andreicoroi14 Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) vrea CAREVA MOPED SA CUMPERE,pIAGIO SI,daca da da-tim un PM sa va dau datele lui ....astept Editat Aprilie 26, 2008 de rider_thetiger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 (editat) Pashte Fericit!! si Hristos a inviat! Tot ce va doriti!! strageti bani de benzina sa ciocniti scuterele roshii:))).....Care au! Plec la bunici de inviere...mai vb! Editat Aprilie 26, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Sarbatori fericite ro_3x si tuturor de pe forum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Paste Fericit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Paste Fericit la toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Paste fericit alaturi de cei dragi! ciocniti paharele cu vin si ouale rosii, scuterele, nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Paste Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 Va urez un Paste Fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Paste fericit tuturor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Paste Fericit tuturor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Paste Fericit! Imi vand scuteru daca e cineva interesat sa arunce un ochi si aici http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Eu am patit la fel ca si Cosminake Am dat scuteru la cineva si a zburat cu el intr-un sant...Damage: carene zgaraiate(arata praf) si toate prinzatorile la carena fata is rupte...iar el a zburat cu capu intr-un morman de pamant si si-a desfigurat fata.. Urmeaza sa schimb toate carenele!!! O sa revin cu poze cum a aratat scuteru dupa accident si cum arata acuma cu noile carene de pe un Aprilia SR50 Ditech... ............................................................... Scuterul l-am dat la cineva care are 28 de ani si e mecanic...si conduce des scutere. pacat de scuter arata bestial pune niste poze sa il vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi18051991 Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Frumoasa si bestia:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Se pare ca scrici ne lucreaza pe la spate si in combinatie cu iuiu au folosit materiale copiate, de pe Forumul CSR si de aici, fara permisiune scrisa, incalcand astfel drepturile de autor. Pentru simplul fapt ca au intreprins aceste actiuni fara sa intrebe macar, personal ii consider exclusi din comunitate si sper sa intelegeti si sa nu asociati vreodata imaginea CSR cu acesti doi utilizatori ori cu site-urile aferente create de acestia pe care s-au folosit materialele respective. Au pangarit fara rusine sigla CSR si si-au insusit drepturile de autor in Copyright. Sincer sunt dezamagit si am ramas fara cuvinte, chiar nu ma asteptam la asa ceva, putea macar sa fie mai original, nu doar copy-paste Si cum a ramas ? Numai am citit nimic aici din 8. aprilie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 (editat) Fratilor este normal sa se incalzeasca dupa ce merg o vreme cu scuterul,partea aceea din stanga jos(de la aprilia sr),unde este cureaua si uleiul aceala(de transmisie cred)...?Imi pare rau dar nu prea ma pricep la partea de mecanica ...insa ma documentez cat de mult pot de pe site Bafta! Editat Aprilie 27, 2008 de ssergiu_tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Fratilor este normal sa se incalzeasca dupa ce merg o vreme cu scuterul,partea aceea din stanga jos(de la aprilia sr),unde este cureaua si uleiul aceala(de transmisie cred)...?Imi pare rau dar nu prea ma pricep la partea de mecanica ...insa ma documentez cat de mult pot de pe site Bafta! la ce se petrece inauntru acolo e normal sa se incalzeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Care pe aici e pasionat de arme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Care pe aici e pasionat de arme? mie imi place sa trag cu arma .. , nu ma prea stiu , dar imi place .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Eu ma joc Counter! Se pune? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Eu ma joc Counter! Se pune? t.H.u.G cand dam un Counter ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 t.H.u.G cand dam un Counter ? va fac pe amandoi :moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 va fac pe amandoi :moto: hai sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Hahahaha Va bat numai cu Glock`u ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Hahahaha Va bat numai cu Glock`u ... jucam acuma o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate