redeye Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 (editat) sall allz... am lasat scuterul afara peste noapte si a inghetat...a doua zi cand am mers cu el mi s-a stricat vitezometru... nu e de la cablu ci de la melc...stie cineva unde gasesc melc kilometraj pt al meu? a si...cine zicea ca face comanda pe easyparts ca vreau si eu sa mai imi iau ceva e bine si pentru voi ca se imparte la mai multi taxa de livrare Editat Ianuarie 18, 2008 de redeye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Salut! Ca sa nu patesc si eu k redeye (mi-a ingetsat scooterul), are cineva vreun garaj de inkiriat? sau macar un lok unde sa inkapa un aerox? de dorit in apropiere de regie. thx all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Guma de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Guma de iarna. cat de nebun sa fii ma sa faci asa ceva :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Guma de iarna. Si cat crezi ca o sal tina )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Guma de iarna. asta e booster ng ca al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 http://youtube.com/watch?v=wIp7iEvI-dM Ce ziceti de specimenele astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 http://youtube.com/watch?v=wIp7iEvI-dM Ce ziceti de specimenele astea? Niste tristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) http://youtube.com/watch?v=wIp7iEvI-dM Ce ziceti de specimenele astea? chiar ca specimene Completare : uite-i tot p-aia http://youtube.com/watch?v=dXICTM6zQ2o&feature=user ce ras are ala din 5 cuvinte 3 sunt **** saracii Editat Ianuarie 19, 2008 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Vai de bipul lor de retarzi ala are un vocabular foarte colorat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 sall allz... am lasat scuterul afara peste noapte si a inghetat...a doua zi cand am mers cu el mi s-a stricat vitezometru... nu e de la cablu ci de la melc...stie cineva unde gasesc melc kilometraj pt al meu? a si...cine zicea ca face comanda pe easyparts ca vreau si eu sa mai imi iau ceva e bine si pentru voi ca se imparte la mai multi taxa de livrare nu stie nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) http://www.piese-scutere.ro ...arunca un ochi si aici caci au multe piese pt mbk-uri.Si sigur au ce cauti si tu si taxa de livrare e ieftina... Editat Ianuarie 19, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 http://www.piese-scutere.ro ...arunca un ochi si aici caci au multe piese pt mbk-uri.Si sigur au ce cauti si tu si taxa de livrare e ieftina... am vorbit cu marius si nu are.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Cine stie unde gasesc si eu banda din aceea galbena pentru jante? Poate sa fie si albastra! N-am gasit pe scooter-center si nici pe easyparts! Please ... Cine stie? Ms! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pe easyparts e...mai cauta mi se pare cam scumpa. E chiar mai ieftina in tara...vreau sa-mi iau si eu dar nuj ce sa aleg intre galben si verde fosforescent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 (editat) Pai daca vrei sa fii observat noapte ia-tzi verde fosforescent ... daca vrei sa "dea bine" ia galben ( nu ca n-ar da bine si cu verde ) Mai caut! Ai vazut pe undeva prin tara? Siteuri ? Eu am vazut acum cateva luni pe un site de .ro da nu mai tin exact minte! --- Mesaj completat în 20 Jan 2008 00:33 -------------Am gasit! Editat Ianuarie 19, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Vezi ca e si un om care vinde la "Bursa" rimstripe-uri si oricum pe easyparts sunt scumpe si nu se merita sa dai comanda numai pentru alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robi Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Pe easyparts e...mai cauta mi se pare cam scumpa. E chiar mai ieftina in tara...vreau sa-mi iau si eu dar nuj ce sa aleg intre galben si verde fosforescent verde fosforescent sunt frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 uite http://www.easyparts.nl/showarticles/0-4-1...ction-Tape.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 am si yo o nedumerire care a inceput sa ma framante ) initial cand am delimitat scuteru mergea 65-70 fara probleme drum drept .... acuma daca ajung 55-60 ma inchin cu 2 maini ) nu stiu cum si de ce dar pe undeva in timp ...motoru si`a perdut puterea....... se poate ca in ce`i 7000 de km cati iam facut sa se fi dus segmentii? si sa numai aiba compresia buna ?? ...tin sa mentionez ...ca rodaju a fost facut in regim de forja cu 1 sau 2 persoane nu conta..tot timpu ii dadeam maxim ( cu toate ca era limitat ) .... si am avut o problema la supape ( in care mecanicu mi`a zis ca o sa ma mai tina maxim 5000 km si trebuie schimbate sau retusate din nou ) .... in fine nu de supape ma intereseaza ...oricum o sa cumpar altele .....vreau sa stiu daca ii schimb segmentii oare ajung la viteza care o aveam inainte ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 am si yo o nedumerire care a inceput sa ma framante ) initial cand am delimitat scuteru mergea 65-70 fara probleme drum drept .... acuma daca ajung 55-60 ma inchin cu 2 maini ) nu stiu cum si de ce dar pe undeva in timp ...motoru si`a perdut puterea....... se poate ca in ce`i 7000 de km cati iam facut sa se fi dus segmentii? si sa numai aiba compresia buna ?? ...tin sa mentionez ...ca rodaju a fost facut in regim de forja cu 1 sau 2 persoane nu conta..tot timpu ii dadeam maxim ( cu toate ca era limitat ) .... si am avut o problema la supape ( in care mecanicu mi`a zis ca o sa ma mai tina maxim 5000 km si trebuie schimbate sau retusate din nou ) .... in fine nu de supape ma intereseaza ...oricum o sa cumpar altele .....vreau sa stiu daca ii schimb segmentii oare ajung la viteza care o aveam inainte ??? se futu motoru..... daca ai facut asa un rodaj..... segmentezi+rodaj ca la carte+filtre+uleiuri si o sa mearga la fel ca nainte sau poate mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 am si yo o nedumerire care a inceput sa ma framante ) initial cand am delimitat scuteru mergea 65-70 fara probleme drum drept .... acuma daca ajung 55-60 ma inchin cu 2 maini ) nu stiu cum si de ce dar pe undeva in timp ...motoru si`a perdut puterea....... se poate ca in ce`i 7000 de km cati iam facut sa se fi dus segmentii? si sa numai aiba compresia buna ?? ...tin sa mentionez ...ca rodaju a fost facut in regim de forja cu 1 sau 2 persoane nu conta..tot timpu ii dadeam maxim ( cu toate ca era limitat ) .... si am avut o problema la supape ( in care mecanicu mi`a zis ca o sa ma mai tina maxim 5000 km si trebuie schimbate sau retusate din nou ) .... in fine nu de supape ma intereseaza ...oricum o sa cumpar altele .....vreau sa stiu daca ii schimb segmentii oare ajung la viteza care o aveam inainte ??? Intai ia-o batraneste asa,curata carburatorul,schimba bujia,mai curata-i toba,si ce mai e pe acolo,filtrul de aer,si daca tot nu merge e clar...segmenti sau kit de 90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Intai ia-o batraneste asa,curata carburatorul,schimba bujia,mai curata-i toba,si ce mai e pe acolo,filtrul de aer,si daca tot nu merge e clar...segmenti sau kit de 90 am desfacut carb... era curat... la bujie m`am gandit s`o schimb .... la toba ...e vopsita si nu prea am cum s`o curat...doar cu soda caustica.... vad yo ... si filtru da ... trebuie sa`l schimb..dar inca nu pot ... nu s`a uscat complet @silent ...la asta ma gandeam si yo .... dar sa vad... ca daca si supapele trebuie schimbate... nu stiu sa cumpar altele + segmenti ...sau kit ...nu stiu sincer )) ..... cand iam facut rodaju si cat am mers pana acuma iam bagat ulei cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Nu pare o idee prea buna cu toba...metalul din ce e facuta ea rugineste foarte repede, ati vazut si voi cum sunt tobele pe orice scuter care are 2-3 ani. Daca o ti 12 ore in apa aia e...mai bagi si soda Am incercat sa o clatesc doar pe a mea...dar pana am scos apa din ea...a doua zi avea rugina proaspata la capat si printr-o gaurica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max XOR Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Salut am citit cu multa rabdare si atenti toate paginile anterioare. Sunt destl de curios in ceea ce va priveste clubul de scutersisti cat si despre fiecare individ in parte. Eu am un scuter generic XOR 49cc si as vrea sa ma inscriu in clubul vostru. Acum ca sa mai indreptat vremea cred ca va intalniti la circ duminica la 14:00 si mai sper sa postatii in timp daca sa schimbat ora si locul ...aa p.s. sper sa ma intelege-ti ca momentan nu am numar restul sunt din belsug Nu conteaza unde te duci! Conteaza cu cine te duci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate