain ca si la noi. Doar buletin tre sa ai. O sa am in vedere, multumesc. Chiar daca vremea a fost mohorata, tot am scos bidiviii la un suc: Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 (editat) bem o limonada azi, mah ficiori ? va pun o dedicatie ( sa limbati ..... uitandu-va la poze ) Editat Aprilie 10, 2013 de autosos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 20, 2013 Autor Share Postat Aprilie 20, 2013 Fratilor! Avand in vedere ca se anunta o zi frumoasa, propun o prima iesire mai lunga in acest sezon pe Mesteacan (spre Baia Mare) la o placinta creata, cca 100km distanta. Intalnirea are loc la PetrOMV pe Aurel Vlaicu la ora 11. Oricine e binevenit, Hai norock! Fratilor! Avand in vedere ca se anunta o zi frumoasa, propun o prima iesire mai lunga in acest sezon pe Mesteacan (spre Baia Mare) la o placinta creata, cca 100km distanta. Intalnirea are loc la PetrOMV pe Aurel Vlaicu la ora 11. Oricine e binevenit, Hai norock! O iesire faina, placinta buna, drumul si mai bun. Mai jos: o parte dintre motoarele de azi si un membru marcant al grupului... Hai norock! Fratilor! Maine, duminica 21 aprilie, facem o tura pana la Marghita (cca 150 km pe sens), intalnirea este la ora 10,30 sub podul "N" din Manastur, unde stabilim traseul (pe la Ciucea sau pe la Zalau). Oricine este binevenit, Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 iata cateva poze despre iesirea de duminica,gasca buna,timp frumos in cea mai mare parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 21, 2013 Autor Share Postat Aprilie 21, 2013 Daaa, faina tura, o intreaga adunare de motoare si oameni deosebiti: Si pentru ca Dan nu a fost cu noi, i-am pozat de pe drum doua BMW-uri si i le-am adus: Prietenii stiu de ce Hai norock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dj_Drex Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Intradevar a fost o tura faina! Urc si eu cateva din pozele facute de mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate