*adytza* Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 Scrie aproape nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 16, 2009 Share Postat Iunie 16, 2009 doar 50lei, nou? cred ca ma intorc pe scuter, intretinerea implica mult mai putine costuri. nu chiar nou , aproape nu prea a stiut cat sa ceara pe el si pana la urma a zis 50 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 spuneti mi si mie cum se numesc astea..:D de la instalatia electrica:P 1)cdi 2)bobina de inductie 3)releu de incarcare(nu stiu sigur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 in curand o sa astup semnalizarile de pe fata si o sa fac gauri cu burghiul pentru leduri. Ce ziceti ar arata frumos? cam asa ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 in curand o sa astup semnalizarile de pe fata si o sa fac gauri cu burghiul pentru leduri. Ce ziceti ar arata frumos? cam asa ceva ... eu zic sa-l lasi cum este acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 mda, pana la urma asa a ramas cum ii acum. Mi-au zis mai multi ca nu are rost sa ii stric aspectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 mda, pana la urma asa a ramas cum ii acum. Mi-au zis mai multi ca nu are rost sa ii stric aspectul o alegere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 o alegere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 v-am mai zis eu ca vreau sami pun set de 70 e nevoie sa ii schimb si carburatorul ? asta care il am e de 17,5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 nu e nevoie sa il schimbi . Ii bun ala care il ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 nu e nevoie sa il schimbi . Ii bun ala care il ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 cumpar eleron de gilera runner , modelul din imagine . Ofer la schimb asta al meu + diferenta din partea mea (daca trebuie) nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daddyf12 Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 am mai descoperit azi ceva la scuterasul meu...am dat jos toba si acolo unde se prinde toba(pe chiuloasa) nu am gaura de evacuare rodtunda cum ar trebui sa fie...sa fie asta limitarea ce ziceti? a mai intalnit cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zomahar Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 in curand o sa astup semnalizarile de pe fata si o sa fac gauri cu burghiul pentru leduri. Ce ziceti ar arata frumos? cam asa ceva ... Stii ca se dau amenzi pentru mijloace de semnalizare sau iluminare neomologata nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 Si daca imi pun oglinzi cu semnalizari si nu sunt omologate e ceva rau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 (editat) Semnalizarile trebuie sa fie de culoare portocalie. Editat Iunie 21, 2009 de mihaiand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 am renuntat la idee dar oricum aici poti sa iti pui si girofar ca nu zice nimeni nimic eu am semnalizari albe si nu zice politia nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeTo Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 am mai descoperit azi ceva la scuterasul meu...am dat jos toba si acolo unde se prinde toba(pe chiuloasa) nu am gaura de evacuare rodtunda cum ar trebui sa fie...sa fie asta limitarea ce ziceti? a mai intalnit cineva? asa e setu mah...stai calm la mn e asa si sus si jos;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 pt admin: dc nu ati pus si gilera fan club sticky? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Exact : Ca sa il ajutam pe domn' admin uitati aici link-ul : /index.php?...0&hl=gilera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ReDMoTo Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 inca un scuterist mort /index.php?showtopic=385211 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 inca un scuterist mort /index.php?showtopic=385211 stii care-i faza... unii se cred regii soselelor si considera ca n-au nevoie ca lor nu li se poate intampla nimic. daca avea o amarata de casca de calitate medie la 100-200e mai traia acum si ramanea cu sperietura + cateva zgarieturi... da asa uitate ce se intampla... asta este ... inca un RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 stie cineva un site unde as putea gasi vopsea verde (exact culoarea scuterului meu) ? Am umblat prin tot orasul si nu am gasit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 ca sa iti faca exact culoarea aia te duci la o firma de profil cu o bucata de plastic care are culoarea pe care o doresti si iti face vopsea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 asa am facut pana la urma . mersi , Sa vedem ce o sa iasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate