alby Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Gilera Runner 50 Arata impecabil, merge impecabil, isi ia bordu !!! scurt si la obiect 1.100 E negociabil cine crede ca e mult etc ca se abtina de la comentarii, pretul este negociabil in limita bunului simt ... contact yahoo: alby_mra http://www.99poze.ro/Gilera_Runner_50/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Daca face cineva comanda pe Easyparts zilele astea sa ma anunte si pe mine va rog,am de luat 2 stickere.Dau o cola... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 adfnkajwdhnawbakwjnbd readuc topicu in top ...ca prostu ala de sorin face spam .... uitati`va la cate posturi a postat ..si posturi vechi de 2-4 luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salut baieti. Imi pare rau sa aud ca s-a pierdut organizarea ... daca nu-i Garcea sa stea cu pulanul pe voi va cam faceti de cap Asfalt uscat si salutari cu farul tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 mama aprope 2 pagini numai sorin cred ca este foarte plictisit daca dezgroapa topicuri vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ala crek nare ce face =)) o raspuns la toate topicurile :| io cand intri aici pe scootermania ma uit la primele 5 si la service scuter si gata frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 eu ma uit la mai multe dar raspund la care pot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Cine vrea ceva de pe easyparts sa spuna pana miercuri ca da Rolly comanda. Id-ul lui este anton_rolly Doar impartim transportul la cati suntem,rolly nu cere nimic,deci e -free,gratis,moca,fara bani,cum vreti - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 baieti... ce site-uri de piese de scuter mai sunt ca si easyparts? ma refer in genu in care iti alegi tu modelul si marca scuterului si iti arata toate piesele de care dispun. si... nu ma intereseaza cu tuning, ci cu piese originale. thx;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) baieti... ce site-uri de piese de scuter mai sunt ca si easyparts? ma refer in genu in care iti alegi tu modelul si marca scuterului si iti arata toate piesele de care dispun. si... nu ma intereseaza cu tuning, ci cu piese originale. thx;) http://www.scooter-centre.com Editat Iunie 16, 2008 de Sufletzel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 http://www.mop-shop.de http://www.sip-scootershop.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Salut baieti. Imi pare rau sa aud ca s-a pierdut organizarea ... daca nu-i Garcea sa stea cu pulanul pe voi va cam faceti de cap Asfalt uscat si salutari cu farul tuturor! S-a pierdut? Io n-am observat. Intalnirile se tin in fiecare duminica, unii chiar vin la ele..... Mai mult de atat ce s-ar putea face? Editat Iunie 16, 2008 de roxanna_ghfx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 S-a pierdut? Io n-am observat. Intalnirile se tin in fiecare duminica, unii chiar vin la ele..... Mai mult de atat ce s-ar putea face? Eu am auzit ca sunt chiar pana la 20 de scutere acolo duminica. Mai faceti si voi poze si postati ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 http://www.mop-shop.dehttp://www.sip-scootershop.com mersi la toti de site-uri.. Acuma... unde gasesc eu abtibilduri - stickere cu arai, shoei sau agv. Vreau sa imi lipesc pe casca. Mi-a adus cineva de dincolo o casca GPR neagra simpla, si vreau sa ii pun niste stikere albe sus si pe laterale. Sau numai sus. In fine.. unde gasesc sau cine poate face rost? Ma intereseaa ceva ce sa tina si sa fie cat mai subtire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 De ce vrei tu sa-ti strici casca? A mai incercat cineva pe aici (sa ridice 2 degete cine era ) aceeasi experienta si a regretat apoi pt ca si-a zgariat casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 mama aprope 2 pagini numai sorin cred ca este foarte plictisit daca dezgroapa topicuri vechi l`au banat moderatori sau s`o plictisit omu? si`o facut post`uri baiatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 De ce vrei tu sa-ti strici casca? A mai incercat cineva pe aici (sa ridice 2 degete cine era ) aceeasi experienta si a regretat apoi pt ca si-a zgariat casca. poi cu ce o stric daca lipesc un sticker pe ea? nu e ca si cum as vopsi-o. un simplu abtibild. . are la spate un micut sticker... dar e naspa : scrie marca un site si nush ce nr de serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanna_ghfx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Eu am auzit ca sunt chiar pana la 20 de scutere acolo duminica. Mai faceti si voi poze si postati ...... Ca bine zici. Ar trebui sa facem ceva poze sa vada lumea si poate ii stimulam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 zi trista pentru mine azi mia murit ktm-ul abia mai mere daca mai mere imi cam vine sal trantesc de pamant dar nu ma lasa inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 zi trista pentru mine azi mia murit ktm-ul abia mai mere daca mai mere imi cam vine sal trantesc de pamant dar nu ma lasa inima ooppsss .. :| ce ktm ai ? imi pare rau pt el si pt tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 din acela cu pedale lam luat eu acuma 2 ani si astazi dupa ce a inplinit 13000km 3mii si ceva facuti de mine mia murit cand ma plimbam cu tata . uite un linc sa daca esti curios cum arata /index.php?...0&start=100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Salut baieti. Imi pare rau sa aud ca s-a pierdut organizarea ... daca nu-i Garcea sa stea cu pulanul pe voi va cam faceti de cap Asfalt uscat si salutari cu farul tuturor! Salutare alias Organizarea nu s-a pierdut, a fost o neintelegere intre participanti atunci, atat. In rest, lumea vine, hotaram unde mergem, cum mergem... Se merge grupat, cu viteza legala, fara acrobatii. Sper dupa ce-ti rezolvi treburile sa mai treci si tu, mai mergem la o pescuiala ceva cu prietena, daelma/masina/atlantic500(de ce nu ) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 vad ca multi intreaba cum introduci un link in spatele unui cuvant. Iata cum scrii cuvantul care vrei tu, il selectezi si dai click pe sageata verde "insert link" (a 4-a figurina, cea dupa bold, italic si underline), bagi adresa si gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 multumesc Clodius ma cam intrebam cum se face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 EDIT: Cumpar urgent ORICE filtru sport DAR sa fie de 38mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate