haste Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ia uitati ce face o tipa care nu se pricepe la tehnica, insa are minte si rezolva problema cu orice pret! http://www.nicolausfilm.sk/videoTrojuholnik.html ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 baieti..nu si-a adus nimeni motor din germania? m-ar tenta si pe mine ceva... si as vrea sa stiu..cam care sunt preturile... m-am uitat eu pe site-urile de specialitate deci. se gasesc la preturi rezonabile pe acolo? germania, belgia. daca stie careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) baieti..nu si-a adus nimeni motor din germania? m-ar tenta si pe mine ceva... si as vrea sa stiu..cam care sunt preturile... m-am uitat eu pe site-urile de specialitate deci. se gasesc la preturi rezonabile pe acolo? germania, belgia. daca stie careva. Daca o sa cumperi motoreta de 125 din germania o sa fie limitata la 80km/h(dar unii nemti au pus un intrerupator la CDI si limiteaza mobra cand vor )Sper ca la anu sa imi cumpar si eu un XT125 din Germania Preturile fata de Romania sunt mai mici si mobrele sunt si mai ingrijite Editat Iulie 7, 2008 de adysme55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 baieti dau scuteru dar cu totul nu-l dau pe bucati 1000 ron cheers cosminake, o idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 cosminake, o idee Daca era negru, il luam instant. Oricum, pretul mi se pare bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_cata_cata Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ce parere aveti despre piaggio sfera? merita sa imi cumpar? dak nu ce mi-ati recomanda sub 500 de euro pentru ca atata sunt dispus sa cheltuiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 da, podul IOR e pe Liviu rebreanu. De la Obor o iei pe Mihai bravu in sud, spre muncii. Dupa ce treci de pasajul de la muncii, faci stanga in intersectia aia mare (de la baba Novac, e imensa are vreo 6 strazi in ea). Apoi mergi drept vreo 2 statii de bus pe sos campia Libertatii pana la semafor unde faci dreapta (vei avea IOR-ul in stanga). Urmatorul semafor stanga si ai ajuns dupa 200 m la pod. Sper sa nu fie tarziu. Mersi de info insa azi dimineata la 7 eram deja acolo, am aflat intre timp ca e totuna cu titan Am luat si eu azi permisul Incredibil, dar din 2 comisii am fost singurul admis! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinaru68 Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Am luat si eu azi permisul Incredibil, dar din 2 comisii am fost singurul admis! Bafta! Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madendre Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 (editat) Mersi de info insa azi dimineata la 7 eram deja acolo, am aflat intre timp ca e totuna cu titan Am luat si eu azi permisul Incredibil, dar din 2 comisii am fost singurul admis! Bafta! felicitari Editat Iulie 7, 2008 de madendre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Ohoo Bravo, Bravo! Felicitari! Acum sa vina moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoGd! Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Vand kit 80cmc pt peugeot speedfight racire aer diametru 47.9 necesita alezare este putin uzat+garnitura de fier kitul este polini original pret negociabil Cei interesati sa imi dea PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Mersi de info insa azi dimineata la 7 eram deja acolo, am aflat intre timp ca e totuna cu titan Am luat si eu azi permisul Incredibil, dar din 2 comisii am fost singurul admis! Bafta! Felicitari si sa-l "folosesti" sanatos!Ce categorii ai luat,A si B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 bravoooo mah. a fost greu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Mersi de info insa azi dimineata la 7 eram deja acolo, am aflat intre timp ca e totuna cu titan Am luat si eu azi permisul Incredibil, dar din 2 comisii am fost singurul admis! Bafta! Sa ne cinstim ca si eu tot ieri l am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ooo...felicitari bey majorilor ..) Sa ne cinstim ca si eu tot ieri l am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cine face comenzi pe scooter-center.com? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Cine face comenzi pe scooter-center.com? si eu as vrea ceva...dar nu`s sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 eu cred ca fac de pe sip-scootershop.com. Mi-am facut cont acolo si am si pay pal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Sa ne cinstim ca si eu tot ieri l am luat sufletica felicitari si tie. . ce categorii ati luat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Clodius dami si mie un pm cu id tau de ym sa vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 baieti.. pt toba...este ceva vopsea speciala? ca maidemult am vrecat tzeava aia care duce la toba si putin sub toba si a aparut niste puncte de rugina. cu ce vopsea imi pot da si eu p'acolo? ca nu as vrea sa imi iau un tub sau.. ca nu imi trebuie multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 baieti.. pt toba...este ceva vopsea speciala? ca maidemult am vrecat tzeava aia care duce la toba si putin sub toba si a aparut niste puncte de rugina. cu ce vopsea imi pot da si eu p'acolo? ca nu as vrea sa imi iau un tub sau.. ca nu imi trebuie multa nu stiu daca rezista mult vreo vopsea pe acolo....sunt vopsele la spray care sunt cotate la 600-700 grade dar nu dau viata prea lunga la stratul de vopsea care il asezi pe evacuarea catre toba... app...o astfel de vopsea caut si eu,pentru acelasi scop...eu nu am puncte de rugina dar as vrea sa o vopsesc ca sa arate frumos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clodius Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Am vopsit eu toba cu un astfel de spray. Incearca la Selgros. Am mai scris parca... Daca nu uitati aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Am vopsit eu toba cu un astfel de spray. Incearca la Selgros.Am mai scris parca... Daca nu uitati aici apropo clodius..iti rezista vopseaua care ai dat-o pe gatul de evacuare de la cilindru la toba?ca vreau sa fac si eu asta dar mie sa nu muncesc degeaba si sa tina o saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 care stie unde gasesc oglinda pt semnalizatoru fata la suzuki ap50? am cautat pe easyparts si nu am gasit nimica, pls care ma poate ajuta dau o bere sau un model care are la fel semnalizatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate