dakid Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 salutare, am vazut garaj de inchiriat in zona bucovinei; nr de telefon: 0768601946. nu e garajul meu; am postat in caz ca e cineva interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi M Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salut, stie careva un garaj de inchiriat prin zona Dacia(preferabil pe langa Burebista/Teiului)? Sunt dispus si sa impart cu cineva daca mai are loc prin garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Latinu Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 Salutare, Caut pe cineva interesat sa impartim un garaj in zona Lipovei, Holdelor langa Blitz, pretul 50 euro, in aprox 10 zile - 2 sapt Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skippa Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Caut garaj zona Gheorghe Lazar / Circumvalatiuni ! 0722295341 . Daca e cineva dați un telefon . Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Pentru perioada iernii pana in primavara pot inchiria garajul meu cu vreo 3 locuri de moto fara acces la ele zilnic strict pentru cei care nu au unde sa le lase peste iarna, zona circumvalatiunii in spate la Bila.La pret ne putem intelege pentru toata perioada (noiembrie-martie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi M Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Caut garaj zona Gheorghe Lazar / Circumvalatiuni ! 0722295341 . Daca e cineva dați un telefon . Merci Daca gasesti ceva si vrei sa imparti, da-mi un semn. Eu stau tot pe Circumvalatiunii si caut un loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazy Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Garaj in Soarelui daca stie cineva, sau mai are loc, dati un mesaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 ma bag si eu, soarelui giroc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolttan Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Salut, Caut un garaj in in zona cetatii, dacia pentru o motocicleta. Va rog sa imi lasati un mesaj daca stiti pe cineva care ar vrea sa inchirieze. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat August 20, 2014 Share Postat August 20, 2014 Poate va ajuta..... Proprietar inchiriez garaj pe strada telegrafului langa piata badea cartan, pret 50 euro/luna. Tel 0724858494 http://www.romimo.ro/imobiliare/Apartamente/Apartamente-2-camere/Timis/Timisoara/anunt-4275228.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coach Postat August 22, 2014 Share Postat August 22, 2014 ofer 3 sau 4 locuri in garaj in Calea Girocului langa padurice detalii la tel 0743201272 sau 0721734243 Cosmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDCriss Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 momentan un loc liber in garaj, baterie de garaje situate in spatele pizzeriei Thalia din zona Soarelui ..chiria 50ron / luna, platibil pana in data de 15 pentru luna in curs ...pret total 150ron pe luna..si se imparte la numarul de ocupanti ..detalii la tel. 0720538994, Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr0ps2000 Postat Septembrie 2, 2014 Share Postat Septembrie 2, 2014 Caut sa impart garaj in zona Aradului (Cugir, Linistei , Liege). Am vazut ceva anunturi de inchiriat dar nu vreau sa platesc garajul singur eventual daca mai sunt doritori .... astept un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexic92 Postat Septembrie 8, 2014 Share Postat Septembrie 8, 2014 proprietar, inchiriez garaj , pe str. Orsova colt cu Liege, 150 ron pe luna, intabulat, in baterie de garaje,de preferat pe termen lung, 0730552141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob82 Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Caut garaj Cetatii colt cu Bogdanestilor ( Balta Vede chiar Mircea cel Batran ). Va rog sa imi lasati un mesaj daca stiti. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hmc Postat Decembrie 24, 2014 Share Postat Decembrie 24, 2014 vind garaj pe Intrarea Zenit (in spate la Billa/Circumvalatiunii) 25mp + curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
donmysu Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 Spatiu de iernat pentru iubitele noastre motorete...Giroc, Pascota Racing Team,spatiu incalzit,multe facilitati nu ezitati.tel.0723128018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Garaj de vanzare SITUAT in Timisoara,zona LIPOVEI,pe strada GABRIELA TAKO(Langa Pizzeria Thalia).Pret 3500 euro.Telefon 0734559778,0762711225 Editat Ianuarie 4, 2015 de Geo_74 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.cmed Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Salut caut garaj de împărțit pentru o Africa Twin în zona de nord a orașului (Torontal, Aradului, Lipovei). Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 Hopa.... un nou proprietar de AT? Trebuie musai sa treci pe la "AT garage" detalii pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adnne Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Salut, am inchiriat un garaj in zona Bucovina si caut colegi de garaj. Chiria pe garaj e 50 eur, si se va imparti la cati doritori sunt; nu e musai sa fie la fix, ci in functie de posilibilatile fiecaruia. Momentan e doar 1 motor acolo, dar mai e loc de vreo doua, lejer. Garajul e pe strada Bucovinei, langa pizzeria Giovanna. Daca sunt doritori PM. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Dacă tot văd solicitări și oferte de garaja în Tm, mă bag și eu: Firma unde ”pedalez” deține o hală, păzită, lângă Orange (pe Ion Ionescu de la Brad). E nefolosită, în prezent, incinta e păzită. Credeți că se poate amorsa un moto-parking, care să pună la dispoziție, pe lângă spațiu de parcare, la cerere, accesorii tehnice (lift, stendere, truse de scule, recipienți de colectare a uleiului) și, eventual, consumabile în formă vrac (filtre, ulei, lichide de frână, antigel)? Fiecare cu spațiul lui, unde-și poate depozita echipament, piese, accesorii și unde își poate întreține mobra. Mă gândeam la o variantă de chirie, care să includă parcare și dreptul de a utiliza sculele din dotare, așa cum am văzut în Franța. Încap 15-20 mobre minim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Ideea e buna si in prima faza sunt sigur ca ar fi si amatori. Doar ca toata investitia trebuie si amortizata => o chirie mai mare decat un simplu loc intr-un garaj. Si ca la orice chestie romaneasca, acolo unde ceva e la comun, incep discutiile si certurile. Daca nu ma insel, cineva a incercat o astfel de investitie in Bucuresti, fara rezultate bune. Poate la noi in TM sa fie mai cu succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Februarie 13, 2015 Share Postat Februarie 13, 2015 Si eu am oferit garajul meu 3-4 motociclete 50euro/moto tot sezonul de iarna 3-4luni si nu au fost doritori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 15, 2015 Share Postat Februarie 15, 2015 In cazul asta nu e vorba de amortizarea investitiei, hala e acolo, nefolosita. Adevarat, energia electrica, paza, alte consumabile, sculele, sunt costuri; impartite pe mai multi revine, insa, o valoare unitara mai mica. Ce va fi de rezolvat/gestionat sunt inevitabilele probleme de tipul: "nu stiu cine a stricat asta, cand am umblat eu mergea"..., "cineva mi-a luat....", "unde mi-e .....", care vor necesita, obligatoriu, o minima supraveghere video. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate