ionel_ Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 cine are piaggio zip 4t 50cc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 a facut cineva teste cu diverse tipuri de role? ceva de genu - "cu role de 5 grame am castigat la demaraj putin,viteza maxima 60 km\h,cureaua nu urca la maxim pe variator" "cu role de 6 grame am pierdut putin la demaraj,nesemnificativ,viteza maxima in linie dreapta a crescut la 65km\h fata de 60 la role de 5 gr"..... ce este scris in paranteze este pur ca exemplu sunt curios de rezultate,si daca se poate rog explicatii cat mai obiective.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kendo0 Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) are ceva daca pun 5 role inloc de 6?si las una veche din alea 6?cum ma sfatuiti sa procedez? Editat August 11, 2008 de kendo0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bennyamin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Fratii mei am o intrebare de baraj.Pe siteul oficial Peugeot scria 49,58 cm3 si pe cartea de identitate(dupa ce l-amn cuumparat) mio scris 50.Pot umbla cu el doar cu atestatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Fratii mei am o intrebare de baraj.Pe siteul oficial Peugeot scria 49,58 cm3 si pe cartea de identitate(dupa ce l-amn cuumparat) mio scris 50.Pot umbla cu el doar cu atestatul? Da, 50cc inclusiv=moped. Art.6: 21. moped ? vehiculul, cu două, trei sau patru roți, a cărui viteză maximă prin construcție nu depăÂşeÂşte 45 km/h Âşi care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depăÂşeÂşte 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kw; Bafta! Mi-am facut asigurare la masina: 126 ron/6luni, aproape de cat este pt. moped (Mersi @kello85) Editat August 11, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bennyamin Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Offf..mersi mi-ai luat o piatra de pe inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 a comandat cineva vreodata de pe darycom.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 He he he am revenit si eu printre voi.DUPA UN AN SCUTERUL MEU A FOST GASIT !!! (asta in caz ca v-am spus ca-mi fusese furat ) .Dupa un an in care nici o veste de la politia p_u_lii romane,tot eu l-am gasit ,iar ei abia dupa mai bine de o luna l-au putut ridica de la acea spurcata cioara din curte.Va salut iar pe toti si bine v-am regasit! :X Acum,care imi spune daca contactul de speedfight se potriveste?Si unde pot gasi piese ?poate a mai aparut ceva intre timp si stiti voi fiindca eu am fost rupt total de acest domeniu. Salut cu farul! (din nou :X:X:X) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trazvan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ziceti-mi, va rog, unde v-ati facut RCA-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 yupyyyyyy. am primit si eu azi atestatu de legislatie rutiera. de acuma circul legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 He he he am revenit si eu printre voi.DUPA UN AN SCUTERUL MEU A FOST GASIT !!! (asta in caz ca v-am spus ca-mi fusese furat ) .Dupa un an in care nici o veste de la politia p_u_lii romane,tot eu l-am gasit ,iar ei abia dupa mai bine de o luna l-au putut ridica de la acea spurcata cioara din curte.Va salut iar pe toti si bine v-am regasit! :X Acum,care imi spune daca contactul de speedfight se potriveste?Si unde pot gasi piese ?poate a mai aparut ceva intre timp si stiti voi fiindca eu am fost rupt total de acest domeniu. Salut cu farul! (din nou :X:X:X) cum de l-ai gasit dupa un an? mai bine zis ce i-ai facut aluia care ti-a furat-o ? referitor la intrebarea ta: mai bn ai pune un contact universal Bafta si bine ai revenit printre noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Ziceti-mi, va rog, unde v-ati facut RCA-ul? La Unita si a fost 52 ron pe 6 luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 (editat) Pur si simplu dupa aproape un an l-am vazut intr-o curte la iesirea din oras. Am gasit totul la Peugeot.Ma costa 4 mil tot setul de contacte si incuietori ceea ce chiar nu e mult. Editat August 12, 2008 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Pur si simplu dupa aproape un an l-am vazut intr-o curte la iesirea din oras. Am gasit totul la Peugeot.Ma costa 4 mil tot setul de contacte si incuietori ceea ce chiar nu e mult. Dar mai era bun de ceva scuterul ala ? Si ce a patit hotul ? Politia a facut ceva dupa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 a facut cineva teste cu diverse tipuri de role?ceva de genu - "cu role de 5 grame am castigat la demaraj putin,viteza maxima 60 km\h,cureaua nu urca la maxim pe variator" "cu role de 6 grame am pierdut putin la demaraj,nesemnificativ,viteza maxima in linie dreapta a crescut la 65km\h fata de 60 la role de 5 gr"..... ce este scris in paranteze este pur ca exemplu sunt curios de rezultate,si daca se poate rog explicatii cat mai obiective.... Au facut altii. La scutere chinezesti in 4 T 4,5 grame e greutatea optima. tnx,dar nu ma interesa o greutate optima,ma interesau rezultatele obiective ale unui test cu mai multe tipuri de role....cred ca pe multi i-ar interesa asta... p.s. - eventual daca testul s-a facut pe un motor minarelli cu variator stock atunci cu atat mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanionut Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salut!la gilera runner de 50cc,pana la cat e km?90 sau 120?din 2000 park...cu racire pe apa? cat indik in bord?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salut!la gilera runner de 50cc,pana la cat e km?90 sau 120?din 2000 park...cu racire pe apa? cat indik in bord?multumesc depinde de bord,sunt de amandoua felurile acuma am o intrebare... se poate pune angel eyes pe gilera runner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 se poate pune angel eyes pe gilera runner? Daca se pot pune pe dacii din '79 toamna, cu siguranta merge si pe gilera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Daca se pot pune pe dacii din '79 toamna, cu siguranta merge si pe gilera si cum as putea sa le prind inauntru in far? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Angel eyes? Pai cumperi de pe net...easyparts.nl Deci va invidiez pe voi cei cu runnere...st cele mai bestiale angel eyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 asa ceva vreau sa imi pun in far Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 si cum as putea sa le prind inauntru in far? Daca nu ma insel, vin cu un sistem de prindere. Numai ca va trebui sa dai niste mici gaurele in oglinda. Nu cunosc exact sistemul, vorbesc si eu din auzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 asa ceva vreau sa imi pun in far Alea is de r1 cred...sunt si de gilera si arata fain...am vazut de jetforce si arata bestial si erau undeva pe la 250 ron...vinde cineva de pe sectiunea moto...cautal ca le vinde f ieftin. Si le si monteaza el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 vinde...dar nu se gasesc doar cercurile...se gaseste totul, tot ansamblul, adica tot farul cu tot cu oglinzi si suporti. Nu stiu la voi baieti, dar la mine farul nu se desface in bucatele, este sigilat. Poate la alte scutere nu este asa. Nu poti decat sa-l spargi la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 vinde...dar nu se gasesc doar cercurile...se gaseste totul, tot ansamblul, adica tot farul cu tot cu oglinzi si suporti. Nu stiu la voi baieti, dar la mine farul nu se desface in bucatele, este sigilat. Poate la alte scutere nu este asa. Nu poti decat sa-l spargi la mine... Pai la majoritatea vine cu totu.,..acuma nu te vei pune tu sa modifici farul ca sa fie angel eyes... Clar ca vine cu tot farul...ai de obicei e f scump...un far de aprilia stock e de la 70 eu in sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate