radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Haste, dar ce faci cu un pocket bike?...adica, eu nu ii vad decat un scop: distractia. Eu, personal, mi-as fi luat un echipament de 9 milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 eu cred ca s-a referit la pocket bike tu iara le stii pe toate ;) hai sa vedem cati imi zic la multi ani azi pe forum. ca doar mie ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sunt primul ! La multi ani...si condu cu prudenta...ca acuma ma uitam la categoria accidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 tu iara le stii pe toate :D hai sa vedem cati imi zic la multi ani azi pe forum. ca doar mie ziua la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Sunt primul ! La multi ani...si condu cu prudenta...ca acuma ma uitam la categoria accidente. ms la multi ani ms ;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 hai sa vedem cati imi zic la multi ani azi pe forum. ca doar mie ziua Mai baga unu la numaratoare La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) Mai baga unu la numaratoare La multi ani ! inca unu la numar: ms Editat Aprilie 25, 2008 de norbi_bidi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 am auzit ca azi faci cinste cu niste benzina ca doar ii ziua ta la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 La multi ani si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 inca unu la numar: ms la multi anii >>>> si tie si mie ca azi mi-am luat geaca cu protectii :D:D ne vedem pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 La Multi Ani ! ... Si multa bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ms ms ms la toata lumea ;) asfalt uscat sa aveti si voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 la multi anii >>>> si tie si mie ca azi mi-am luat geaca cu protectii ne vedem pe strada schimba frate si tu semnatura aia  nu inteleg de ce toata lumea scrie tuNNing e de la verbul to tune + ing ... TUN+ING...ce e asa greu? ms ms ms la toata lumea asfalt uscat sa aveti si voi la multi ani frate de scuter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 vitezana de 50cc? exista mule...aprilia rs,yamaha tzr,derbi,gilera dna..si multe altelesi nu sunt de copii! la pocket ma refeream ..pt ca seamana ca o vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 schimba frate si tu semnatura aia nu inteleg de ce toata lumea scrie tuNNing e de la verbul to tune + ing ... TUN+ING...ce e asa greu? Profesoru nostru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 (editat) @ La Multi Ani Haste, dar ce faci cu un pocket bike?...adica, eu nu ii vad decat un scop: distractia. Eu, personal, mi-as fi luat un echipament de 9 milioane pai pt distractie .... dar tu nu stiai ca distractia costa ??? stiu ... deja am casca, geaca si manusi... mai trebuie genunchiere ...si o alta casca dar aia nu o i-au acuma LE : da ms mihai ... mi`ai separat posturile ) sa se inteleaga .... La Multi Ani Norbi Editat Aprilie 25, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 LE : da ms mihai ... mi`ai separat posturile ) sa se inteleaga .... La Multi Ani Norbi Eh ... se nimeri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 la multi ani frate de scuter ms @ La Multi Ani LE : .... La Multi Ani Norbi ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 ms ms gata... acuma faci cinste : 2L benzina la Constanta pt pocket ca ulei am PS: care joaca pe ikariam.ro ??? sa ridice eu joc pe lumea gamma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 gata... acuma faci cinste : 2L benzina la Constanta pt pocket ca ulei am PS: care joaca pe ikariam.ro ??? sa ridice eu joc pe lumea gamma voi trebe sa imi faceti mie cinste... nu eu la voi ;) imi pregatesc bidoanele de 50litri ca sa imi incapa tot ce aduceti :D ii calumea jocul? poate ma apuc si eu pentru ca m-am lasat de triburile dai un click aici sa vezi unde particip eu http://www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bidi :P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 dai un click aici sa vezi unde particip eu http://www.freacaouale.com/ref.php?nume=norbi_bidi Bravo ma Esti pe 2 vad Da mai ai pana la 2000 de "frecari" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Bravo ma Esti pe 2 vad Da mai ai pana la 2000 de "frecari" daca ar intra mai multi de pe forum as ajunge repede la 2000 in fiecare zi poti intra odata "haste" am vrut sa particip pe gamma da ii plin si m-am pus pe beta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Se pare ca i`ai frecat ouale lui norbi_bidi. CLICK AICI sa te inscrii si altii iti pot freca ouale !!! Daca esti in top 10 la sfarsitul lunii, vei castiga premii deosebite ! Lui norbi_bidi i s-au frecat de 239 ori ouale. Acum va avea cu un ou frecat mai mult. " ;) deci sitte`ul ala are tendinte gay !!!! cum sa fie plin ??? asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Salut, are cineva idee unde pot gasi o janta spate pentru un Yiben chinezesc, 49cmc. Janta originala este de 12". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 de la Gopop Eagle,are jante tot de 12 si cred ca se potrivesc...verifica pe site-ul revaromania pretul la o janta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate