alexutzzz Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 saluty baieti..nu m am bagat pe topic am vrut sa incerce fiecare.......si nici sa se zica ca fac reclama sau nush ce....da am primit de la ruba acum 2 sapt un sistem si l am pus pe un scooter tot de la first bike...dar deluxe.... si pot zic e ca se simte super mare diferenta....si nu tre sa dai decat un shoot mic si se simte al draq ....... baiatu e de incredere(parerea mea) si cu scuteru inca nu sunt probleeme.... dupa ce a dat omu 2 butelii ...merge la fel ca inainte...si instalarea e extremd e simpla... peace cine vrea s aia cu iincredere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 Up... Probabil nu aveti incredere. Incercati si o sa vedeti ca are rezultate super bune si nu dauneaza motorului asa cum dauneaza un sistem original NOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 22, 2006 Autor Share Postat Octombrie 22, 2006 Niste linkuri cu pocketbike-uri care au acelasi tip de nos montat pe ele: . Sper sa mai gasesc , dar sper sa fac eu un filmulet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannymax Postat Octombrie 22, 2006 Share Postat Octombrie 22, 2006 pacat ca lumea nu se prinde ca asta e pont ..... sistemul da randament ... am un xr6 de 50cc ... si merge f bine .. cel putin la liniutze .... eu unul sunt multumit ... zic sa incercati si voi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 Na, va vorbesc cei care au cumparat si sunt foarte multumiti de el.Nu aveti de ce sa va temeti ca va "explodeaza" motorul. Astept oferta. Pretul e foarte foarte discutabil si cei care cumpara mai multe beneficiaza de o reducere. Cei interesati .. daca cumpara toate sistemele (4) pretul se renegociaza si primeste gratis sistemul meu de pe scuter care a fost folosit 5 butelii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 Atunci pretul mai scade....dramatic scade.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 ce a vrut sa insemne smiley-ul ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 Deci pretul a scazut. Nici asa? Chiar nu vrea nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Deci pretul a scazut. Nici asa? Chiar nu vrea nimeni? astia le vor moca =))) cat zici bah ca e un sistem??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 ma , mi-as lua si eu unu chiar daca nu mi-am facut motorul si il voi putea folosi abia dupa rodaj , deci cat e bucata ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Florea Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 (editat) ce first bike ziceai ca ai tu?scuteru sau motocicleta?acuma sincer...nush daca cineva e dispus sa dea mai mult de 4 milioane pt cateva minute de fatzaiala cand de 4 mil pune benzina sa merga 4 luni...vezi tu..aici e buba...nu-si permite oricine si distractia nu tine mult deloc... se consuma prea repede...si de aici si intrebarea...sa zicem ca moto tau prindea 90 la ora fara nos...cat prinde cu nos?daca diferenta e mai mica de 15km/h io zic ca nu se merita,e prea scump pt fudulia asta...la scutere de 50 da dar deja la motoarele de 125 e un punct in care cutia de viteze nu-ti mai permite sa urci in viteza ca motoru ajunge in limita lui de turatie maxima...si acolo ramane..si atunci oricum nu ai cum sa treci de o anumita viteza chiar daca dezvolta o putere ceva mai mare...doar sa faci liniute si sa castigi 3-4 secunde pe acceleratie dar in rest..la top speed nu-i mare branza ...deci nu te speria ca lumea nu-l cumpara ca cine stie ce fobie e ca face rau la motor...nu e asa...nu se strica moto cu cuna cu doua de la nos...dar suntem in ro si inca e cam saracie...parerea mea Editat Octombrie 26, 2006 de Mihai Florea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 Multumesc mult de parere.Eu am un scuter. Mihai Florea - a fost incercat si pe motoare cu cutie, chit ca sunt de 50 dar sa incercat si merge foarte bine. E mai complicat dar daca reusesti o sincronizare buna e foarte bine. Apropo , nos-ul a fost dat in trepte mari cu un raport mai mare ca motorul sa nu ajunga pe rosu daca intelegi ce vreau sa spun.Trimite-ti PM cu oferta si mai vorbim, eu asa zic ca e cel mai bine. Dupa cum am spus scuterul este limitat si am incercat si nu sare de 70-75 chit ca ii dau drumu la vale sau chestii de genu.A fost probat la acceleratie si sa descurcat foarte bine.Am facut si o intrecere si am batut un aprilia sr (care avea 2 oameni pe ea mai slabuti asa).Deci precizez fiecare interesat imi trimite un PM si zice un pret pe care ori il accept ori il mai discutam. Multumesc mult si bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 (editat) nu prinde vit mai mare cu nos...ptr ca nu e alta cutie etc..doar demaraj..mai mult ptr asta e bun..prinde suta mai rpd(la masini) credema stiu ce spun am un prieten care are montat pe un vectra b 2.2tdi din 2001..si vit max a fost cu nos aproape cu 5 km mai mult(215km/h)..dar are un demaraj de ramai cu gura cascata Editat Octombrie 28, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Octombrie 28, 2006 Share Postat Octombrie 28, 2006 (editat) Esti sigur ca are sistem nos pe diesel???specifica de care ! APROPO B S-A FABRICAT PANA IN 98 PARCA.....IN 2001 ERA DEJA C Editat Octombrie 28, 2006 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Cam imposibil nos pe diesel. Infine ... Deci pretul e scazut la fel ca gradele de afara.119 E negociabil. Pretul este discutat cu clientul deci nu va speriati ca este loc de negocieri.Astept oferte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 nu e imposibil nos pe diesel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Sunt cam in dubii pentru ca nu cred ca poti monta un sistem Nos Direct Shot pe un diesel.Sustin ideea lu Supapa_jr. Apropo vroiam sa incerc sa pun sistemul care il am pe o dacie dar m-am razgandit , nici nu stiu daca ar fi mers. Astept oferte .... 119E negociabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 eu cred ca ar fi mers , dar nu s-ar fi simtit asa mare diferenta , cred ca din cauza asta producatorul spune motoare pana in 400 CC , probabil de la 400 in sus nu se mai simte asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Probabil asa o fi.. Ar merge dar nu cred ca ar fi mare diferenta. Daca puneam 2 sisteme si le actionam odata ar fi mers ca doza ar fi fost mai mare. Oricum .. Black killer interesat de un sistem? Discutam la pret daca asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 ma intereseaza dar acum chiar nu am la ce sa-l pun , trebuie sa imi fac motorul (piston ,chestii) si rodajul si deabia dupa aia imi pun problema de nos , dar vorbim .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 29, 2006 Autor Share Postat Octombrie 29, 2006 Ok bafta la repararea motorului. Eu astept oferte deci : 119 E negociabil. Am un sistem cu 4 butelii care o sa fie mai putin pentru care are numai 4 butelii. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Sal! M-ar interesa sistemul de injectie al n2o-ului, daca poti sa il dai separat... Dar nu acum, ca 1. Nu am bani si 2. Nu am timp si trebuie sa ma documentez cum sa adaptez sistemul la thundercat-ul meu de 600 cm3. Butelia cred ca o pot cumpara separat (butelie tip "scuba" cel mai mic model). Cat despre incarcat, am aflat de la tatal meu care a lucrat la (fosta) fabrica de oxigen C-ta ca se poate incarca butelia la orice producator si imbuteliator de O2 si N2 ( cu o mica spaga, binenteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 (editat) Esti sigur ca are sistem nos pe diesel???specifica de care ! APROPO B S-A FABRICAT PANA IN 98 PARCA.....IN 2001 ERA DEJA C deci...B-ul sa fabricat pana in 2001 masina este la fel ca asta http://www.mobile.de/SID7E6FtCrDFbjHf83AVz...1230642285& si sistemul se poate monta si pe diesel dar este mai scump(nush de ce). sistemul l-a luat de la master tuner..nush exact cat a costat Editat Octombrie 29, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruba Postat Octombrie 30, 2006 Autor Share Postat Octombrie 30, 2006 Cum sa il dau separat ca nu pricep?Dificil ca ai un motor mare si nu stiu daca merge.Buteliile sunt de unica folosita. Nu cred ca ai sa poti sa le incarci, adica nu stiu.Cu 2 sisteme poate ar merge pe motorul tau de 600cc, acuma nu stiu. Anuntul inca valabil. Pretul este mic de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate