ionutz100cc Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 am rezolvat si eu cu pana ... 2 minute a durat tot ... dopu ... umflat rotile si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 (editat) M-a luat radaru cu peste 45 ( cat e legal pt. mopede) si nu a comentat stimatu` nimic , doar amenda Asta ... pt. ca stiu ca se discuta pe aici ca e caz penal. Editat Mai 26, 2009 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 articol scris in ziarul de ieri ... cica din fericire nu au supravietuit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 articol scris in ziarul de ieri ... cica din fericire nu au supravietuit mda ... greseli dinastea nu ar trebui sa se intample la o redactie de stiri. lipsa de profesionalism. despre radar .... cum e la scutere? daca te prinde din spate iti poate face poza sa trimita acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 am facut ieri un mic accident si trebuie sa imi fac rasnita pe asigurarea vinovatului. stie cineva daca sunt obligat sa tin neaparat rasnita in service pana plateste firma de asigurari pagubele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutzu89 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Da normal asa este pana nu platesc aia de la asigurari reparatiile nu poti lua scuteru:) Editat Mai 27, 2009 de Alexutzu89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 Da normal asa este pana nu platesc aia de la asigurari reparatiile nu poti lua scuteru:) am rezolvat azi. pot sa tin motocicleta pana vin piesele apoi o duc la service si cei de la asigurari tre sa livreze banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexutzu89 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 am rezolvat azi. pot sa tin motocicleta pana vin piesele apoi o duc la service si cei de la asigurari tre sa livreze banii. Reparatie cat mai buna la scuter si mai putine accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) Reparatie cat mai buna la motor si mai putine accidente Editat Mai 27, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 cum sa fac sa nu mi arate asa posturile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 sub Reply sus in dreapta ai Options, dai click pe el si selectezi Standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 am reusit ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 (editat) sunt intr-o situatie naspa la scoala...mai am 4 ore de economie si am doar nota din teza...imi mai trebuie 2 note...cate absente trebuie sa am ca sa nu mi incheie media...am 34 de ore pe semestru...pls help Editat Mai 28, 2009 de daddyf12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 sunt intr-o situatie naspa la scoala...mai am 4 ore de economie si am doar nota din teza...imi mai trebuie 2 note...cate absente trebuie sa am ca sa nu mi incheie media...am 34 de ore pe semestru...pls help depinde si de liceu. la unele licee se raporteaza absentele de pe primul semestru, adica daca ai pe primul 40absente, pe al doilea iti va scade nota la purtare si pentru alea 40 de absente, asta in clasa a11a si a 12a cand nu mai e invatamantul obligatoriu. dar daca iti iese media 6 la purtare pe ambele semestre e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 depinde si de liceu.la unele licee se raporteaza absentele de pe primul semestru, adica daca ai pe primul 40absente, pe al doilea iti va scade nota la purtare si pentru alea 40 de absente, asta in clasa a11a si a 12a cand nu mai e invatamantul obligatoriu. dar daca iti iese media 6 la purtare pe ambele semestre e ok. gata fratioare sa rezolvat problema..un binevoitor a ars toate cataloagele din liceul meu..am scapat:)) iata articolul ) http://www.ziare.com/Cataloage_arse_in_toa...lui-772720.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 tare sunt curios ce o sa se intample in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 sa mai zica cineva ca nu am noroc:)) chiar m am rugat zilele astea sa scap de absente aveam 90 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 gata fratioare sa rezolvat problema..un binevoitor a ars toate cataloagele din liceul meu..am scapat:)) iata articolul ) http://www.ziare.com/Cataloage_arse_in_toa...lui-772720.html ce noroc pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 2, 2009 Share Postat Iunie 2, 2009 daaa...se mai intampla:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_cata_cata Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Sal de mult timp ma bate gandul sa construiesc o bicicleta cu motor de drujba. Mentionez ca voi folosi un motor de drujba de 4cp si 46cm3 de pe o drujba mai veche cu manere pe care le voi dezasambla odata cu lama si astfel nu va trebui sa-mi fac probleme cu aprinderea si alte lucruri. CEea ce nu prea stiu eu este cum sa fac transmisia pentru ca as vrea ceva de genu lant de la motor la foaia de angrenaj pentru a schimba vitezele cu ajutorul pinioanelor ce parere aveti?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 uite ca nu am mai intrat demult dar acum am vandut scuteru si vreau sa iau altu cum e cu seturi modificate ? scade considerabil viata motorului? io caut unu cat mai stok dar sa ivi ocazie...astept un raspuns asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 stie cineva de unde as putea cumpara chestiile astea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 am vazut ca la unele seturi de variator, role ... iti da si chestiile alea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 comanda pe easyparts mai face careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iReal Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 am o nedumerire daca am numere din alt oras , pot sa merg linistit in bucuresti ? sau trbuie sa il reinscriu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate