florinelu636 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 (editat) Azi noapte la 1 30 m-am ridicat pe o roata. numai ca m-am speriat prea tare, si m-am oprit intr-un gard (pe doua roti, totusi). suzi a mea m-a tradat, a muscat mana care o hranea, m-a urat... ( misto e ca dup-aia am baut o bere cu prietenii!!! dar am avut bulan, sunt OK dpdv fizic, aveti grija de voi, io plec in week-end cu masina la munte, so take care si sa auzim de bine! Editat August 17, 2006 de florinelu636 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 tu ai tradat-o pe ea ca noaptea o trezesti, te urci pe ea si o calaresti si dupa o pui sa stea pe o roata. ai noroc ca nu te-o "muscat" mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu636 Postat August 17, 2006 Autor Share Postat August 17, 2006 tu ai tradat-o pe ea ca noaptea o trezesti, te urci pe ea si o calaresti si dupa o pui sa stea pe o roata. ai noroc ca nu te-o "muscat" mai tare lool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 tu ai tradat-o pe ea ca noaptea o trezesti, te urci pe ea si o calaresti si dupa o pui sa stea pe o roata. ai noroc ca nu te-o "muscat" mai tare idem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Azi noapte la 1 30 m-am ridicat pe o roata. numai ca m-am speriat prea tare, si m-am oprit intr-un gard (pe doua roti, totusi). suzi a mea m-a tradat, a muscat mana care o hranea, m-a urat... ( misto e ca dup-aia am baut o bere cu prietenii!!! dar am avut bulan, sunt OK dpdv fizic, aveti grija de voi, io plec in week-end cu masina la munte, so take care si sa auzim de bine! Tu ai tradat-o... Ea face orbeste mereu ce-i ceri tu. Capul sus si mai multa intelepciune. recunoaste, bausei ceva inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Bine ca nu s-a terminat mai rau. Capul sus si mult mai multa atentie pe viitor. Sa auzim numai de bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 lipsa de experientza shi neindemanarea nu e acelashi lucru cu tradarea :crack: :what: :what: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anndreii Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 experienta se castiga din greseli... ale noaste sau ale altora eu sunt doar un incepator, nu critic nimic doar observ si poate mai imi dau si eu cu parerea din cand in cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Deci, dupa atitea incidente cauzate de mersul pe o roata, incep sa ma intreb daca in ultima vreme ii mai iese cuiva un wheely fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 da, mie de 2 ori involuntar, cu pasager in spate... noroc ca am observat repede si am taiat "elanul" bidiviului inainte sa "dea cu copita" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIPSON Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 cine-mi imprumuta si mie motorul lui(ei), sa ma dau pe o roata? Inca nu stiu, si de al meu mi-e mila sa nu-l scap. Vin cu protectiile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 Deci, dupa atitea incidente cauzate de mersul pe o roata, incep sa ma intreb daca in ultima vreme ii mai iese cuiva un wheely fara incidente Io am tras un uilie saptamina trecuta in poligon la ilioara, sub atenta supraveghere a 2 instructori . N-am cazut, dar se pare ca la prima aterizare am avut putin ghidonul stramb pentru ca am simtit ca ma duc intr-o parte si am dat gaz din nou si s-a ridicat si a doua oara. Am facut-o din curiozitate si ca sa vad daca pot sa ridic motorul numai din gaz. Pe strada nu fac figuri din astea indiferent de ora si ne-aglomeratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate