yzefeeR Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Mi-a bushit pistonu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Mi-a bushit pistonu` cum asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) Plm... Mergeam si de o data s-a auzit "trosc" si inca 10 metrii pana am oprit, a zdronganit! Cineva mi-a spus ca e de la bujie Cat costa sa il repar? Are cineva idee? Editat Mai 1, 2008 de t.H.u.G. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Plm... Mergeam si de o data s-a auzit "trosc" si inca 10 metrii pana am oprit, a zdronganit! Cineva mi-a spus ca e de la bujie Cat costa sa il repar? Are cineva idee? pai nu ai incercat sa vezi bujia cum arata?sau sa o schimbi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 mdea...si eu m`am bushit azi )) facusem niste wheelie cu pocketu cand am decis sa ma ridic mai mult .... si am bagat mana`n gaz si`am tras de el ... m`am ridicat mult, dar din pacate mi`sa dus inapoi maneru din dreapta ( nu`l stranse`se`m bine de frik sa nu stric filetu`) anyway mi`am pierdut echilibru si m`am dus cu ghidonu stramb de asfalt un mic voblaj violent si eu pe jos ))) pocketu putin zgariat pe partea dreapta ... eu cotu drept polizat si putin la genunchi aveam max 30 km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 haste asa ii face si cu CBR-u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-=RappEr=- Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 salutare,are careva de pe aici Pegasus sky? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 salutare,are careva de pe aici Pegasus sky? pune si tu o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-=RappEr=- Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 pune si tu o poza cu el Momentan nu am poze cu el.O sa ii fac cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Plm... Mergeam si de o data s-a auzit "trosc" si inca 10 metrii pana am oprit, a zdronganit! Cineva mi-a spus ca e de la bujie Cat costa sa il repar? Are cineva idee? Inca un motiv sa iti iei Rs ). Ps. Sper ca nu i-am invartit casca in cap niciunui scuterist de pe aici azi ) ca am trecut blana pe langa cativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 Inca un motiv sa iti iei Rs ). Ps. Sper ca nu i-am invartit casca in cap niciunui scuterist de pe aici azi ) ca am trecut blana pe langa cativa. MX 125 are motor de rs,nu? ...ca...viNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 MX 125 are motor de rs,nu? ...ca...viNE Da, rotax 122, este nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-=RappEr=- Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 salutare,are careva de pe aici Pegasus sky? chiar nu are nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 nimeni de pe aici nu are malaguti fifty? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Da, rotax 122, este nou? 3000 km,2006,delimitat,power valve Editat Mai 2, 2008 de the_doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) care scutere mai au power valve? Editat Mai 2, 2008 de ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 cam cat merita un aprilia SR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 care scutere mai au power valve? pai care au ? Baietii vorbeau de "motorete" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 cam cat merita un aprilia SR depinde in ce stare ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 3000 km,2006,delimitat,power valve Bun asa..11kw in acte? care scutere mai au power valve? nu au asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Dar toate motoarele de la aprilia incepand de la af1 au power valve...deci pls nu o mai bagati la "optiune" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 pai cam asa arata vezi in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Dar toate motoarele de la aprilia incepand de la af1 au power valve...deci pls nu o mai bagati la "optiune" Din 2006 nu prea mai au toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 asa cred,ca are 11kw in talon ...o sa vad la cumparare...adik in 2-3 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 (editat) Dedicat tuturor motociclistilor de la mine si de la Thug. PS:Daca stati rau cu inima nu ascultati,doar uitati-va la film. N-am nimic de zis,o voce impresionanta,viitorul Romaniei.Eu cu Thug chiar ne gandim sa o "ridicam" in industria muzicii romanesti. Minorii sa nu se uite la comment-urile de pe youtube. Mare legatura nu are cu motociclismul,doar pentru faptul ca sunt niste motoare pe acolo.Cine o fi ajutat-o sa le imprumute LE: Alta cizma.... TatYana Spinu -Eu sunt electro PS:Aveti grija sa nu va "Electrizati" Apropo,votati care v-a placut mai mult Editat Mai 2, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate