norbi_bidi Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 dupa mine ... cea mai mare prostie Ati luat bani vreodata ? nu joc de multa vreme... deci inca nu am luat bani ai facut si tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 nu joc de multa vreme... deci inca nu am luat bani ai facut si tu? ii auzeam pastia de la mine din clasa erau disperati dupa nici o saptamana s-au calmat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norbi_bidi Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ii auzeam pastia de la mine din clasa erau disperati dupa nici o saptamana s-au calmat repede s-au calmat... ;) joc de o luna... cam asa nu mi greu sa dau pe zi 10 minute niste clicuri tu nu te bagi? iti zic eu ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 stie cineva de unde pot gasii un intinzator de lant ??? ca mie mi`sa stricat filetu stiu ca si la biciclete aveau acelasi sistem ... dar draq mai gaseste pegasuri )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 am si eu o intrebare. am un malaguti fifty si pe talonul lui scrie k are 50 cmc. imi trebuie permis sau imi trebuie doar cursul ala de legislatie? va rog ajutatima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Stelisti nu prea sunt ... a ? Cum fratica nu? Sunt la fiecare meci pe Ghencea @ Nord @ Armata Vest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) @ dragos16_no1: Daca are 50 de cmc iti trebuie A1, dar nu am vazut niciodata pe un talon 50 de cmc. Oricum...cred ca scrie 49.2..sau alte...dar nu 50. Daca scrie asa...nu iti trebuie decat cursul de legislatie. Editat Mai 5, 2008 de radu1992sb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) scrie 50 cmc sigur.poate o sa fac o poza joi si o sa o postez aici.ms oricum asfalt uscat!!!!! scuteru e din italia si mia zis cineva k pot sa ma duc l un traducator si sai dau si lui partea lui si sa imi treaca mai putin..de exemplu 49,2 cmc Editat Mai 5, 2008 de dragos16_no1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Nici nu stiu ce sa mai zic . Poate te rezolvi cu un traducator (notar). ...Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Cum fratica nu? Sunt la fiecare meci pe Ghencea @ Nord @ Armata Vest esti d-al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Si eu si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Pana la 50 cmc fix nu-ti trebuie categoria A1. De la 50.1 cmc iti trebuie. Extras din Codul Rutier Art.6. - În sensul prezentei ordonante de urgenta, expresiile si termenii de mai jos au urmatorul înteles: Alin. 21. moped ? vehiculul, cu doua, trei sau patru roti, a carui viteza maxima prin constructie nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala este de cel mult 4 kw; V-ati lamurit acum? Editat Mai 5, 2008 de Clodius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ciudat .. sportul asta e cel mai de ..... (dupa parerea mea). Este vorba de FOTBAL dar vad ca are sustinatori si printre cei pe 2 roti ...... hmmmmm asa multe sunt de spus dar nu e cazul sa umplu 10 pagini... ca sa va spus ca 90 % dintre fotbalisti sau fosti fotbalisti sau oameni care indragesc sportul asta, sunt dobitoci .. (ex: Gigi Becali) si multi altii .. .. scuze n-am nimic cu ei ..(doar cu ce fac unii dintre ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Am vrut sa fac un topic despre ID(ce`i care au) dar voi indata saritzi:)) cei care vor sa posteze id lor de mess sa posteze..ca sa mai vb si pe mess noi scuterishtii id meu ro_3x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos16_no1 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Pana la 50 cmc fix nu-ti trebuie categoria A1. De la 50.1 cmc iti trebuie. Extras din Codul Rutier Art.6. - În sensul prezentei ordonante de urgenta, expresiile si termenii de mai jos au urmatorul înteles: Alin. 21. moped ? vehiculul, cu doua, trei sau patru roti, a carui viteza maxima prin constructie nu depaseste 45 km/h si care este echipat cu un motor cu ardere interna, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrica ce nu depaseste 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere interna ori, dupa caz, electric, a carui putere nominala este de cel mult 4 kw; V-ati lamurit acum? ms mult Clodius. Deci inseamna k am scapat. nu-mi trebuie A1. asfalt uscat si salutari cu farul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ms mult Clodius. Deci inseamna k am scapat. nu-mi trebuie A1. asfalt uscat si salutari cu farul. am vz anu trecut un afish in sat la bunikmea...cik ..Scutere care au 50cc sau peste 50cc inclusiv 49cc(moped cu pedale) sa vine sa faca un curs de legislatie etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Cred ca merita CFR Cluj sa castige campionatu..poate ne duce dupa grupe in UCLSteaua intra in grupe si apoi pleca ..) ha ha ha...cea mai buna gluma posibila...cfr-ul nu a putut sa treaca in uefa,in prima ei runda, de o echipa cipriota de tot rahatu'...sti cum sunt echipele cipriote vazute in cupele europene?sunt un fel de echipe de mana a 12-a,ceva de genu peste care treci cu 10-0 in tur si 15-0 in retur...si tu zici ca astia (cfr) sa ajunga in grupele UCL ? cu enorma cantitate de 0 experienta in cupele europene a cfr-ului eu zic ca sansa este de minus infinit.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 nu mi place fotbalu dar va zic fortza steaua!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 CFR mai are multe de invatat pana sa treaca de grupe...poate steaua sa aibe sanse...oricum in momentul de fata steaua ar fii cam singura echipa din tara care ar face o figura destul de buna in cupele europene daca se mobilizeaza si joaca serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cfr daca castiga campionatu intra direct in grupe..asha am auzit...sunt sigur ca cfr va trece de grupe!!sau makr loc 2 3 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cfr daca castiga campionatu intra direct in grupe..asha am auzit...sunt sigur ca cfr va trece de grupe!!sau makr loc 2 3 .. ro_3x , daca CFR trece de grupe , iti trimit o bere prin curier rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ro_3x , daca CFR trece de grupe , iti trimit o bere prin curier rapid hai ca asta-i tare .. stau si ma intreb cine plateste taxele de curierat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 hai ca asta-i tare .. stau si ma intreb cine plateste taxele de curierat eu , desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 La naiba, cum cine? George Becali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate