mas oyama Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 sporster 1200 ”92 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 http://gypsiesoldschoolbikes.blogspot.ro/2013/03/springer-forck-front-end.html Foarte sexy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaimutaGalbena Postat Mai 2, 2013 Share Postat Mai 2, 2013 salutare,vad ca sunt aici multi oameni care construiesc de zor la motociclete,si am vrea sa va rog un lucru.mama tenteaza o furcă putin mai lunga la virago, si una noua e scumpa in draci.poate cineva sami faca o oferta cu un pret estimativ,la o furcă simpla, clasica,dar cu 20 de cm mai lunga decat cea. stoc?va rog comentati in topic,dar daca exista vreo oferta, astept pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 3, 2013 Share Postat Mai 3, 2013 (editat) .. Editat Mai 3, 2013 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Salut, se baga cineva sa imi faca o furca springer pentru un kawa EN 450 in proiect de bobberire ? PM va rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 mesageria matale e plina! dale drumul acelora care nu-s importante sa poata intra altele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 mesageria matale e plina! dale drumul acelora care nu-s importante sa poata intra altele. +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Citeva furci springer ( si nu numai ) facute de Bastybikes Art : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TankG Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 lucrare foarte frumoasa! jos cu palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 (editat) pe aia neagra o mai ai? ia uite-te si la furca de pe motorul asta...... Editat Martie 1, 2014 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 pe aia neagra o mai ai? ia uite-te si la furca de pe motorul asta...... furca ....Psssss BRUTAL !NU as incerca ... Nu mai am nici un springer pe aici good luck!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Leonte Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Salut , sunt interesat de o Furca Springer pentru Yamaha Dragstar Xvs 650 . Daca ma puteti indruma de unde o pot achizitiona si ceva sfaturi ca si model va sunt recunoscator . Va salut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 (editat) Salut , sunt interesat de o Furca Springer pentru Yamaha Dragstar Xvs 650 . Daca ma puteti indruma de unde o pot achizitiona si ceva sfaturi ca si model va sunt recunoscator . Va salut ! Ahoi! Uite ceva poze https://www.google.ro/search?q=v+star+springer+forks&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=1U7uVPPuI4ffywP-xoGYCg&ved=0CDEQsAQ#imgdii=_ Poate gasesti si la vanzare cate ceva, sa cauti si dupa modelul V Star 650 (asa e in US). Sunt putini pe la noi care ti-ar putea face asa ceva dar te costa. Editat Februarie 25, 2015 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandru Leonte Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Sincer caut de ceva timp si nu am gasit nimic compatibil pana acum la un pret decent ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 26, 2015 Share Postat Februarie 26, 2015 Sincer caut de ceva timp si nu am gasit nimic compatibil pana acum la un pret decent ... Astea costa destul de mult, nu exista pret decent ci pretul corect! Sunt foarte rare cele vechi iar cei care fac la comanda stiu acest lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 (editat) Sincer caut de ceva timp si nu am gasit nimic compatibil pana acum la un pret decent ... ia legatura cu Basty din Brasov sau Dinamita Brothers din Buc. Editat Februarie 27, 2015 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 Daca vb.de preturi decente,Basty pica din start... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
--=HD=-- Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Daca vb.de preturi decente,Basty pica din start... De ce, ma? Ai construit tu vreo furca springer pana acum si stii ca Basty cere mai mult decat face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Basty face chestii la standarde inalte.Deci si banii sunt pe masura,iar omul vrea ceva mai ieftin.In State sunt mai ieftine...Chiar si pe e-bay sau Polonia,pe de-o parte....Pe de alta parte,nu imi amintesc sa iti fi cerut parerea.Si e cazul sa incetezi cu provocarile.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 (editat) pont: springerele DNA pocnesc,.. Editat Aprilie 1, 2015 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 (editat) Salutare. Vechea problema cu teava pt springer. Unde gasesc eu teava de diametru 25.4 respectiv 30-32mm diametru cu 4 mm grosime? Mersi. Editat Februarie 26, 2017 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate