*adytza* Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Am eu un Nolan n62 negru mat marimea L Noua daca te mai intereseaza, detalii aici: /index.php?showtopic=133255 Eu port M si in primavara imi cumpar casca si va fi cred k 70% lazer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 va dau eu subiect de discutie de nota 10: credeti ca pe un moped de 2,5 cai se poate face wheelie? demaraj va zic din start ca nu are suficient din cat am auzit eu ca ar trebui, abia merge de un burnout. se poate compensa prin echilibru sau daca ma asez cat mai pe spate ? cred ca am sa ajung la spital si mopedul la fier vechi dar oricum o sa incerc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 se poate ca e usor de fata, si il echilibrezi cu frana spate, desi ar fi pacat sa-l strici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 se poate ca e usor de fata, si il echilibrezi cu frana spate, desi ar fi pacat sa-l strici... ms de hinturi, o sa incerc sa fiu cat mai precaut, daca o pateste sparg pusculita si tot il pun la punct, nu las eu copilasul sa rugineasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 poti face... dar nu din puterea motorului... tre sa tragi tare de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Da, e normal sa ai aceste acte la tine. Desi factura nu cred ca iti mai trebuie din moment ce l-ai inmatriculat si ai dus o copie la primarie. Dar oricum asta e cea mai mic aproblema. Restul actelor sunt necesare. Asfalt uscat! <small>--- Mesaj completat în 04 Sep 2007 10:18 -------------</small><br/> E logic dar nu neaparat. Poti sa dai peste un politist care sa iti ceara adeverinta si sa nu-l intereseze carnetul. In lege nu scrie nimic de carnet... asa ca daca vrea iti poate face figura. In principiu poti sa ai si carnet de A si tot sa iti faca o faza urata. Actul cu care ai voie sa conduci e adeverinta de la scoala de soferi. Asfalt uscat! N3ks...daca intalnesti asa specimen pe strada te rog sa-l si sa-i dai 1 portie de din partea mea. Nu e lege inca...nu stiu cum arata, dar sigur stiu ca e ceva de genu: (...)ESTE NECESARA DOVADA ABSOLVIRII UNOR CURSURI DE LEGISLATIE(...), adica examenul de sala, ala pe care-l dai cand iei carnetul. De A nu mai zic...e o "chestie imbratisata" aici, adica cu A-ul care e superior poti conduce tot ce e inferior si se incadreaza sub: mopede, maxiscutere si motocicletele(pentru care e A-ul) Nu stiu daca intelegi dar e ceva destul de logic Bafta, si fa cum am zis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 N3ks...daca intalnesti asa specimen pe strada te rog sa-l si sa-i dai 1 portie de din partea mea. Nu e lege inca...nu stiu cum arata, dar sigur stiu ca e ceva de genu: (...)ESTE NECESARA DOVADA ABSOLVIRII UNOR CURSURI DE LEGISLATIE(...), adica examenul de sala, ala pe care-l dai cand iei carnetul. De A nu mai zic...e o "chestie imbratisata" aici, adica cu A-ul care e superior poti conduce tot ce e inferior si se incadreaza sub: mopede, maxiscutere si motocicletele(pentru care e A-ul) Nu stiu daca intelegi dar e ceva destul de logic Bafta, si fa cum am zis Asa am sa fa. By the way: asa e cum zici cu legislatia.. insa nici macar nu trebuie examen ci doar curs Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Lol M-am interesat si eu ca se aproprie varsta de 16 ani si tre sa faci curs si sa dai examen din chestionar de circulatie...tre sa iei 18 puncte mi se pare. Bine ar fi doar curs fara examen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Lol M-am interesat si eu ca se aproprie varsta de 16 ani si tre sa faci curs si sa dai examen din chestionar de circulatie...tre sa iei 18 puncte mi se pare. Bine ar fi doar curs fara examen Daca faci curs de legislatie dai examenul cu instructorul la scoala, daca dai de A1 dai examen la politie si mai e si proba de poligon. Si punctajul minim in ambele cazuri e de 22 de puncte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Da...dai sala dintr-un chestionar de-ala. Acu VladuLe sa sti ca difera...majoritatea le dai 20 lei in plus si iti dau direct hartia. Am auzit cazuri de 18 puncte dar si 22. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 dc nu dai direct de A1?? si eu fac 16 ani in primavara si prin ianuarie ma apuc de invatzat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 A1...6 milioane. Mi se pare enorm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 A1...6 milioane. Mi se pare enorm... Cum naiba. la Cluj e vre-o 3 bulioane! de unde 6? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 am o aprilia sr50 racing racire apa, stie cineva cat ulei intra in transmisie? am cautat in manual dar nu scrie numai ca trebe sal duc la un service autorizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Cum naiba. la Cluj e vre-o 3 bulioane! de unde 6? la noi 3milioane A1,3milioane A --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 08:59 ------------- am o aprilia sr50 racing racire apa, stie cineva cat ulei intra in transmisie? am cautat in manual dar nu scrie numai ca trebe sal duc la un service autorizat pune si tu pana se umple,eu pun cu o seringa si daca ti se pare prea mult mai scoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 am o aprilia sr50 racing racire apa, stie cineva cat ulei intra in transmisie? am cautat in manual dar nu scrie numai ca trebe sal duc la un service autorizat la noi 3milioane A1,3milioane A <small>--- Mesaj completat în 06 Sep 2007 08:59 -------------</small><br/> pune si tu pana se umple,eu pun cu o seringa si daca ti se pare prea mult mai scoti Cum ba sa pui pana se umple?? Iti crapa semeringul! Vezi ca trebuie sa scrie pe transmisie cat se pune, de obicei la aprilia 50cc scuter se pun 110cmc (mililitri). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Cum ba sa pui pana se umple?? Iti crapa semeringul! Vezi ca trebuie sa scrie pe transmisie cat se pune, de obicei la aprilia 50cc scuter se pun 110cmc (mililitri). pai tocmai daia ziceam umpli si dupa aia mai scoti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
capdeguma Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 un manual de utilizare sau/si service pentru scooter Peugeot, model Buxy, aveti idee pe unde as gasi ? ms mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Moama fratilor...la voi e ieftin rau. Apropo de legislatie, pentru ingamfatii aia care comentau de mine vreau sa zic SPECIAL ca nu am dat nici1 examen, l-am luat pe BANI si pot sa circul 100% legal. Va manca pe unii ca ati muncit mult sa luati A1 si eu circul ilegal. Na ca tot n-am facut nici1 efort. Stiu ca o sa ziceti ca am gandire de copil mic, dar doar sa va oftic putin. NU SE REFERA LA TOTI, CI DOAR LA AIA CARE M-AU INSULTAT PE ANUMITE TOPICURI. TZEAPA! P.S: lasand glumele astea vreau sa zic ca ma consider destul de pregatit la legislatie cat sa pot lua sala (22 puncte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
N3cks Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 am o aprilia sr50 racing racire apa, stie cineva cat ulei intra in transmisie? am cautat in manual dar nu scrie numai ca trebe sal duc la un service autorizat Poi daca imi scrii ce model, adica mai aexact din ce an... iti trimit anualul de service care nu il primesti cand cumperi. Tu ai probabil cel al utilizatorului. Daca dai un mail iti trimit tot ce am. Sper sa te ajute. Sau da un PM. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 alex_miclean: scrie clar pe transmisie: 110 cmc (110 ml, 0,11 litrii) Iti spun ca in manual scrie sigur in ultimele pagini la uleiurile pe care tre sa le bagi si benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 are cineva piesele astea de vanzare?unde pot gasi?? http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...aha-Carbon.html http://www.easyparts.nl/showarticles_info/...tie-Carbon.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Nu are ma nimeni pt tine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Septembrie 7, 2007 Share Postat Septembrie 7, 2007 Nu are ma nimeni pt tine .. se vede .....da' poate apare vreunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat Septembrie 8, 2007 Share Postat Septembrie 8, 2007 Ti-am spus eu...nu misca nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate