XCOUNTRY Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 (editat) Adventure Ride in parteneriat cu Dac Motors si Marea Imprieteneala Muzicala te invita la 3 zile si 3 nopti de Rock Maraton, concursuri pentru public, curse moto , drive-test moto si multe alte surprize!!! Editat Iulie 27, 2010 de XCOUNTRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 rock'n'roll... abia astept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 STAAAART, iara bere, iara party, cat o sa mai rezist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 O sa fie super tare. Speram sa tina si vremea cu noi. Si chiar daca nu, tot o sa ne distram. De-abia astept. PS: Baieti, sa va pregatiti costumele de baie . Fetelor, poate le uitati acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macacu Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 am fost aseara la iron city unde a avut loc preselectia celor 8 formatii care urca pe scena si surpirzaaaaa vom avea o trupa formata din 4 fete care canta si arata extraordinar de bine ...... asa k va asteptam cu bere si muzica de calitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Abia astept! O sa fie primul drum mai lung pe anul asta cu motorul, ca abia pe 1 august il scot din service. Ne vedem acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satana Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Abia astept! O sa fie primul drum mai lung pe anul asta cu motorul, ca abia pe 1 august il scot din service. Ne vedem acolo! esti optimist.....mai, parca m-ar tenta si pe mine sa vin, numai ca benzina ma rupe si banii "nu curge" garla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 * ceva detalii despre conditii, program, organizare, va rog. eu vreau sa vin cu cortu', daca e. deci: unde campam, unde mancam, unde bem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 * ceva detalii despre conditii, program, organizare, va rog.eu vreau sa vin cu cortu', daca e. deci: unde campam, unde mancam, unde bem? la locatie.nu-ti fa griji avem si unde minca si unde campa ,scalda,bronza,bea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 la locatie.nu-ti fa griji avem si unde minca si unde campa ,scalda,bronza,bea * eu stiu zona, bre, dar nu vreau sa stau pe plaja intre cocalarii de Vama. d-aia intreb. e mai la N., mai la S. sau fix in centru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Iulie 29, 2010 Autor Share Postat Iulie 29, 2010 * eu stiu zona, bre, dar nu vreau sa stau pe plaja intre cocalarii de Vama. d-aia intreb. e mai la N., mai la S. sau fix in centru? In curand o sa aveti si harta locatiei. Nu este pe plaja va fi un perimetru de vreo 3 hectare undeva in spatele caselor . Va asteptam pe toti la o mare distractie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 poate cu ocazia asta speriem coca&pitzi din Vama? sa gasim cauciuc.. si venim mai multi:) putin off topic.. cauciuc sh ... 120/70/17? aveti? stiti? pe bani bineinteles. nu stam cu mana intinsa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 si vuor lipsi dragoni de mare ca vine dragoni dacici si fuge de noi :Dcauciucuri SH nu este ca e scumpe la dismensiunile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 poate cu ocazia asta speriem coca&pitzi din Vama? sa gasim cauciuc.. si venim mai multi:) putin off topic.. cauciuc sh ... 120/70/17? aveti? stiti? pe bani bineinteles. nu stam cu mana intinsa. iti dau eu un cauciuc, contacteaza-ma pe PM.... pregatesc mobrele dupa REA, ca s-au cam faramat si vruuuuummm la mare!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Jumba, bei o bere cu astia veniti de mai departe? Sa zicem...Timisoara? Probabil pe un XT350? P.s. - Hai noroc! S-ar putea sa ne vedem pe acolo, ca de pe 14 intru in concediu. Poate fur o zi mai devreme, ca sa prind toata durata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 si vor lipsi dragoni de mare ca vin dragoni dacici si fuge de noi :Dcauciucuri SH nu este ca e scumpe la dimensiunile alea sa fuga de noi... mai... se gasesc...doar ca atunci cand le cauti nu le gasesti... fazerului ii trebuie pantof nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 sa fuga de noi... mai... se gasesc...doar ca atunci cand le cauti nu le gasesti... fazerului ii trebuie pantof nou bocanci tin mai mult plus nu intra nisip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 S-ar putea sa va vizitez si eu pe 13 sau 14. Primiti si pietoni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Adventure Ride in parteneriat cu Dac Motors si Marea Imprieteneala Muzicala te invita la 3 zile si 3 nopti de Rock Maraton, concursuri pentru public, curse moto , drive-test moto si multe alte surprize!!! prezent.....vama rules!!!!,sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redhair Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 bocanci tin mai mult plus nu intra nisip da da corect... nu imi plac pantofii la masculi... prefer tenesii.. Vama vama vama vama... sper sa nu fie chiar asa departe de plaja... nu de alta, dar nu am rabdare sa merg 15 min pe jos sa ajung in maaaaree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 excelent! imbinam endureala cu marea si cu concertele rock! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 Uuuu ... tentanta treaba faceti fratilor ... e foarte posibil sa aparem si din Mures vreo 2 camile ... cu un drum combinam si o intalnire moto, si o baie-n mare, si-o vinoasa, si-o rokareala si un raid moto adventure prin partile Dobrogei Astept detalii cu locatia. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 ce trupe canta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 HAI LA HORA MAREEEEEE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 abea astept , lucrez in vama , sunt fara motor , o sa recuperez Mesaj completat * ceva detalii despre conditii, program, organizare, va rog.eu vreau sa vin cu cortu', daca e. deci: unde campam, unde mancam, unde bem? in vama , unde vrei u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate