dmt_ctl Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ))...nici n`a inceput cursa si deja se incing spiritele...ma bag si yo dak`i vb de asa... au au auu ...crek o sa-mi mirosi fumul de la uleiul meu Castrol 2t ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Nu ar fii o problema dar mi se pare ca sunt pe categorii : 49 CMC stock sau modificate. 70 CMC 125 CMC PS:Motocicletele de 49 cmc intra in aceeasi cursa cu scuterele . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Nu ar fii o problema dar mi se pare ca sunt pe categorii : 49 CMC stock sau modificate. 70 CMC 125 CMC PS:Motocicletele de 49 cmc intra in aceeasi cursa cu scuterele . pfff...nu stiti cum pot sa aduc si eu troasca de la gl la buc? ca pe ea nu vin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) pfff...nu stiti cum pot sa aduc si eu troasca de la gl la buc? ca pe ea nu vin.. frate n`ai pe cineva cu platforma sau cu dubita mica??? ca intra sau daca e trimite prin curierat in buc la adresa cuiva ...si tu mergi cu trenu/maxi ce vrei ...dar iesi mai scump Editat Iunie 6, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Ce sa cauti ma tu cu jaful ala nebun pe Amckart ?Daca vii incoa ma bag si eu Reisarilor, daca ii dam lu Huli un scuter stock de 50cc si voi cu ale voastre ...o sa mirositi toti a fum de la el ) Editat Iunie 6, 2008 de CostinALN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Reisarilor, daca ii dam lu Huli un scuter stock de 50cc si voi cu ale voastre ...o sa mirositi toti a fum de la el ) stim omule,stim ...dar noi nu venim neaparat ca sa castigam,ci pt curbe si pt atmosfera mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 stim omule,stim ...dar noi nu venim neaparat ca sa castigam,ci pt curbe si pt atmosfera mai mult. Ptr asta poti veni in oricezi la amckart. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Ptr asta poti veni in oricezi la amckart. nu am niciun plan deocamdata...ziceam doar ca am chef sa ma dau pe Amckart cu roxy si daca tot se apropie cursa,fac tot posibilul sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 nu am niciun plan deocamdata...ziceam doar ca am chef sa ma dau pe Amckart cu roxy si daca tot se apropie cursa,fac tot posibilul sa vin Cand e cursa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cand e cursa? se tine vre`o cursa cu pocketuri ??? ca m`ar bate gandu sa vin cu drujba ) sa`mi rup oasele pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 unde punem acuma poze cu scuterele noastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Facem un topic nou, chiar daca nu este sticky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 fac eu il fac exact ca ala inchis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Terminati-va ! Vreti sa fie mai rau? Se supara DMW. E decizia dansului. Punem pozele la Discutii intre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Terminati-va ! Vreti sa fie mai rau? Se supara DMW. E decizia dansului. Punem pozele la Discutii intre noi. ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 pai ce nu avem voie sa facem topic ? ... Putem sa punem pozele la topicul facut de sica , unde le putem si comenta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sau asa! Eu ziceam sa nu mai facem un topic cu poze, in nesimtire asa! Cel facut de sica e Kinkee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 baieti... si fete bineinteles. Nu va intereseaza tricouri personalizate? cu poze... texte, ce vreti voi. eventual va puneti, stiu eu, numele sau ceva, pe o jacheta, tricou..etc. Eu azi am primit unul, ce lam comandat mai demult si a iesit bine. Pret 37 ron cu transport cu tot. Precizez ca nu eu fac... ci o firma. si nu le fac reclama, dar ma gandeam ca poate vreti si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Pune si tu o poza cu tricoul Doctore...nu ma iei si pe mine in Anglia?... Editat Iunie 7, 2008 de radu_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) Pune si tu o poza cu tricoul aici ai poza... nu se vede prea clar dar... cred ca e ok Ps. Calitateaimprimeului e foarte buna. Editat Iunie 7, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Pune si tu o poza cu tricoul Doctore...nu ma iei si pe mine in Anglia?... hai cu scuterele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koyotina Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Hello PPL! demult nu am mai intrat pe aici. vad k deja se aude kite ceva despre cursa. date mai exacte nu aveti? cei care au experientsa din anii precedenti, kum e ku klasele? 50 stock in aceeasi klasa ku 50 modificat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu_sibiu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 (editat) hai cu scuterele ...te tine? ... mama mama ce m-as duce daca ne-ar tine paraitoarele Editat Iunie 7, 2008 de radu_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Ce ma ca daca iesi din Romania cu un singur set de segmenti e bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 hai cu scuterele Doctore si eu ma inscriu!!!Pe cand venim,te ingrop in bere=)) iti aduc vreo 4 navete de Tuborg :) Si eu vreau bani pentru un scuterash mai mare :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate