Pacasac Postat Iunie 29, 2007 Share Postat Iunie 29, 2007 Sper ca ai inchiriat bodega Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 17, 2007 Share Postat Iulie 17, 2007 Pt. maine,miercuri 18 iulie ora 18:30 plecare din Livada la Babarunca la Nea ...Mamaliga unde ne asteapta un bulz fierbinte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 confirm si io participarea la bulz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 vine...vine.....!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 18, 2007 Share Postat Iulie 18, 2007 eu am mers cu baietii doar pana la iesire din Brasov. Un cui infipt bine in anvelopa spate m-a facut sa abandonez. Maine umblu pe la vulcanizari si sper sa se poata reface ca ma sinucid daca nu, e guma noua ( . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 Maine 25.07 ora 18:30 alegere: -Babarunca(un bulz la Nea Mamaliga) -Cheia dus-intors -Predeal-Paraul Rece-Rasnov-Poiana -Bv -Intorsura Bz -Padurea Bogatii -Sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iulie 24, 2007 Share Postat Iulie 24, 2007 mah, n-ai trecut tura aia bazata - Muresenilor,Eroilor, Iuliu Maniu.....pai se poate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iulie 25, 2007 Share Postat Iulie 25, 2007 Maine 25.07 ora 18:30 alegere: -Babarunca(un bulz la Nea Mamaliga) -Cheia dus-intors -Predeal-Paraul Rece-Rasnov-Poiana -Bv -Intorsura Bz -Padurea Bogatii -Sinaia Toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Pana la urma s-a ales Bv -Fundata si cina la Taverna Lupilor. Frumos,12 motoare dar friggggggg P S tura bazata am lasat-o pt cei ce nu au venit cu noi ! Continuare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Seara buna forumisti! Cateva poze cu iesirea de azi, 15 august 2007. --- Mesaj completat în 15 Aug 2007 23:17 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Si de la baiatu': Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 (editat) %^$&^%$*^ in ea de Javra. Si eu vreaaaau Pot doar sa ma bag intr-o bodega si sa de unu singur, ca daca vad motoare langa mine Editat August 16, 2007 de Mougli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riot Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 am eu o mobra pt tine dar te tot ascunzi dupa deget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Da mah, tu si mobra ta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) Salutare brasoveni! Maine-i miercuri si va fi si ora 18:30 In ce directie ne indreptam? S:Predeal(Sinaia)-Paraul Rece-Rasnov E:Cheia N-E:Teliu-Intorsura(poate si-un Siriu) N:Sf. Gheorghe(Valcele, Tusnad cam departe) N-NV: Padurea Bogatii N-V:Vladeni-Persani V:Bran;Zarnesti Propuneri??? Va salut! Florin Editat August 21, 2007 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Salutare brasoveni! Maine-i miercuri si va fi si ora 18:30 In ce directie ne indreptam? S:Predeal(Sinaia)-Paraul Rece-Rasnov E:Cheia N-E:Teliu-Intorsura(poate si-un Siriu) N:Sf. Gheorghe(Valcele, Tusnad cam departe) N-NV: Padurea Bogatii N-V:Vladeni-Persani V:Bran;Zarnesti Propuneri??? Va salut! Florin S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Salutare brasoveni! Maine-i miercuri si va fi si ora 18:30 In ce directie ne indreptam? S:Predeal(Sinaia)-Paraul Rece-Rasnov E:Cheia N-E:Teliu-Intorsura(poate si-un Siriu) N:Sf. Gheorghe(Valcele, Tusnad cam departe) N-NV: Padurea Bogatii N-V:Vladeni-Persani V:Bran;Zarnesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 oriunde gasim o ciorba de burta buna .... ne vedem mla 18:30-19 in livada . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ca sa merem pe Padurea Bogatii ne ia cel putin o ora sa ajungem la Maierus, si numa de-acolo incepe dixtractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 as prefera sa fie drumul laser, ca de cand am luat cainele ala in Garcini imi cloncane rau aripa fata la gropi...deci dupa mine as prefera DN1 spre predeal sau cheia. Oricum spre Persani-fagaras, exclus,ca mai mult ne chinuim cu drumurile alea in lucru.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Salutare prieteni! Doar 1/3 din poze, restul maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunshine_ Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Super plimbarea de ieri pacat ca s-a terminat cu vizite pe la urgente...cazy cred ca aparatul tau nu face fatza la blonde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Eu sper sa faca. Mai am niste poze care le upload-ez astazi. Sper sa apara si blonde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bestia nera Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 @cazy: Nu fa discriminari. Mai ales ca in grup avem atat de putine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) Poze - continuarea Editat August 23, 2007 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate