nacks Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Dupa parerea mea un show destul de bine realizat !!! Sper sa ne intalnim si la anul !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twid Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Ce am pozat si filmat eu pe acolo! asteptam si alte pozee! http://picasaweb.google.com/10208367187119...l2325Iulie2010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HRISTOS Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 ..............a lasat de dorit............ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 Fara indoiala la Predeal e cea mai tare intrunire de la noi din tara celor care au organizat acest eveniment.Sa ne vedem cu bine la anu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 mi-a placut.nu am reusit sa stau in totalitate,dar de vineri pana sambata nu am avut timp sa ma plictisesc.bineanteles,nicodata nimic u poate sa fie perfect.felicitari organizatorilor.criticile ii las pe altii sa o faca.sper sa apuc sa ajung si editia viitoare. o sa revin cu ceva filmulete si eventual cateva poze cu donsoarele de la streaptease....sau mai bine fara pozele cu donsoarele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 pfui, traznet, mai puneti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 o sa revin cu ceva filmulete si eventual cateva poze cu donsoarele de la streaptease.... Mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Mesaj completat sa inteleg ca nu a fost mai nimeni cu cont pe forum la intalnire ?sau sa inteleg ca majoritatea sunt inca in revenire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 cateva poze de sambata : East European Motor Show Predeal 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
streetdawgroby Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 eu nu am avut cu ce sa fac poze k miam uitat ca copacu aparatu acasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 inca niste poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_r1der21 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Cateva poze si de la mine!!!! Parca s-a mai lucrat ceva de anul trecut...pacat ca se simte criza si printre noi motociclistii...organizare buna...vremea a lasat de dorit!!!! vorbesc de intoarcerea spre casa!!!in rest totul ok http://www.umsoft.ro/jonut/INTALNIRI%20MOT...Motor_Show2010/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristichivu74 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 O intalnire moto reusita.Felicitari organizatorilor si ne vedem si anul viitor. Cateva poze si de la mine. http://picasaweb.google.ro/117498013134242...how2010Predeal# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristichivu74 Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Cateva poze si de la mine. http://picasaweb.google.ro/117498013134242...how2010Predeal# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 D'asta ai tot mers pe burta si nu mi-ai inapoiat cortul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Foarte tare intalnirea, anul asta a fost mai diversificat din punct de vedere culinar ceea ce a dat un plus. Bine ca nu a mai plouat ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Desi anul trecut a lasat un gust amar, la rugamintile unui prieten am ajuns si anul asta. Incomparabil mai reusita organizarea decat cea din 2009, iar preturile au fost mai putin nesimtite. Ciudat insa faptul ca noi am ajuns sambata, am primit de la 'poarta' bratari cu preturi diferite...eu fiind unu care am platit 30ron...altii 15ron. Deh, dac ai viziera fume' si pt doamne ...Ford ! ... palinca d'Arad nici anul asta n'a cazut peste corturi...poate la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Desi anul trecut a lasat un gust amar, la rugamintile unui prieten am ajuns si anul asta.Incomparabil mai reusita organizarea decat cea din 2009, iar preturile au fost mai putin nesimtite. Ciudat insa faptul ca noi am ajuns sambata, am primit de la 'poarta' bratari cu preturi diferite...eu fiind unu care am platit 30ron...altii 15ron. Deh, dac ai viziera fume' faza cu bratarile nici eu nu am inteles-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tactil Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 poze aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 bratarile la 15 lei erau pt cei care stateau doar o zi,iar cele la 30 pt tot evenimentul...una peste alta a fost super anu' asta,mai ales stunt show-ul....a facut diferenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 bratarile la 15 lei erau pt cei care stateau doar o zi,iar cele la 30 pt tot evenimentul...una peste alta a fost super anu' asta,mai ales stunt show-ul....a facut diferenta... Pai eu stiu cativa care au platit 15 lei desi au specificat ca stau pana duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twid Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 PARENTING FAIL!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdygo Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 Pai eu stiu cativa care au platit 15 lei desi au specificat ca stau pana duminica. si eu am stat 1 zi si am dat 30, iar gasca a dat 15 si era cat p'aci sa nu-i lase sa intre inapoi sa straga cortul deh, romaniq... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate