Razvy Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 @mdanut : cand ti-ai luat derbi'u? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 @mdanut : cand ti-ai luat derbi'u? Acum 3 zile :X:X:X numa ca ii modelu pe albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) imi plac glumele tale numa ca ii o problema :-" uit sa rad nu a fost gluma... L.E.:pacat ca nu-i de 125 Editat Noiembrie 1, 2008 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Acum 3 zile :X:X:X numa ca ii modelu pe albastru am vazut pozele pe mess ii frumos sa il stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 nu a fost gluma... L.E.:pacat ca nu-i de 125 Asa zic si io nu-ma daca parintii nu mor lasat sa iau mai mare ce vrei am avut si scuter de 150 da asta e @razvi ms la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 Suferi ca un trist in fata calculatorului.Si ba vorbesti cu ma-ta!Te pup GILEROSSI Tu mai pizdetz ce esti.bagate-ai sarma ghimpata in poponeata ca sa te caci cu noduri. Cu ma-ta ba kktule care esti ... Sa ma sui pe crucea matii sa strig cucurigu !!! Apropo spune-i lu ma-ta sa nu mai inchida usa in fiecare seara ca nu are rost sa intru pe geamu sa-i dau m*ie . HAI FLIT Gay- ! sa moara toti dusmanii nostri toti dusmanii nostrii daca adytza nui labaditza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 1, 2008 Share Postat Noiembrie 1, 2008 (editat) ba copil facut pt alocatie, deja esti prea prost ...acuma ma i`au eu de tine....dupa ce ca s`au potolit apele vi tu si incepi sa injuri ... crezi ca iti maresti ranku in ochii nostrii sau a zeilor tai (danutz cu doctor) ??? m`ai termina`te si nu uita cine ai fost ... nu incerca sa fii ce nu poti asta e ptr gilerik Editat Noiembrie 1, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) lol frate,terminati cu insultele...mai ales ca io am daia,tu ai daia... Noapte buna ! Editat Noiembrie 2, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Tu mai pizdetz ce esti.bagate-ai sarma ghimpata in poponeata ca sa te caci cu noduri.Cu ma-ta ba kktule care esti ... Sa ma sui pe crucea matii sa strig cucurigu !!! Apropo spune-i lu ma-ta sa nu mai inchida usa in fiecare seara ca nu are rost sa intru pe geamu sa-i dau m*ie . HAI FLIT Gay- ! toti dusmanii nostrii daca adytza nui labaditza? Ma basinosule,du-te ma frate si plimba-te,tu nu vezi ca nu ai treaba cu viata. Ma retrag ca deja aici se discuta numai de personalitati. Danut:Arata si mie unde m-am laudat eu cu scuterul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Hai du-te . du-teee si lasa-ne frate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Ma basinosule,du-te ma frate... deja pute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 deja pute pai daca a deschis labaditza gura .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 lol frate,terminati cu insultele...mai ales ca io am daia,tu ai daia... Noapte buna ! n-ai somn ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Filmul CSR aici dati pe high quality pt claritate mai buna succes la vizionat si la comentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 (editat) pai daca a deschis labaditza gura .. M.UIE proasta nu te potolesti.FMM Editat Noiembrie 2, 2008 de *adytza* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 M.UIE proasta nu te potolesti.FMM Mai taci frateeeeeeeeeeeeeeeeee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 kids playground! grow up.... ghet' a life! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Mai taci frateeeeeeeeeeeeeeeeee. Macho-manule care esti du-te la culcare ca maine te duci la scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Esti tu sigur de-asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Esti tu sigur de-asta? Hoo frate mai temrina ca iara iti fac astia topic cu antigilerik asa ca mai termina si ieri si azi si maine incontinu o tineti... ii si pt tine labaditza :laugh: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Filmul CSR aici http://www.youtube.com/watch?v=cPhMFKDX45E dati pe high quality pt claritate mai buna succes la vizionat si la comentat GATAAA nu va mai certati n-are rost, suntem o comunitate de scuteristi nu exista cearta la noi da??? hai ceretziva scuze pe PM si gata v-ati impacat bravoooo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 Filmul CSR aici dati pe high quality pt claritate mai buna succes la vizionat si la comentat ce mi-ar place sa ma duc si eu la intalnirile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) GATAAA nu va mai certati n-are rost, suntem o comunitate de scuteristi nu exista cearta la noi da??? hai ceretziva scuze pe PM si gata v-ati impacat bravoooo Astept scuze de la adytza pentru ca el a inceput sa ne insulte. Editat Noiembrie 3, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZICKU Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 are cineva vreo pedala sa se potriveasca la v-click? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce mi-ar place sa ma duc si eu la intalnirile alea Filmul e din primavara anului 2007 ,exista mai multe filme din vara asta dar vad ca nu le-a urcat nimeni pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate