Sari la conținut

Pe Urmele Celor De La Redbull In Fagaras


Postări Recomandate

Marti 15 august, eu (xt350) si Ducu (xt600) plecam cu motoarele intr-o duba cu destinatia Brasov. La Brasov dupa ce termina Ducu treaba decidem sa dam o tura in Poiana , urcam pe drumul rosu ceva pana dam intr-un fel de platou mai sus, apoi facem stanga pe o poteca turistica. Poteca a fost bestiala cu pante, cotituri etc. Din pacate dupa cativa km a trebuit sa facem drum intors din cauza de copaci cazuti care nu puteau fi ocoliti . Uite asa m-am decis sa cumpar o drujba usoara sa o am in spate mereu :crack:

Dupa ce am iesit iar in drumul rosu am urcat pana sus, la salvamont am fost serviti cu o ceasca cu cafea si am fost preveniti ca au pus coposu&kids monopol pe munte, si pe cine mai prind jandarmii cu motociclete/atv/bicla etc. pe el amenda de 40 milioane.

De sus am coborat partial pe traseul de DH care a fost la concursul de la Surmont Festival (de biciclete :what: ) si ultima portiune direct pe partie.

Jos in parcare vine un cetatean turmentat ca cik sa ne ascundem mobrele ca stateau la panda jandarmii sa ne arda si noi cum am luat-o pe partie i-am fi ocolit ... Nush daca era adevar sau vorbea vodka din om, totusi am luat-o din loc, si in Brasov am incarcat iar mobrele in duba.

Ne-a lasat tura cu un oarece gust amar, iar in Poiana n-o sa mai calcam ... pana nici pe drumul vechi din Brasov pana in Poiana cica nu mai e voie ...

Plecam, destinatia Vistisoara, Fagaras, la casa unui coleg a lui Ducu. Ajungem pe noapte, bagam ceva de haleala si ne culcam. A doua zi, mergem nitel pe drumul pe langa raul Vistisoara, apoi mai facem o urcare mai tehnica de incalzire.

Era fo 2 ceasul, decidem sa intram pe traseul de la Redbull. Incepe oarecum lejer, dar apoi intram in padure, tone de namol, trunchiuri de copaci de sarit, pante abrupte cu namol si radacini, prin albii de rau.

Cand ajungem la un fost checkpoint era un forestier in jos. Cum eram cam terminati si deja tarziu decidem sa scurtam si sa coboram. Cand colo intram intr-un combinat chimic, un nenea gardianu ne zice ca nu vrea probleme si sa plecam pe unde o stim ca riscam sa fim arestati.

Fiind motivati astfel facem si restul din traseul de la Redbull si am iesit victoriosi :crack:

Fiind deja tarziu, plecam, cu mobrele pana in Fagaras unde le spalam, apoi in duba si fara alte peripetii la 12 noa eram acas .

Editat de Marcos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta DA tura smechera ,poteca aia din postavaru e buna sa o faci singur cand esti deprimat si vrei sa te sinucizi :crack: de fiecare data cand am facut traseul ala cu bikla mi se parea ca vad un urs dupa fiecare pom :crack:

Editat de JUPITER_M
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...