shackalu Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Am vazut ca s-au facut multe poze la festival, asadar va rugam pe cei care au facut sa le arate la toata lumea aici. Din pacate eu nu pre am avut timp de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 am pus pozele la noi ...bag link-ul..nu va suparati ca nu uplodez pozele dar dureaza foarte mult sa urci 70 de poze mai am cateva filmulete dar alea probabil link pe youtube...curand toate cele bune /index.php?...30&start=30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Astea le am eu doar. Duminica am dat o fuga pana la caastel in HD. Fain si pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 o sa pun si eu pozele si filmuletele maine, pentru ca astazi nu am timp sa le descarc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 O INTRUNIRE CU GREUTATE Mesaj completat FASOLEEEE!!! A fost mai buna cea de anul trecut,dar nici asta nu a ramas in ceaune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Super intrunire,felicitari organizatorilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Poze si video aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 (editat) Poze si video <a href="http://"http://www.honda-cb750.org/blog/2010/08/15/free-bikers-week-hunedoara-2010/"" target="_blank">aici</a>. super dragute poze Editat August 16, 2010 de kris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 si aiudenii s-au simtit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free rider Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 Felicitari ACHIMOTO si tuturor organizatorilor pt acest eveniment,ati facut o treaba excelenta ca de obicei Si vremea a fost ok ,mancarea ieftina si buna,bautura nu stiu ca nu m-a interesat ...mie mi-a placut ce mai... FREE BIKERS SUNTETI TARI!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
erinnys Postat August 16, 2010 Share Postat August 16, 2010 (editat) Felicitari Free Bikers Hunedoara, o intrunire la care ti-e dor sa revii, atmosfera , natura si oameni de treaba . Am facut si o vizita la Densus! Editat August 16, 2010 de erinnys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadixkid Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 dar chiar toti sunteti multumiti...... nu exista nici-un carcotas Free Bikers Hunedoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 cateva filmulete > abia astept sa ne vedem la anu" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tcsabi666 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 (editat) singurul meu regret a fost ca am ajuns doar sambata in rest toate bune si frumoase felicitari free bikers la cat mai multe intilniri in viitor a durat 2 zile sa ma vindec doar dupa o zi de drojdit din pacate nu am avut "timp" pentru pozat asa ca ma multumesc cu ce ati postat Editat August 17, 2010 de tcsabi666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Un castel demn de Walt Disney, de visele eroice bavareze si nibelunge ale lui Ludwig al II-lea si Richard Wagner, medieval si gotic, dar lasat in paragina si pradat de un popor care isi vede istoria doar la emisiunile cu Pavel Corut... Mesaj completat Si cateva imagini din noaptea de vineri - greu a fost, unul din colturile sibienilor cu celebra Honda VT500 care a fost demontata si remontat de cel putin 4 ori si o plecare prematura din motive de botez, hehe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GR8 Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Binenteles ca noi cei de la Craiova nu puteam lipsi.Cum ne-am simtit? Ca intre prieteni.Si pentru asta multumim in primul rind organizatorilor si apoi tuturor participantilor.Eu multumesc si personalului de la motel KRYSTAL un loc super de cazare pe care il puteti "calca" cu incredere.Multumesc de asemenea prietenilor motociclisti sirbi de la clubul SIRIUS care mi-au facut onoarea de a ma primi in mijlocul lor.Ca sa nu trecem nevazuti am cistigat si doua concursuri.Baieti sa ne intilnim sanatosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Un castel demn de Walt Disney, de visele eroice bavareze si nibelunge ale lui Ludwig al II-lea si Richard Wagner, medieval si gotic, dar lasat in paragina si pradat de un popor care isi vede istoria doar la emisiunile cu Pavel Corut... Mesaj completat Si cateva imagini din noaptea de vineri - greu a fost, unul din colturile sibienilor cu celebra Honda VT500 care a fost demontata si remontat de cel putin 4 ori si o plecare prematura din motive de botez, hehe... Haha Cotizo nu te rade de Hondita mea ca draga de ea ma dus frumos pana acasa, si cand o repar o sa te fac o liniuta hahahahahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 da, a fost frumos, eu am incercat sa fac cateva poze la parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
awne Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 plimbarea de sambata din Hunedoara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balumotociclistu Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Mesaj completat Sunt citeva fotografii facute de Craioveni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamoChoop Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 postam si noi cateva poze de la intrunire, a fost super frumos la Nandru, muzica bautura mancare, felicitari organizatorilor, sa o tineti tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luckygirl Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 (editat) a fost excelent... pozele o sa le bag circa la sfirsit de septembrie, sorry, I am on the road... Numerele le sterg, iar cine nu vrea sa-si arate fata pe net, sa-mi scrie din timp.... Thanks for the nice time... Ciao, lucky (din Berlin, in drum spre Grecia) Editat August 19, 2010 de luckygirl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 reusita intrunire ... felicitari a fost prezent si Bucurestiul chiar daca intr-un numar destul de mic .... asadar cateva poze si de la mine http://picasaweb.google.com/Camitzu.Pur.Si...MmI0rPjtb_KtAE# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 O intalnire care are sanse sa devina probabil cel mai important biker-party - in special pentru sibieni care probabil regreta ca intalnirea celor de la Crazy s-a specializat pe un enduro-event... As avea o singura propunere de imbunatatire, totusi: desi raul a fost deosebit de generos cu apa sa limpede, niste dusuri "eco" poate ar fi de dorit, mai ales ca poate incalzirea globala s-ar putea sa nu ne ajute in fiecare an si in plus, am constatat ca foarte putini motociclisti practica nudismul - ce sa mai vorbim de motocicliste... In rest, pacat ca nu se face lunar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate