sml Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Cam cati km mergi cu 1L de ulei la un motor in 2timpi , cu rezervor separat care face amestecul singur ? In perioada de rodaj consuma mai mult ulei si benzina ? TNX eu am pus ulei la 900 km si mai aveam cam 150-200 ml in rezervor in rodaj, si ca consum aveam 4,5-5% cu pasager si cam 3,5 singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Eu la Peugeot am pus in rodaj cam 1L la 1100km si imi consuma normal, 3l% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Si eu am facut 1100km pana s'a aprins martorul tot cu 1L insa nu in rodaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Si eu am facut 1100km pana s'a aprins martorul tot cu 1L insa nu in rodaj... al tau e distrus bha...a avut grija de el tibi,dar u numai cox si ulei bunica...lasa ca stim noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Chill reverse Ca eu nu bateam apropo la adresa cuiva anume...dar am vazut unii pe-aici chiar "ciobani" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 Chill reverse Ca eu nu bateam apropo la adresa cuiva anume...dar am vazut unii pe-aici chiar "ciobani" A nu ma stai calm,m-am auto-denuntat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Uite io sunt un mare nesimtit , nu ma lasa astia sa intru in club doamne,cat adevar graiesti...cinstitule unde erai bah pana acum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 doamne,cat adevar graiesti...cinstitule unde erai bah pana acum?? acuma plm ce sa-ti cer si tie , cauti anturaj cu sefu aiurea ma deci trebuie sa ai la tine bunele maniere , neaparat ... a si rabdare multa la plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 acuma plm ce sa-ti cer si tie , cauti anturaj cu sefu aiurea ma deci trebuie sa ai la tine bunele maniere , neaparat ... a si rabdare multa la plimbari ca tot urmeaza vacanta,ne intalnim si noi mai multi pe undeva??ca venim si noi,vine si buzaul si merge la snagov la un gratar ceva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 ca tot urmeaza vacanta,ne intalnim si noi mai multi pe undeva??ca venim si noi,vine si buzaul si merge la snagov la un gratar ceva : neaparat,super idee..misto rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Ma eu stiam ca e bun scuterul ala... Asa faci man??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 (editat) Unde'i marele "suflet" al tau baaai? Bagi strambe acilea pe forum... Daca la tibi a mancat cozonac, a pai te asigur ca la mine numai tort vede...eeh si stii si tu prea bine . (benzina de 4.1lei/L si ulei de 52lei/L) Aah si Corni ma obligi sa fac ca in reclama de la Fiat Albea...BUUUUUN???! mi'ai numit scuteru' BUUN?? e FOAAAARTEE BUUN!!! Editat Iunie 1, 2007 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yOCorni Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 OK, sa il ti asa in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4_aka Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Am si yo un Malaguti F12 , vreau sa pun un kit de 70 reaista biela care o am acuma ????Si inaca ceva unde trebuie sa baga cablu de l clilometaraj la bord ca sa imi are viteza q care merg???? DA AM BORDU ELECTRONIC!!!!??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Unde'i marele "suflet" al tau baaai? Bagi strambe acilea pe forum... Daca la tibi a mancat cozonac, a pai te asigur ca la mine numai tort vede...eeh si stii si tu prea bine . (benzina de 4.1lei/L si ulei de 52lei/L) Aah si Corni ma obligi sa fac ca in reclama de la Fiat Albea...BUUUUUN???! mi'ai numit scuteru' BUUN?? e FOAAAARTEE BUUN!!! d-aia te plimbi doar in week end ca bagi benzina scumpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Am si yo un Malaguti F12 , vreau sa pun un kit de 70 reaista biela care o am acuma ????Si inaca ceva unde trebuie sa baga cablu de l clilometaraj la bord ca sa imi are viteza q care merg???? DA AM BORDU ELECTRONIC!!!!??? prima data invata sa scri corect... si apoi o sa iti zicem ca daca tot schimbi cilindru, trebuie sa ii schimbi si biela. si daca ii pui cilindru de 70 cm3, si nu schimbi si filtru de aer, carburatoru, si toba ... nu rezolvi nimic. cablu de la vitezometru (si kilometraj) nu ai unde sa il bagi altundeva... ar trebui sa arate cu cat mergi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 neaparat,super idee..misto rau da ce are ma? mi se pare o idee OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4_aka Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Pai nu imi arata ,e ar trebui sa fac k sa imi arate???? Pai nu imi arata ,Ce ar trebui sa fac k sa imi arate???? K nu am locasu al pt cablu de viteza in spate l ceasu de la kilometraj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Fratie,in numele tuturor de pe acest forum , te rog sa inveti sa te exprimi si sa ai un scris CORECT ... ca sa moara ce-am p`acasa daca inteleg ceva !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4_aka Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Am un malaguti f12 q bord digital si nu imi indica nik kilometraju ce ar putea sa ai ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Am un malaguti f12 q bord digital si nu imi indica nik kilometraju ce ar putea sa ai ??? Sigur este "Q" bord digital si nu indica "nik"? Parca era "cu" si "nimic" frate scrie si tu normal ca nu esti pe mirc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4_aka Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Ok ! DA poti sa imi raspunzi si mie la intrebare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 Ok ! DA poti sa imi raspunzi si mie la intrebare?? Asa e mai bine NU afiseaza nimic sau doar viteza? Daca nu afiseaza viteza mai mult ca sigur este cablul de kilometraj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat Iunie 2, 2007 Share Postat Iunie 2, 2007 el zice ca nu afisara nimic pe tot bordul:-?? poate ai tu probleme la partea electrica ori e bordul stircat! sper ca am inteles bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 (editat) Sunt gata stickerele CSR, asa ca va rog pe toti care veniti astazi la Circ la ora 14:00 sa aveti la voi 10RON pentru ele. In banii astia intra 2 stickere de 7cm si doua de 10cm. Multumesc - alias Asfalt uscat si salutari cu farul! Editat Iunie 3, 2007 de alias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate