Max Friz's R 32 Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 prima intalnire a fost in 2008, povestea ei aici: /index.php?...t&p=1474875 la a doua, in 2009 am lipsit cu totii ... povestea de anul asta, deocamdata in imagini: ortisoara, romania sag, jud. timis iesirea din tara pe drum, in ungaria balaton, ungaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 24, 2010 Share Postat Septembrie 24, 2010 Bravo domne, felicitari. Uite ca aflu si eu pe unde umbla Ciosu si Mircea Adrian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Septembrie 24, 2010 Autor Share Postat Septembrie 24, 2010 dupa poza cu lebada si cea cu motoarele sub copac, urmatoarele sunt din viena, nu de la balaton mai departe ... la locul intalnirii, la 40 km de linz, castelul piberstein, intre ahorn si helfenberg va urma Mesaj completat motociclete in tabara de la castel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Dap, desi am anuntat excursia din primavara, pana la urma grupul a fost si anul acesta destul de mic. Dar drumul a fost frumos (desi ne-a plouat o zi intreaga in Ungaria) iar Austria superioara este o zona superba pentru motocicleta (cu sau fara atas). La intoarcere am venit pe un drum pe malul Dunarii pana la Viena si ne-am oprit in Krems unde printre altele este un muzeu particular de motociclete. Peste 100 de motociclete intregi, multe functionale si 220 de motoare. Merita vazut. Am facut ceva poze dar calitatea lor nu e grozava. O sa incerc sa pun cateva aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Da' barbosu' ala gras cu MZ-u' ce-a cautat la Uralisti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Septembrie 28, 2010 Autor Share Postat Septembrie 28, 2010 o tura prin imprejurimile castelului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Foarte frumos. V-au facut ceva probleme motoarele (vad in primele poze o roata demontata)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpEeD_DaEmOn Postat Septembrie 28, 2010 Share Postat Septembrie 28, 2010 Frumoase utilaje.....sa le stapaniti sanatosi si sa aveti grija de ele.......ASFALT USCAT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Septembrie 28, 2010 Autor Share Postat Septembrie 28, 2010 Foarte frumos. V-au facut ceva probleme motoarele (vad in primele poze o roata demontata)? nu a fost nici o problema, doar ca inainte de a iesi din tara s-a constatat uzura prea mare la roata atasului. in sag am gasit in zi de sarbatoare (8 sept.) anvelopa potrivita. anvelopa noua a luat locul celei a rotii din fata, care a mers la roata atasului. toata aceasta manevra a luat putin timp. in rest, uralele au facut fata cu brio calatoriei. Mesaj completat iata ce povestesc si altii despre aceasta intalnire: http://www.est-motorcycles.fr/forum/viewto...id=31720#p31720 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 (editat) Brava cutezatorilor! Din imagini excursia a fost parca mai ceva decat cea din 2008. Vad 2 Retro, nu cumva unul e a lui Cristi? Editat Septembrie 29, 2010 de TomCat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 E un singur Retro al grupului si da, e al meu. Celalalt atas este un Turist. Mesaj completat Da' barbosu' ala gras cu MZ-u' ce-a cautat la Uralisti?! Barbosu' gras s-a infiltrat in grup ca spion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 29, 2010 Share Postat Septembrie 29, 2010 Barbosu' gras s-a infiltrat in grup ca spion Haha, m-am prins, a vrut sa intorca soarta Razboiului: data trecuta romanii au inceput cu nemtii si au termiant cu rusii. El a vrut acum invers... Oricum, salutari Ural-istilor si MZ-istilor. Drumuri bune si frumoase sa aveti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Septembrie 30, 2010 Share Postat Septembrie 30, 2010 Salut. Sinteti tari domnilor! Da' cam "subtire" cu Dnepr pe acolo. Ori este intrunire exclusivista Ural? Asa, ceva costuri ale deplasarii si ce depinde de ea se poate? Eventual un numar de telefon, ca nu se stie, omul cind imbatrineste... macar poate sa viseze. (pe astea nu are cum sa l-e fure nimeni) Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 E un singur Retro al grupului si da, e al meu. Celalalt atas este un Turist.Mesaj completat Barbosu' gras s-a infiltrat in grup ca spion Frumos, felicitari pentru achizitie. Cat despre barbosu' gras, da, e un spion deosebit de periculos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 E un singur Retro al grupului si da, e al meu. Celalalt atas este un Turist. E un singur Retro in toata tara... ce noroc "are" unii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 1, 2010 Share Postat Octombrie 1, 2010 Cat despre barbosu' gras, da, e un spion deosebit de periculos Mie-mi spui... Ete ce "spionaj" executam impreuna pe vremuri (intre timp si-a schimbat look-ul ca sa nu-l mai recunoasca dusmanii): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate