extremeseby Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Salut baieti, ma intreb oare voi ce folositi pt curatatul jantelor, in special a celei din spate pe care se depune praf si se intareste cu ceara de lant. Vreau sa experimentez si altceva in afara de diluant, disk brake claner, carpe, perii, etc. Pareri si opinii careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 eu mi-am luat wheel cleaner de la motorex...sunt curios sa vad ce si cum...nu l-am folosit inca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dracones Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 eu mi-am luat wheel cleaner de la motorex...sunt curios sa vad ce si cum...nu l-am folosit inca. Incercati Rust in Peace http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...um=1&itbs=1 Merge brici la rugina si jenti matuite . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Africanu Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 http://www.bref.de/prod_power_fettloeser.php Se poate curata cu acest produs. Il poti cumpara la Kaufland , Billa , Auchan. Il folosesc de cativa ani, fara probleme. Africanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 o carpa sau un burete imbibat cu motorina curata suficient dupa aia spalat bine cu jetul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandu07 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Eu la spalatorie cer sa imi spele jantele si..atat.Deci,la spalatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 la spalatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 carpa si solutie pt aluminiu. gasesti prin supermarketuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Jentile mi le curata cainii in fiecare dimineata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 cu acelasi lucru cu care speli lantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 (editat) E o solutie pt aragaz ... flacon galben ( mr prosper cred ) .. si e undeva la 9-10 lei un tub cu pulverizator . Dai lasi 1 minut - 2 si apoi cu un burete ori perie fina. Eu folosesc pt lant spray cu teflon .. si`i a drakului de lipicios . Iese brici ! Editat August 7, 2010 de CeZ_Ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Cu mâna. Ah, mai pun Âşi o cârpă pe ea câteodată. N-am avut nici o problemă până acum, janta n-a fost afectată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat August 8, 2010 Share Postat August 8, 2010 daca voi le puteti curata asa inseamna ca janta n-a fost niciodata destul de murdara... eu cred ca jantele de pe zzr sunt argintii nu negru carbon =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat August 9, 2010 Share Postat August 9, 2010 am jante albe. deci se murdaresc cat de cat. o carpa cu motorina isi face treaba si nu strici vopseaua sau ce ai tu;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate