LinX Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 O Doamne... domnisoara de mai jos este mecanic? Am ramas fara aer... Zici ca a iesit dintr-o reclama la L'Oreal. Spune-mi te rog, cum te-ai descurcat in portiunile cu zapada / gheata, mai ales pe coborare? Din cate am vazut in poze, ai avut parte si de asa ceva. http://picasaweb.google.com/11548788392989...091160294845426 Felicitari pentru tura si la mai mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 1, 2010 Autor Share Postat Octombrie 1, 2010 O Doamne... domnisoara de mai jos este mecanic? Am ramas fara aer... Zici ca a iesit dintr-o reclama la L'Oreal. Spune-mi te rog, cum te-ai descurcat in portiunile cu zapada / gheata, mai ales pe coborare? Din cate am vazut in poze, ai avut parte si de asa ceva. http://picasaweb.google.com/11548788392989...091160294845426 Felicitari pentru tura si la mai mare! Da,omule,ea a lucrat la motor.In poza chiar pleca cu el in probe.Frumos ar fi fost sa-mi faca mie cineva o poza la ce fata am facut cand am vazut cine s-a ocupat de motor. Zapada am prins doar la ghetarul Solden.Nu era gheata,ci zapada flescaita.Nu am riscat,mai ales ca eram singur pe acolo la ora aia,cand am simtit ca incep sa pierd aderenta m-am oprit si am continuat pe jos. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Scufu Postat Octombrie 2, 2010 Share Postat Octombrie 2, 2010 Da,omule,ea a lucrat la motor.In poza chiar pleca cu el in probe.Frumos ar fi fost sa-mi faca mie cineva o poza la ce fata am facut cand am vazut cine s-a ocupat de motor. vreau si eu sa merg la revizie acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 3, 2010 Autor Share Postat Octombrie 3, 2010 Hehe,cred ca Vlad poate sa-ti faca si tie o programare. Mesaj completat Hehe,cred ca Vlad poate sa-ti faca si tie o rezervare Mesaj completat Hehe,cred ca Vlad poate sa-ti faca si tie o rezervare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 6, 2010 Share Postat Octombrie 6, 2010 vreau si eu sa merg la revizie acolo. repara si yamaha ? ma cuplez cu Mariusica pe o remorca , sa iesim mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jane Roe Postat Octombrie 7, 2010 Share Postat Octombrie 7, 2010 (editat) @99 mgm, felicitari pentru excursie. Este cea mai interesanta din ultima vreme. Imi pare rau ca trebuie sa-ti zic, dar esti superficial! Nu ai dat detalii despre "mecanicii" care te-au ajutat. Ceva genul: greutate, inaltime, culoare ochi, nr sutien/chiloti, telefon, adresa,etc. Data viitoare, pe langa asfalt uscat, sanatate si drumuri bune pe care ti le doresc din suflet, te rog sa incerci sa retii si "amanunte". Lucian. P.S. tocmai ce s-a stricat masina de spalat! Oare se pricepe sa repare si d'astea? Face depanari/reparatii la domiciliul clientului? Editat Octombrie 7, 2010 de Lucianggg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 7, 2010 Autor Share Postat Octombrie 7, 2010 Dydy,spre dezamagirea ta nu cred ca repara Yama,sau cel putin nu la acel service.(poate particular?) Lucian-esti simpatic foc si-mi pare rau ca nu-ti sunt de folos cu sutienul si alte alea. Promit ca data viitoare sa fiu mai darnic in informatii. Iarna scurta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Iarna scurta tuturor ce tot vorbesti acolo de iarna , frate ? vine caldura !!! prima zapada nu se pune niciodata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 ce tot vorbesti acolo de iarna , frate ? vine caldura !!! prima zapada nu se pune niciodata ... bai dydy man dupa ce faci 17000 intr.o tura , nu ca tine intr.un an abia astepti sa vina iarna sa te odihnesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 fain an ai avut, jupane. si data viitoare incearca sa asezonezi cu 2-3 cuvintele. chestia aia cu "nu ma pricep la vorbe" e relativa. printre cele mai faine jurnale de calatorie de le-am citit erau de la oameni care in viata lor nu s-ar fi crezut in stare sa scrie. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 11, 2010 Autor Share Postat Octombrie 11, 2010 bai dydy mandupa ce faci 17000 intr.o tura , nu ca tine intr.un an abia astepti sa vina iarna sa te odihnesti Gresesti.Fac depresie iarna. Poate nu veniti sambata in Alexandroupoli si tu si Dydy. Mesaj completat fain an ai avut, jupane. si data viitoare incearca sa asezonezi cu 2-3 cuvintele. chestia aia cu "nu ma pricep la vorbe" e relativa. printre cele mai faine jurnale de calatorie de le-am citit erau de la oameni care in viata lor nu s-ar fi crezut in stare sa scrie. numa bine. Multumesc Ai dreptate,data viitoare stiu ce am de facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WhiteWolf Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Felicitari,frumoasa si interesanta tura.Chiar ai scos parleala pt "pauza" din vara. As vrea sa aflu daca mai sunt romani,poate chiar aici pe forum,care au atins cele doua extreme ale continentului intr-o singura tura.Pana acum suntem doi. La cat mai multe excursii de genul asta.Data viitoare poate in sens invers. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Super... Multe vacante in acest fel ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 cateva puncte extreme ale europei Europa, excluzând insulele îndepărtate cel mai nordic punct — Knivskjellodden, Norvegia (71° 11′ 08″ N) cel mai sudic punct — Gavdos, Grecia (34° 48′ 02″ N)2 cel mai vestic punct — Insula Tearaght, Irlanda (10° 40′ W) cel mai estic punct — în Rusia, un pisc nenumit de 535 m la 68° 18′ 50″ E în nordul Munților Ural. Europa continentală cel mai nordic punct — Cape Nordkinn, Norvegia (71° 08′ 02.835″ N) cel mai sudic punct point — Punta de Tarifa, Spania (36° 00′ 00.175″ N) cel mai vestic punct — Cabo da Roca, Portugalia (09° 30′ 02.727″ W) cel mai estic punct — capătul estic al Republicii Komi, Rusia (66° 11′ 57.225″ E) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nobike Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 repara si yamaha ?ma cuplez cu Mariusica pe o remorca , sa iesim mai ieftin Nu repara ca astea nu se strica Nah, ca am zis-o si pe asta. Cu mecanici asa aproape ca mi-as lua si eu BMW-u. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 Pentru ca foamea de km ma chinuie inca(de cand m-am intors din tura din titlu topicului am mai facut vreo 8.000) revin cu un set de poze facute astazi pe Transfagarasan. A fost o zi superba,perfect senina,o zi pe care o pandeam de mult timp pentru a-mi lua la revedere pe anul acesta de la Transfagarasan. Toate pozele facute le puteti vedea aici http://picasaweb.google.com/11548788392989...26/2010OctTrans# Numai bine va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 observ o imbunatatire in arta fotografica sa inteleg ca intre plecari ai mai avut si timp de cursuri foto asa e unii au si vinerea libera sa le faca in ciuda tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 observ o imbunatatire in arta fotograficasa inteleg ca intre plecari ai mai avut si timp de cursuri foto asa e unii au si vinerea libera sa le faca in ciuda tuturor Multumesc imparate Omu cat traieste invata. Azi mi-am luat fara plata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Pentru ca foamea de km ma chinuie inca(de cand m-am intors din tura din titlu topicului am mai facut vreo 8.000) revin cu un set de poze facute astazi pe Transfagarasan. A fost o zi superba,perfect senina,o zi pe care o pandeam de mult timp pentru a-mi lua la revedere pe anul acesta de la Transfagarasan. Toate pozele facute le puteti vedea aici http://picasaweb.google.com/11548788392989...26/2010OctTrans# Numai bine va doresc salut ne faci in ciuda sefu o veni soarele si pe la noi sa fi iubit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 22, 2010 Autor Share Postat Octombrie 22, 2010 Dom Profesor,glumesti,nu-i asa? Departe de mine gandul sa fac in ciuda cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Wow! Frumos! doar tu si drumul p-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 excelent! si e interesant ca nu ingrasa asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Octombrie 25, 2010 Autor Share Postat Octombrie 25, 2010 Wow! Frumos! doar tu si drumul p-acolo? Ai sa razi,dar am intalnit o pereche de austrieci-2 moto Mesaj completat excelent! si e interesant ca nu ingrasa asfalt uscat! Da,asa e,cu foamea asta pierd kg Mesaj completat Domane, Marcele ... ce ti-a fost dat sa-ti vada ochii ! ... pozele din Alpi m-au lasat fara grai !Unii iti reproseaza ca nu ai bagat si ,,cateva vorbe" ..... inutil, fotografiile spun totul ! Felicitari pentru ,,excursie" si la cat mai multe ! Multumesc,cam asta era si ideea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Avantajul de a trai in centrul tarii... Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Avantajul de a trai in centrul tarii... in centrul tarii ... si sa ai si curbele cand iesi din casa nu sa faci 2-300 km ca sa te inclini prima data cand deja ai obosit un pic , si te-ai cam si plictisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate