cocoon Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă (editat) Salutare, Dupa indelungi cugetari, evaluari, dezbateri si nopti nedormite am facut pasul spre a intineri GT-ul meu cu 3 ani si vreo 160.000km ... Si poze cu surorile: Tinand cont de ce pret ma astept sa obtin pe cea veche - probabil ar fi meritat sa o mai pastrez pentru unele dintre plimbari dar nu am loc in garaj si nu prea ma impac cu parcat moto afara De acum urmeaza ceva migala cu mutat micile gadget-uri si accesorii pe cea mai tinerica dupa care, din pacate, pe cea 'batrana' o trimit in Romania la vanzare drept cel mai rulat dar si ieftin GT de pe piata... Daca stiti pe careva interesat pls un mesaj privat - prefer sa-l dau cuiva pasionat la un pret prietenesc decat sa ma leg la cap cu 'diversi' cumparatori de pe nu stiu ce site-uri. Are toate reviziile 'mari' facute la Tibi/Mototehnica - am pastrat facturile de intretinere si piese (undeva peste 10.000E). Drumuri frumoase tuturor! Editat 9 ore în urmă de cocoon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 1 oră în urmă Moderatori Share Postat 1 oră în urmă Acum 7 ore, cocoon a spus: Salutare, Dupa indelungi cugetari, evaluari, dezbateri si nopti nedormite am facut pasul spre a intineri GT-ul meu cu 3 ani si vreo 160.000km ... Si poze cu surorile: Tinand cont de ce pret ma astept sa obtin pe cea veche - probabil ar fi meritat sa o mai pastrez pentru unele dintre plimbari dar nu am loc in garaj si nu prea ma impac cu parcat moto afara De acum urmeaza ceva migala cu mutat micile gadget-uri si accesorii pe cea mai tinerica dupa care, din pacate, pe cea 'batrana' o trimit in Romania la vanzare drept cel mai rulat dar si ieftin GT de pe piata... Daca stiti pe careva interesat pls un mesaj privat - prefer sa-l dau cuiva pasionat la un pret prietenesc decat sa ma leg la cap cu 'diversi' cumparatori de pe nu stiu ce site-uri. Are toate reviziile 'mari' facute la Tibi/Mototehnica - am pastrat facturile de intretinere si piese (undeva peste 10.000E). Drumuri frumoase tuturor! Compune-i un anunt asa cum merita si posteaza-l la sectiunea Bursa pe forum: https://motociclism.ro/forum/22-motociclete-peste-999-cm-cubi/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate