dOctOr Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 La naiba, cum cine? George Becali nu,nu Borcea e gay! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 nu,nuBorcea e gay! Doctore , esti stelist ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Doctore , esti stelist ? eram,dar de knd s-au facut de ca**t,m-am lasat... oricum,nu-l suport pe Borcea cu figurile si cu impresiile lui...bla bla in fine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Borcea si spartanii sai oOooOOOO, 300 de pampalai OoOOOoO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlaaad Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ba ...sa mor io ...deja sunteti total offtopic...daca vreti sa discutati de fotbal incercati http://www.onlinesport.ro/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 ba ...sa mor io ...deja sunteti total offtopic...daca vreti sa discutati de fotbal incercati http://www.onlinesport.ro/forum/ Frate , nu ai citit numele topicului ? aici discutam si noi ce vrem , ne "destindem" , mai glumim , etc Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Mai o maslina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Va rog frumos.. ajutati-ma si ziceti-mi daca are cineva asa ceva.. si nu il mai foloseste.. si il poate da la vanzare. POZA : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 La multi ani lui Mdanut ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Va rog frumos.. ajutati-ma si ziceti-mi daca are cineva asa ceva.. si nu il mai foloseste.. si il poate da la vanzare. POZA : vorbeste cu Loza,el desmembreaza un dna la multi ani Danutzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 La multi ani Mdanut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) care vrei un ATV de 900cc? merge beton pe 2 roti,140cai,900cc... il vand cu 5000 euro...hai sus Editat Mai 5, 2008 de the_doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 care vrei un ATV de 900cc?merge beton pe 2 roti,140cai,900cc... il vand cu 5000 euro...hai sus Prea tare!Lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Daca asta voiai sa evidentieizi, esti in eroare asupra cuvantului tapiterie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 La multi ani si lui corado_c (cel cu Vespa) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Va rog frumos.. ajutati-ma si ziceti-mi daca are cineva asa ceva.. si nu il mai foloseste.. si il poate da la vanzare. POZA : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ...sunt sigur ca cfr va trece de grupe!!sau makr loc 2 3 .. lucrezi la fabrica de vise? ba ...sa mor io ...deja sunteti total offtopic...daca vreti sa discutati de fotbal incercati pai nu poti fi off-topic pe topicul asta citeste denumirea topicului sa te lamuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Am picat sala la A1 20 Puncte... Concluzia: Bagamiash... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Am picat sala la A1 20 Puncte... Concluzia: Bagamiash... Pai daca bei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Hihihi Ti-am zis sa taci ca si tu tot a doua oara ai luat Si ti-am mai zis sa taci because i`m kinda gay at this moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Hihihi Ti-am zis sa taci ca si tu tot a doua oara ai luat Si ti-am mai zis sa taci because i`m kinda gay at this moment Da ma da macar eu nu beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Si cand le-ai luat casca din cap la scuteristi ca ai trecut cu 110, erai treaz? I don`t think so... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Si cand le-ai luat casca din cap la scuteristi ca ai trecut cu 110, erai treaz? I don`t think so... O dai din una in alta...ca sa te amagesc putin asa io am permis baa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Aveti idee cam cat fuge un aprilia leonardo de 250cc cu motor in stare perfecta?? Si cam care este consumul mixt al unui maxiscuter de asta.?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 care vrei un ATV de 900cc?merge beton pe 2 roti,140cai,900cc... il vand cu 5000 euro...hai sus ce tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate