Sari la conținut

Discutii Intre Noi

OVK
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7,4k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am o nelamuririe care e diferenta dintra yamaha aerox simplu si yamaha aerox mbk nitro?

:ok:

Nici nu exista asa ceva

exista :

-Yamaha Aerox

-MBK Nitro

Ambele sunt identice , difera doar ... numele ... gen : Opel si Vauxhall ( sau cum se scrie - in M.Britanie ) ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am o nelamuririe care e diferenta dintra yamaha aerox simplu si yamaha aerox mbk nitro?

aaa scuze dar sunt nou in lumea scuterelor...acum am alta intrebare,as gasi un aerox din 2005-2007 la 1000 de euro?daca nu cam la cat

Link spre comentariu

/index.php?...te=yamaha+aerox

Un scuter bun il iei intre 800-1200 eu. Fiind incepator sigur nu o sa sti alege unu bun si ieftin...vezi ca nu anii conteaza asa mult...mai rasfoieste forumul, iti va fi de folos sa il alegi, vino cu poze pe aici sa iti zicem o parere macar asa la aruncarea unui ochi pe pozele cu "norocosul" scuter.

Si cum ziceam anii is asa de forma...sunt scutere din 97-98 sa arate impecabil si sunt scutere din 2006 obosite /si arata vai de mama lor...dar pretinde mult pe el caci e din 2006...

Fiind incepator cauta pe cineva care are scuter de cel putin 1 an...si totusi el te va putea ajuta. Cauta unul caruia i drag scuterul, e pasionat de asa ceva, nu unul care si l-a luat sa aghete femei, ca ala nu sti nici cum arata bujia/ce sa il mai intrebi tu despre scutere :ok: ...

Bafta

Link spre comentariu

am vazut odata pe bikeshop cu numere de romania de 125 dar numai amintesc ce model era :ok:

Posibil sa fii vazut un BMW C1 :ok: Nu am mai vazut pe nicaieri e vanzare "hardtop" pentru scutere :moto:

BMW-C1.jpg

Bafta! :(

Link spre comentariu

Posibil sa fii vazut un BMW C1 :) Nu am mai vazut pe nicaieri e vanzare "hardtop" pentru scutere :guitar:

BMW-C1.jpg

Bafta! :(

Ia ca bmw-ul ala are si centura :ok: . Pai inca o obligatie din partea politistilor...centura de siguranta :moto: .

Pare confortabil...si iti da senzatia ca conduci o masina...(io mias inchipuii ca conduc un bolid...ceva sport stiu eu .:ok:

Editat de don' juan
Link spre comentariu

Ia ca bmw-ul ala are si centura :( . Pai inca o obligatie din partea politistilor...centura de siguranta :ok: .

Pare confortabil...si iti da senzatia ca conduci o masina...(io mias inchipuii ca conduc un bolid...ceva sport stiu eu .:ok:

oare merge wheelie,stoppie cu el :moto: :) ?

Link spre comentariu