XCOUNTRY Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 da,ar fi foarte utila o informatie de genu...macar pret intrare.de la piatra vrem sa plecam 2 vineri dimineata. Mesaj completat cazare si conditii?bai?dusuri?toalete? Pretul de intrare este de 30 lei , vom avea amenajata tabara cu tot ce trebuie : zona pentru campare , dusuri , toalete , zone de mancare si bautura , paza astazi va vom afisa programul pentru cele 3 zile !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue-angel Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Anunt important! Mariile cu buletin intra GRATIS PREZENTA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 dece ii zice vama veche daca se tine intre 2 mai si mangalia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 dece ii zice vama veche daca se tine intre 2 mai si mangalia? mai conteaza, eu o consider o gresala de tipar ... in proportie de 90% sunt si eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytza Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Abia astept! Mai sunt doar 4 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 mai conteaza, eu o consider o gresala de tipar ... in proportie de 90% sunt si eu acolo * daca ajungi de vineri, tine-mi loc de cort, pliiiiz! (si poate imi faci si training-ul ala...) am rezervat deja o parcela, da' ...n-am primit nici o confirmare nimic. halal organizare! (tot vin!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lia_13 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 * daca ajungi de vineri, tine-mi loc de cort, pliiiiz! (si poate imi faci si training-ul ala...)am rezervat deja o parcela, da' ...n-am primit nici o confirmare nimic. halal organizare! (tot vin!) Domnu' cu parcelele e pe baricade acum la locul faptei !!!! sunt sigura ca se rezolva !!!! inca 4 zile !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 * daca ajungi de vineri, tine-mi loc de cort, pliiiiz! (si poate imi faci si training-ul ala...) sa verific contul sa vad daca ai bagt banii ca altfel nu ai cum sa intri, insa pentru ca te cunosc o sa incercam sa gasim o solutie rezonabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 sa verific contul sa vad daca ai bagt banii ca altfel nu ai cum sa intri, insa pentru ca te cunosc o sa incercam sa gasim o solutie rezonabila * multzumesc! stiam eu ca ma pot baza pe tine solutii rezonabile exista tot timpul. "arta" e s-o alegi pe cea mai potrivita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 plecari grupate se anunta pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 plecari grupate se anunta pe undeva? * sambata dimineata (cat mai de dimineata), inca n-am stabilit ora. suntem 4 motoare (enduro-touring) pana acuma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 nu uitati test gas-gas vineri toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 vreun drum printre parcele de la locatia cu pricina pana in vama propriu-zisa estem? ca nu e frumos sa mergem alcoolizati pe drumurile publice... si nici sanatos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat August 9, 2010 Autor Share Postat August 9, 2010 Si sa incepem prezentarea trupelor : Lista se deschide cu formatia 100% feminina SHOTY :SHOTY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 vreun drum printre parcele de la locatia cu pricina pana in vama propriu-zisa estem?ca nu e frumos sa mergem alcoolizati pe drumurile publice... si nici sanatos... teoretic estem, practic trebuie cautat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 * multzumesc! stiam eu ca ma pot baza pe tine solutii rezonabile exista tot timpul. "arta" e s-o alegi pe cea mai potrivita Am auzit eu o data, cica femeia ar avea suflet de "artist" ... plecari grupate se anunta pe undeva? Eu plec vineri pana in 10-11, si o iau pe oltenita - silistra - negru-voda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MareaImprietenealaMuzicala Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Dupa patru preselectii care au avut loc pentru ca juriul sa desemneze formatiile care sa se lupte muzical in concurs la Xcountry editia 2 de la mare, acum suntem in masura sa anuntam formatiile calificate. Acestea sunt, in ordine alfabetica: Atelier - Bucuresti Dazzling Swing - Brasov N.E.G.A.T.I.V. - Busteni Night Shift - Bucuresti Oaia Neagra - Bucuresti Opt si-un sfert - Bacau Respect - Cluj Napoca Shoty - Bucuresti Ca invitati speciali for concerta: LEGACY WHITE WALLS METAL THRONE ZA'DUFF Asadar, pe langa celelalte multe surprize, la Xcountry v-am pregatit trei seri de muzica excelenta live, cu 12 formatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 dece ii zice vama veche daca se tine intre 2 mai si mangalia? mai exact mie imi pare limanu , dar e mult mai ok acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) Am auzit eu o data, cica femeia ar avea suflet de "artist" ... Eu plec vineri pana in 10-11, si o iau pe oltenita - silistra - negru-voda din ce loc e plecarea? traseul e super pentru doritorii de peisaj Editat August 9, 2010 de NENEA G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 vreun drum printre parcele de la locatia cu pricina pana in vama propriu-zisa estem?ca nu e frumos sa mergem alcoolizati pe drumurile publice... si nici sanatos... este , am fost eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 mai exact mie imi pare limanu , dar e mult mai ok acolo din considerente de spatiu ne-am hotarat sa mutam tabara chiar la intersectia Limanu cu 2 Mai, cum cobori podul dinspre Mangalia pe partea drepta, intreaga tabara se vede de pe pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 @Hellrider: Am vazut tarziu invitatia la shoturi de acum o saptamana, asa ca n-am mai apucat s-o onorez... Dar poate ne vedem weekendul asta in tabara XCountry si o faci pe ghidul... @All: Sa ne faceti galerie cand om canta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 @Hellrider:Am vazut tarziu invitatia la shoturi de acum o saptamana, asa ca n-am mai apucat s-o onorez... Dar poate ne vedem weekendul asta in tabara XCountry si o faci pe ghidul... @All: Sa ne faceti galerie cand om canta... o sa vin seara sigur , da sunt ofticat ca nu apuc sa vin la test drive pt ca lucrez pe tura de zi de la 8 dimineata la 8 seara . se mai poate si dupa 8 , 9 seara un test drive ceva? daca are cineva google earth sa puna o poza cu o imagine care sa cuprinda zona vama , limanu 2 mai , si va arat pe unde sa o luati cu mobrele daca sunteti bauti , din vama direct in limanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 din ce loc e plecarea?traseul e super pentru doritorii de peisaj OMV-ul de la City Mall ca il stie toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UgluK Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 pentru cuncursul de skandenberg m am apucat de antrenamente (trag de halbere) Ugluk-mana ciunga' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate