tachemic82 Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 parerea mea e ca daca treci seara pe oras si baietii sunt "pe afara' " ii gasesti prin livada... nu tre sa fie o ora exacta. ca dam o tura de oras si apoi .. iar in livada... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 Bah... io cred ca anu' asta va parasesc, bag motoreta in service.... carenele la reparat, si sa ne vedem cu bine in primvara. Pentru astia care va mai dati... asfalt uscat, si vreme buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Octombrie 16, 2006 Share Postat Octombrie 16, 2006 parerea mea e ca daca treci seara pe oras si baietii sunt "pe afara' " ii gasesti prin livada... nu tre sa fie o ora exacta. ca dam o tura de oras si apoi .. iar in livada... ) ok, poate ne vedem sapt asta spre sfarsit ca se mai imbunatateste vremea. Bah... io cred ca anu' asta va parasesc, bag motoreta in service.... carenele la reparat, si sa ne vedem cu bine in primvara. Pentru astia care va mai dati... asfalt uscat, si vreme buna. Poate nu te grabesti inca cu utilaju' la service. Daca te-ai hotarat insa... spor la treaba si "sa fie intr-un ceas bun" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 fratilor, ora am schimbat-o , dar s-a schimbat si ea pana la urma. ce facem de acum incolo ??? o suflanta cu aer cald sa topim ghetzaraia si zapada din oras ... care urmeazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. facem o cheta pt asa ceva , ce ziceti ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 fratilor, ora am schimbat-o , dar s-a schimbat si ea pana la urma. ce facem de acum incolo ??? o suflanta cu aer cald sa topim ghetzaraia si zapada din oras ... care urmeazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. facem o cheta pt asa ceva , ce ziceti ???? Eu cred ca trebuie sa dam pas la munca, la pranz, cateva ore si sa mai facem niste ture sa nu rugineasca fierul. Altefel o sa ne tot salutam pe net in zumzetul vantilatoarelor ... Poate ne mai scoatem cateva zile bune anul asta, poate se nimeresc si miercurea HB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Noiembrie 2, 2006 Share Postat Noiembrie 2, 2006 Fratilor a mai aparut un de-al vostru iu bv.Tocmai m-am mutat si eu in bv.Dak iti fac ceva timp sa ma alatur voua,in locul in care va intalniti voi,ma primiti si pe mine?Motocicleta e obligatorie?Chiar,e careva de aici de pe site care lucreaza la decorama...Daca nu gresesc numele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Noiembrie 3, 2006 Share Postat Noiembrie 3, 2006 Eu cred ca trebuie sa dam pas la munca, la pranz, cateva ore si sa mai facem niste ture sa nu rugineasca fierul. Altefel o sa ne tot salutam pe net in zumzetul vantilatoarelor ... Poate ne mai scoatem cateva zile bune anul asta, poate se nimeresc si miercurea HB fara numar fara numar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Bre, ce se mai intampla? Se mai intalneste lumea? Nu? Ca nu mai e nici un fel de activitate pe aici. Sau va plimbati in draci si n-aveti timp de net? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 pana la urma la ce ora ne mai intalnim.ca vreau sa mai prind si eu o intalnire anul asta ca am si scapat de teze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 18, 2006 Share Postat Decembrie 18, 2006 Nu cred ca o sa mai prinzi vreo intalnire in livada sezonul asta. Incearca la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 ba, am iesit aseara...slavite fie cizmele d cross si genunchierele!!! am luat o tranta misto pe Dobrogeanu Gherea. la 20 km/h pe zapada in coborare. Dracu m-a pus sa merg pe zapada...eu sunt ok...motoreta la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 Parca ai bagat-o la iernat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 se pare ca s-a razgandit ( adica il mananca pielea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 20, 2006 Share Postat Decembrie 20, 2006 pai....era bagata la iernat in targoviste. Am tras o betzie vineri-seara, m-am trezit mahmur si cu ganduri mari si duminica am adus-o in Brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdi Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Daca se face vreme frumoasa ce ar fi daca am relua traditionala intalnire de miercuri seara, la ora 18:00 .Cum credeti ca va evolua iarna asta in urmatorii ani? Eu cred ca in 5-6 ani nu vom mai avea zapada la Brasov , vom putea calari tot timpul anului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Daca se face vreme frumoasa ce ar fi daca am relua traditionala intalnire de miercuri seara, la ora 18:00 .Cum credeti ca va evolua iarna asta in urmatorii ani? Eu cred ca in 5-6 ani nu vom mai avea zapada la Brasov , vom putea calari tot timpul anului. da, vom fi ca apolodor pinguinu calator... vineri s-ar putea sa vin pana la bv ,poate ne vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 cica de luni se incalzeste. reluam intalnirea de miercuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Februarie 18, 2007 Share Postat Februarie 18, 2007 cica de luni se incalzeste. reluam intalnirea de miercuri? eu n am prea vazut caldurica pe prognoza meteo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Februarie 19, 2007 Share Postat Februarie 19, 2007 Inca nu are rost pentru ca la 6 se intuneca si nu mai putem merge nicaieri. Cam peste o luna as zice eu ca o sa incepem iara sa ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 sunt la bucuresti in timpu' saptamanii razvi,altfel veneam... tu ce ai facut cu motoru',l-ai montat la loc?la un moment dat am vazut poze cu tine cand mestereai pe la el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brunetzicabv Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 Inca nu are rost pentru ca la 6 se intuneca si nu mai putem merge nicaieri. Cam peste o luna as zice eu ca o sa incepem iara sa ne intalnim. eu zic sa nu va mai intalnitzi deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 eu zic sa nu va mai intalnitzi deloc sau mai bine sa te asteptam pe tine sa-ti iei motor ... candva, cine stie cand pana atunci, aduna banutzu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tachemic82 Postat Martie 10, 2007 Share Postat Martie 10, 2007 eventual inainte de 6 ?sa avem timp de o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QUAD Postat Martie 12, 2007 Autor Share Postat Martie 12, 2007 o poza de sambata 10.03.07 in LUKOIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat Martie 13, 2007 Share Postat Martie 13, 2007 eventual inainte de 6 ?sa avem timp de o tura ? eu sunt de acord. dar se poate face si o tura mai scurta daca nu se gasesc amatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate