Raptoru_alb Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Am o mare problema cu frinarea mai mult cu roata spate , la o viteza de 50-60 sa nu zic mai mult la frinare apare o vibratie care scutura motocicleta de zici ca se dezmembreaza , ce ar trebuii sa ii fac sa nu mai am aceasta vibratie..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 Schimba rulmentii, desfa si vezi urma de franare pe saboti, centreaza roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lantz Postat Septembrie 12, 2010 Share Postat Septembrie 12, 2010 ce motocicleta face asa? nu ai zis nimik de marca/model.poate fi o defectiune a sistemului de franare. Eu am patit ceva de genul cu un ax roata spate rupt.... recunosc la o mobra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Septembrie 13, 2010 Autor Share Postat Septembrie 13, 2010 ce motocicleta face asa? nu ai zis nimik de marca/model.poate fi o defectiune a sistemului de franare. Eu am patit ceva de genul cu un ax roata spate rupt.... recunosc la o mobra! Cred ca ma-m grabit si am uitat sa pun marca motocicletei ,ea este un Ural M67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 Am o mare problema cu frinarea mai mult cu roata spate , la o viteza de 50-60 sa nu zic mai mult la frinare apare o vibratie care scutura motocicleta de zici ca se dezmembreaza , ce ar trebuii sa ii fac sa nu mai am aceasta vibratie..?? dupa parerea mea este o problema intalnita la motocicletele cu cardan eu am avut aceias problema la ural, vibratii f puternice la frana pe spate si era din cauza ca uleiul din diferential s a scurs in tambur ( semerig uzat ) si paradoxal, dupa ce a patinat un timp s a format o mazga foarte aderenta care pur si simplu bloca roata si o facea sa vibreze sa se rupa. verifica chestia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 un amic cu nipru tot la fel intra ulei din cauza semeringului dar nu avea vibratii la roata si eu am acceasi problema la roata fata cand franez puternic dar nush de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 14, 2010 Share Postat Septembrie 14, 2010 tambur ovalizat/descentrat se rezolval astrung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 un raspuns corect la subiect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raptoru_alb Postat Septembrie 15, 2010 Autor Share Postat Septembrie 15, 2010 tambur ovalizat/descentratse rezolval astrung Zidu ai avut dreptate tamburul dela roata are o mica diferenta de raza la cerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 15, 2010 Share Postat Septembrie 15, 2010 Am o mare problema cu frinarea mai mult cu roata spate , la o viteza de 50-60 sa nu zic mai mult la frinare apare o vibratie care scutura motocicleta de zici ca se dezmembreaza , ce ar trebuii sa ii fac sa nu mai am aceasta vibratie..?? Daca fiarele sunt OK (rulmenti, etc.) eu zic ca a venit vremea sa-i faci o vizita lui Rabinul sa-ti aranjeze spitele. Eu aveam voblaj nasol pe fata (la frana de motor la 50km/h facea ca un pickhammer), omul mi-a spus ca am deviatie mai mica de 3 mm dar dupa ce a rezolvat-o motocicleta merge excelent fara plumbi si fara centrare pe aparat (bine, e vorba de ceva in genul tau, adica in principiu nu prinde mai mult de 135km/h). Incearca un telefon la +40724452023. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate