lil debul Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Treci la butoaie , ca eu nu am avut noroc in viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Am auzit eu o data, cica femeia ar avea suflet de "artist" ... Eu plec vineri pana in 10-11, si o iau pe oltenita - silistra - negru-voda Cine pleaca organizat (in grup), poate sa posteze aici. Poate se mai lipesc si altii la grupul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 daca vin cu "vip"ul mai creste un loc de cort langa ? ma refer Cria dar noi ( grupuletul ) plecam sambata dimineata. Stefane, hai o tura de acomodare intre Varaderoi si BMW pentru crimeea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 OMV-ul de la City Mall ca il stie toata lumea * pfuuaaa! de mult n-am mai vizitat OMV-ul ala...! Mesaj completat Am auzit eu o data, cica femeia ar avea suflet de "artist" ... * you talkin' to me? Eu plec vineri pana in 10-11, si o iau pe oltenita - silistra - negru-voda * drum bun si fara peripetii, da' cu adrenalina, pe cat se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BACDAVA Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Bah eu unu as pleca de miercuri sa dau o raita prin zona vama-2 mai, eventual sa ma bag nitelus pe dealurile si carierele din zona Limanu. Mai e careva interesat? Cred ca o sa plec miercuri pe langa pranz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) daca vin cu "vip"ul mai creste un loc de cort langa ?ma refer Cria dar noi ( grupuletul ) plecam sambata dimineata. Stefane, hai o tura de acomodare intre Varaderoi si BMW pentru crimeea * bey, tu nu vii cu nici un "vip", tu vi cu mine, clar? parcela avem ca am facut deja rezervare de-o saptamana(!) - langa Jumba. sambata eu propun plecarea la 8 fix (adica adunarea si cafelele intre 7-8 am), stabiliti voi locul, ca mi-e greu sa-mi amintesc acuma pe unde o sa iesim din Bucuresti. traseul va fi cel mai probabil acelasi pe care o sa-l parcurga Cosmin cu trupa lui, vineri. Stefane, lasa dracu' avioanele alea de la munte, n-ai auzit ca pica elicoptere p-acolo?! hai la mareeee! facem voodoo in pustiul Dobrogei a doua zi ...stii tu, macadam, chei, poate dam si de tatari p-acolo. ne antrenam! Mesaj completat Cine pleaca organizat (in grup), poate sa posteze aici. Poate se mai lipesc si altii la grupul lor. * chiar, ...nu organizeaza nimeni un automobil sambata dimineata (cu intoarcere duminica pana seara)? platesc jumate din benzina. Editat August 9, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 bei, vip=ul era sa stie lumea ca sunt cu " tine" si sa am si eu loc de cort deh, ai uitat ca cea mai ieftina parte de la un bmw e riderul ? n ai nevoie de masina..aia nu mai e drum cu motoare e abureala. ce o sa faci in crimeea ?iei taxiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) bei, vip=ul era sa stie lumea ca sunt cu " tine" si sa am si eu loc de cort deh, ai uitat ca cea mai ieftina parte de la un bmw e riderul ? n ai nevoie de masina..aia nu mai e drum cu motoare e abureala. ce o sa faci in crimeea ?iei taxiul ? * bey, ieftina esti tu! eu sunt scumpa. mai scumpa decat BMW-ul meu. nu bate capul, masina nu e ptr. mine. incerc, ..daca nu merge, renunt. am prea multe de facut si prea putin timp. te-ai gandit vreodata cum e sa stai 3 luni departe e casa?... tu esti cu mine? bagi lumea la idei, bre Editat August 9, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 (editat) maine se incarca scena in tir si... palalila, va pup din mers eu o tai inspre acolo ca makacu saracu e d-o saptamana singu p-acolo... SA INCEAPA REVOLUTIAAAAA!!!!!! Editat August 9, 2010 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 * bey, sa nu faceti prea mult praf sambata, ca nu mai nimeresc intrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 Cine pleaca organizat (in grup), poate sa posteze aici. Poate se mai lipesc si altii la grupul lor. As veni si io da-s mai amatoriale asa, si ma gandesc ca nu pot sa tin pasu. Sau sunteti pasnici? Unde mai pui ca o sa trebuiasca sa socializez Mesaj completat Vineri intre orele 12- 18 Sambata :18-20 Duminica : 18-20 Dupa ce se termina cursele atat sambata cat si duminica se va face test-drive. Vineri e liber la test drive Ce inseamna liber la test drive? Sau ma rog, in ce conditii se face chestia asta? Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 As veni si io da-s mai amatoriale asa, si ma gandesc ca nu pot sa tin pasu. Sau sunteti pasnici? Drumul nu e de alergat (doar e campie) asa ca de ce nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Drumul nu e de alergat (doar e campie) asa ca de ce nu. * 'neatza! sa traiti, cu respect si profunda admiratie... te roooog, pune si tu aici traseul pe care mergeti voi vineri, incerc sa configurez ruta si vad ca baietii astia de sambata au cedat locul pilotului..., uuff! si eu nu stiu nici unde mi-e capul. sper sa nu mi-l pierd prin avion! cati km sunt si cum e drumul? (crezi ca eu sunt in stare sa merg pe el? ...ai zis ca ma cunosti NU vin cu cioparu') a la votre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Sal. Vreau si eu sa merg la Xcountry, sunt din Brasov si asi vrea sa plec joi dupa amiaza ca sa ajung pe seara la o ora rezonabila. Mai pleaca cineva din Brasov sau trece cineva prin Brasov intre 13 si 15? Eu vreau sa merg pe Intorsura Buzaului - Buzau - Tandarei - Harsova - Constanta - Mangalia. Drum de 5 ore (cred). Daca ma poate ajuta cineva si cu starea drumului mi-ar fi de ajutor. Sunt cam incepator (am un pic peste 3000 km, dar doar jumatate cu acte inregula, in ultima luna de cand mi-am luat permisul). Astept si alte sugestii. PS: la drum drept ma pot tine la 130-140, in curbe un pic mai incet decat ar trebui, dar daca mergeti rezonabil ma pot tine dupa voi. PS2: Eu merg cu un Suzuki Bandit 600. Editat August 10, 2010 de BxP_BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 * 'neatza! sa traiti, cu respect si profunda admiratie...pune si tu aici traseul pe care mergeti voi vineri cati km sunt si cum e drumul? (crezi ca eu sunt in stare sa merg pe el? ...ai zis ca ma cunosti NU vin cu cioparu') Traiesc foarte bine ceea ce iti doresc si tie. Traseul: iesirea din Bucuresti pe sos. Oltenitei - Oltenita - Calarasi - traversam Dunarea cu bacul la Ostrov - in satul Baneasa facem dreapta pe drumul judetean spre Negru Voda (e foarte bun drumul si are cateva curbe destul de frumoase cel putin pana in Negru Voda) - Negru Voda - Mangalia Drumul e ok si il faci fara probleme, distanta e in jur de 300 km (nu stiu exact) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Sal. ..... Eu vreau sa merg pe Intorsura Buzaului - Buzau - SLOBOZIA - Tandarei - Harsova - Constanta - Mangalia. Drum de 5 ore (cred). .... Drumul este in general bun cu exceptia unor portiuni intre Buzau si SLOBOZIA, se mai lucreaza pe portiuni intre Harsova si CT. Cred ca o sa faci mai mult de 5 ore tinand cont ca pe Intorsura Buzaului - Siriu drumul este foarte virajat si traficul in imprejurimile Constantei este foarte, foarte aglomerat. Drum bun si asfalt uscat. BV___CT.pdf Editat August 10, 2010 de dan_s Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisteporci Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Drumul nu e de alergat (doar e campie) asa ca de ce nu. Cam care ar fi viteza de ne-alergat sa stiu daca ma incadrez? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 pentru cei care vor sa participe activ la cursa de enduro cross inscrieri aici:http://www.xcountry.ro/2010/vama-veche/inscrieri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Eu vreau sa merg pe Intorsura Buzaului - Buzau - Tandarei - Harsova - Constanta - Mangalia. Drum de 5 ore (cred). Sau din Slobozia poti merge mai departe spre sud pe european pana la Calarasi, treci garla si mergi mai departe prin sudul Dobrogei, ca baietii care pleaca din Bucuresti, e liber drumul si mai vezi si tu locuri noi si frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Sau din Slobozia poti merge mai departe spre sud pe european pana la Calarasi, treci garla si mergi mai departe prin sudul Dobrogei, ca baietii care pleaca din Bucuresti, e liber drumul si mai vezi si tu locuri noi si frumoase. Asa am vrut sa-mi fac traseul la inceput, dar pe google maps nu merge si GPS-ul meu e la un prieten pana saptamana viitoare si nu stiam daca e drum si pe acolo. Daca merge cineva pe la Calarasi ma alatur si eu, chair daca se pleaca vineri (eu asi pleca din Bv de joi dupaamiaza), dar sa fie spre dimineata, ca sa mai prind si o zi de mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Traiesc foarte bine ceea ce iti doresc si tie. Traseul: iesirea din Bucuresti pe sos. Oltenitei - Oltenita - Calarasi - traversam Dunarea cu bacul la Ostrov - in satul Baneasa facem dreapta pe drumul judetean spre Negru Voda (e foarte bun drumul si are cateva curbe destul de frumoase cel putin pana in Negru Voda) - Negru Voda - Mangalia Drumul e ok si il faci fara probleme, distanta e in jur de 300 km (nu stiu exact) salutare cria mama, cum pana mea le incurci tu pe toate? nu mergeam impreuna ? ei,..vezi ca ma superi si ti "manaresc " harta de crimeea. ok, deci plecarm impreuna sambata dimitnea, da? @motoadv - sar'mana, foarte ok traseul am si utiat de el , abia astept sa mi l " amintesc" cumva ai coordonatele de la "locatie" te rog ? ca eu sunt lenes sa "Gandesc"( thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BxP_BV Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 Traiesc foarte bine ceea ce iti doresc si tie. Traseul: iesirea din Bucuresti pe sos. Oltenitei - Oltenita - Calarasi - traversam Dunarea cu bacul la Ostrov - in satul Baneasa facem dreapta pe drumul judetean spre Negru Voda (e foarte bun drumul si are cateva curbe destul de frumoase cel putin pana in Negru Voda) - Negru Voda - Mangalia Drumul e ok si il faci fara probleme, distanta e in jur de 300 km (nu stiu exact) Sal. Pana am scris eu postul am vazut ca a aparut si grupul de Calarasi. La cat plecati vineri din Bucuresti si de unde, cu coordonate GPS pt locul de intalnire mi-ar fi mai usor, poate fac rost de un aparat pana vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 @foxbat e vorba de mangalia ce coordonate sa iti dau, uitate pe harta organizatorilor si o sa vezi ca e chiar in curba aia mare cand iesi din mangalia catre 2 mai @BxP_BV locul de intalnire este OMV, City MALL la ora 10 si plecare la 10:30 (adresa pentru gps: sos. oltenitei intersectie cu sos. giurgiului, dar daca nu ai gps te iau eu de pe dn1 cand intru in oras ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 (editat) Traiesc foarte bine ceea ce iti doresc si tie. Traseul: iesirea din Bucuresti pe sos. Oltenitei - Oltenita - Calarasi - traversam Dunarea cu bacul la Ostrov - in satul Baneasa facem dreapta pe drumul judetean spre Negru Voda (e foarte bun drumul si are cateva curbe destul de frumoase cel putin pana in Negru Voda) - Negru Voda - Mangalia Drumul e ok si il faci fara probleme, distanta e in jur de 300 km (nu stiu exact) * for you: http://www.sinn-frei.com/1000000-thank-you_3688.htm ne vedem in tabara atunci Editat August 10, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NENEA G Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 da,ar fi foarte utila o informatie de genu...macar pret intrare.de la piatra vrem sa plecam 2 vineri dimineata. Mesaj completat cazare si conditii?bai?dusuri?toalete? intrarea este de 30 lei pentru toata durata festivalului exista dusuri, cabine wc, loc campare corturi sau rulote, bar si cantina (bere, mici, ceaun etc ) te asteptam!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate