don' juan Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 cum adica merge mai bine ? Trage mult mai nervos...si merge si la deal la fel de tare cum merge pe drept...adik 80-83...dar numa amu de umpic de vreme de cand am inceput sa i dau si eu foja...pana acuma mergeam mai finut cu el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralev24 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Da la asta nu m-am gandit.. Asa o sa fac!! dar daca exista cineva pe aici care stie sigur ar fii mult mai bine:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 are 5900 dar la first bike nu merge decat pe comanda si au niste preturi de te ia capul..ex saboti 120 ron..service scuter 32 ron adica enorm la first bike.. Am eu o curea pt modelu ala de firstbike...mi-a adus-o cineva din ungaria asa pe moca si a zis ca mie buna si pe aprilia...dar nu imi e...e prea scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Cu actul de vanzare cumparare te duci la RAR si ii faci omologare individuala. Astfel obtii cartea de identitate a scuterului si poti sa-l inscrii legal. Pt mai multe detalii le poti da un telefon aici Am si eu o intrebare: Daca scuterul este deja inmatriculat, care sunt procedurile? Trebuie sa parcurg aceeasi pasi ca la prima inmatriculare? Multumesc Deci merge numai cu actul de vanzare cumparare sa ma duc la RAR ? Cineva mia zis daca ma duc la ei numai cu actul de vanzare cumparare imi ia scuterul si nu mi-l da pana nu aduc toate actele original. Mie cam frica sa ma duc cu scuterul la ei, daca e asa dar nu prea cred. Oricum o sa le dau un tel mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ralev24 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Esti sigur ca e pt first bike..si daca da cat vrei pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Is sigur...am puso si pe motor de 4t gareli, si pe un fb de ala micutz...si a potrivit brici... llg_90... adaugama si vb , sau tel: 0747509659 . o dau ieftin caci nu ma folosesc de ea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 am o nelamuririe care e diferenta dintra yamaha aerox simplu si yamaha aerox mbk nitro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 am o nelamuririe care e diferenta dintra yamaha aerox simplu si yamaha aerox mbk nitro? Nici nu exista asa ceva exista : -Yamaha Aerox -MBK Nitro Ambele sunt identice , difera doar ... numele ... gen : Opel si Vauxhall ( sau cum se scrie - in M.Britanie ) ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 am o nelamuririe care e diferenta dintra yamaha aerox simplu si yamaha aerox mbk nitro? aaa scuze dar sunt nou in lumea scuterelor...acum am alta intrebare,as gasi un aerox din 2005-2007 la 1000 de euro?daca nu cam la cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 stie cineva vre`un sitte ceva cu poze ... cum se pun segmentii pe un piston de 50 cc 4T ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 aaa scuze dar sunt nou in lumea scuterelor...acum am alta intrebare,as gasi un aerox din 2005-2007 la 1000 de euro?daca nu cam la cat Daca ai noroc gasesti, unul nou este undeva pe la 2300 euro sau mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Daca ai noroc gasesti, unul nou este undeva pe la 2300 euro sau mai putin. pfff ce scump,ai putea sa dai un link ceva?de unde as putea vedea exact cum stau preturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 /index.php?...te=yamaha+aerox Un scuter bun il iei intre 800-1200 eu. Fiind incepator sigur nu o sa sti alege unu bun si ieftin...vezi ca nu anii conteaza asa mult...mai rasfoieste forumul, iti va fi de folos sa il alegi, vino cu poze pe aici sa iti zicem o parere macar asa la aruncarea unui ochi pe pozele cu "norocosul" scuter. Si cum ziceam anii is asa de forma...sunt scutere din 97-98 sa arate impecabil si sunt scutere din 2006 obosite /si arata vai de mama lor...dar pretinde mult pe el caci e din 2006... Fiind incepator cauta pe cineva care are scuter de cel putin 1 an...si totusi el te va putea ajuta. Cauta unul caruia i drag scuterul, e pasionat de asa ceva, nu unul care si l-a luat sa aghete femei, ca ala nu sti nici cum arata bujia/ce sa il mai intrebi tu despre scutere ... Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 cauta pe Aici ca au si manualul de service scanat. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Am vazut intr-un filmulet un scuter cu o aparatoare de ploaie. Se gaseste asa ceva si pe la noi? http://uk.youtube.com/watch?v=hyb9NyR-Sjs Uitati-va la sfarsit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 hihi am inceput scoala nu cred ca-mi mai iau scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 hihi am inceput scoala nu cred ca-mi mai iau scuter Baga-te tata la una de 400 sau 600 ca presupun ca ai ceva experienta pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Baga-te tata la una de 400 sau 600 ca presupun ca ai ceva experienta pe 2 roti! probabil un virago 535 ... ca nu prea am bani ... si e bun pt incepatori ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Am vazut intr-un filmulet un scuter cu o aparatoare de ploaie. Se gaseste asa ceva si pe la noi? http://uk.youtube.com/watch?v=hyb9NyR-Sjs Uitati-va la sfarsit. am vazut odata pe bikeshop cu numere de romania de 125 dar numai amintesc ce model era Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 am vazut odata pe bikeshop cu numere de romania de 125 dar numai amintesc ce model era Posibil sa fii vazut un BMW C1 Nu am mai vazut pe nicaieri e vanzare "hardtop" pentru scutere Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 (editat) Posibil sa fii vazut un BMW C1 Nu am mai vazut pe nicaieri e vanzare "hardtop" pentru scutere Bafta! Ia ca bmw-ul ala are si centura . Pai inca o obligatie din partea politistilor...centura de siguranta . Pare confortabil...si iti da senzatia ca conduci o masina...(io mias inchipuii ca conduc un bolid...ceva sport stiu eu . Editat Aprilie 1, 2008 de don' juan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Ia ca bmw-ul ala are si centura . Pai inca o obligatie din partea politistilor...centura de siguranta . Pare confortabil...si iti da senzatia ca conduci o masina...(io mias inchipuii ca conduc un bolid...ceva sport stiu eu . oare merge wheelie,stoppie cu el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 wheelie mai greu , stoppie ar merge sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 scutere BMW C1 am vazut si in realitate dar nu mi-au placut,sunt un fel de struto-camila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 oare merge wheelie,stoppie cu el :ok: ? Stoppie fara grija, vii peste cap, te dai de'a berbeleacu si pici tot pe roti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate