dezkreator Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 a facut cineva teste cu diverse tipuri de role?ceva de genu - "cu role de 5 grame am castigat la demaraj putin,viteza maxima 60 km\h,cureaua nu urca la maxim pe variator" "cu role de 6 grame am pierdut putin la demaraj,nesemnificativ,viteza maxima in linie dreapta a crescut la 65km\h fata de 60 la role de 5 gr"..... ce este scris in paranteze este pur ca exemplu sunt curios de rezultate,si daca se poate rog explicatii cat mai obiective.... Au facut altii. La scutere chinezesti in 4 T 4,5 grame e greutatea optima. tnx,dar nu ma interesa o greutate optima,ma interesau rezultatele obiective ale unui test cu mai multe tipuri de role....cred ca pe multi i-ar interesa asta... p.s. - eventual daca testul s-a facut pe un motor minarelli cu variator stock atunci cu atat mai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojanionut Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salut!la gilera runner de 50cc,pana la cat e km?90 sau 120?din 2000 park...cu racire pe apa? cat indik in bord?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 salut!la gilera runner de 50cc,pana la cat e km?90 sau 120?din 2000 park...cu racire pe apa? cat indik in bord?multumesc depinde de bord,sunt de amandoua felurile acuma am o intrebare... se poate pune angel eyes pe gilera runner? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 se poate pune angel eyes pe gilera runner? Daca se pot pune pe dacii din '79 toamna, cu siguranta merge si pe gilera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Daca se pot pune pe dacii din '79 toamna, cu siguranta merge si pe gilera si cum as putea sa le prind inauntru in far? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Angel eyes? Pai cumperi de pe net...easyparts.nl Deci va invidiez pe voi cei cu runnere...st cele mai bestiale angel eyes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 asa ceva vreau sa imi pun in far Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 si cum as putea sa le prind inauntru in far? Daca nu ma insel, vin cu un sistem de prindere. Numai ca va trebui sa dai niste mici gaurele in oglinda. Nu cunosc exact sistemul, vorbesc si eu din auzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 asa ceva vreau sa imi pun in far Alea is de r1 cred...sunt si de gilera si arata fain...am vazut de jetforce si arata bestial si erau undeva pe la 250 ron...vinde cineva de pe sectiunea moto...cautal ca le vinde f ieftin. Si le si monteaza el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 vinde...dar nu se gasesc doar cercurile...se gaseste totul, tot ansamblul, adica tot farul cu tot cu oglinzi si suporti. Nu stiu la voi baieti, dar la mine farul nu se desface in bucatele, este sigilat. Poate la alte scutere nu este asa. Nu poti decat sa-l spargi la mine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 vinde...dar nu se gasesc doar cercurile...se gaseste totul, tot ansamblul, adica tot farul cu tot cu oglinzi si suporti. Nu stiu la voi baieti, dar la mine farul nu se desface in bucatele, este sigilat. Poate la alte scutere nu este asa. Nu poti decat sa-l spargi la mine... Pai la majoritatea vine cu totu.,..acuma nu te vei pune tu sa modifici farul ca sa fie angel eyes... Clar ca vine cu tot farul...ai de obicei e f scump...un far de aprilia stock e de la 70 eu in sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Dragi prieteni, in cursul zilei de ieri m'am vazut nevoit sa imi dau marea iubire dupa o relatie de 1 an si jumatate, timp in care am trecut prin multe impreuna si am totalizat aproximativ 11.000km fericiti . Insa dorinta de a trece la ceva superior nu se putea indeplini fara a renunta la scuter din motive strict financiare. Una peste alta cu parere de rau si regret ma consolez cu gandul la ce va urma in viitorul apropiat si postez ultimele trei poze pe care le'am facut, in fata curtii cumparatorului(care din pacate il va folosi strict ca mijloc de tranasport si nimic mai mult undeva la tara...trist). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Dragi prieteni, in cursul zilei de ieri m'am vazut nevoit sa imi dau marea iubire Cat ai luat pe el ? sunt curios , pt. ca arata foarte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 fratilor unde gasesc garnitura la chiuloasa pt un aprilia sr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Sper totuÂşi să ne întâlnim în viitor pe două roți Âşi, chiar dacă vei cumpăra o motocicletă, să nu ne uiți pe noi - cei cu scuteraÂşe - să ne vezi mereu colegi de trafic, egali, prieteni. Niciodata n'am sa uit de unde am plecat indiferent de ce se va intampla Cat ai luat pe el ? sunt curios , pt. ca arata foarte bine Ms, intr'adevar ma oftic de soarta pe care o are dupa 2 proprietari seriosi, insa nu pot face nimic. 1000eur am luat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 fratilor unde gasesc garnitura la chiuloasa pt un aprilia sr Pai un set de garnituri pt minarelli gasesti la orice magazin de scutere si costa in jur de 15-20 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 "Oficialii Postei au anuntat ca, in curand, postasii vor renunta la biciclete in favoarea scuterelor." http://www.antena1.ro/index.php?page=news&...p;currentPage=4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Y8xUIXrrUiw Am ras de m-am spart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Y8xUIXrrUiwAm ras de m-am spart Ce oameni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew2406 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 ce ludixuri le da la postasi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Pai un set de garnituri pt minarelli gasesti la orice magazin de scutere si costa in jur de 15-20 ron ms,,, si acm care are semnalizarile de pe fata complecte si contactu la aprilia sr? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 baieti ... am o intrebare Mi-am spalat casca (are o aprte din interior detasabil) si intrebarea mea e ca nu are nimic daca intra apa in chestia aia tare ... ca si polistirenul ? Ca eu am bagat in apa toata chestia aia (nu casca) si am spalat-o. Am procedat bine oare? Voi cand va spalati casca cum procedati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Voua cum vi se pare k cineva de 21 de ani sa aiba scuter k eu m-am saturat sa rada lumea de mine .chiar este o crima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Voua cum vi se pare k cineva de 21 de ani sa aiba scuter k eu m-am saturat sa rada lumea de mine .chiar este o crima stai ma linistit intreaba`i pe conservari cum stau cu nervii in trafic si cum e cand se grabesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Voua cum vi se pare k cineva de 21 de ani sa aiba scuter k eu m-am saturat sa rada lumea de mine .chiar este o crima Tare asta. Daca nu iti face placere, de ce te mai dai pe el ? Vinde-l cuiva care ar fi incantat de el si ia-ti o dacie din '79. Am 28 de ani, sunt ditamai omu, si merg pe scuter. Masina o scot din parcare (de cand am bicicleta si scuterul) numai cand ma duc la cumparaturi, ies cu cainele in parc sau plec din oras. Vino in Bucale, si vezi cine mai rade de tine cand esti mereu primul la semafor si faci 5km in 5-10 minute in loc sa ii faci in 45 de minute. Sau broblemu e ca iti vine sa-ti bagi unghia in gat cand te depasesc baietii cu motoare ? Si mai ales ca la ei trag toate fomeile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate