unnamed Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 cineva ar fi interesat? o sa aduc doua 125-uri, dar mai intai sa-mi vand 125-ul meu , deci sper ca prin toamna sa plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 zi si u un pretz !!! si ceva poze .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 la motoru meu? nu pot aici ca iar se iau moderatorii de mine , dar daca imi lasi un e-mail iti trimit pe mail poze si detalii etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 da-ne te rog niste preturi asa estimative ale drumului sau mai usor de zis ce-ti pui tu pe langa valoarea motorului...merci...asteptam sa vedem cu ce vi de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 pai pretul motorului + 290 euro vama + 100 euro drumu dus + 150 drumu intors(cu tot cu transportul motoarelor) + 100-300 euro pentru mine ma gandeam.... acum depinde si de cat ajung chieltuielile link cu asta care il dau acuma: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1998-15268.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raphael Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Da'mi si mie mailul tau sau da'mi add pe yahoo: simy1990 k sa putem discuta mai usor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Da'mi si mie mailul tau sau da'mi add pe yahoo: simy1990 k sa putem discuta mai usor! te-am bagat in lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Cam mult vrei....altii iau 250 de USD pentru un drum...doar cheltuiala si banii lor...fara vama +inmatriculare/taxe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pai pretul motorului + 290 euro vama + 100 euro drumu dus + 150 drumu intors(cu tot cu transportul motoarelor) + 100-300 euro pentru mine ma gandeam.... acum depinde si de cat ajung chieltuielile link cu asta care il dau acuma: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunt-d...1998-15268.html Deci la un Rs de 2500 E mai adugi preturile tale (600-800E)Il faci de 3300...nu stiu daca este cam rentabila faza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 sper ca realizati ca pretul final va fi in jur de 2 mii de euro nu o sa iau de acolo rs cu 2500 de euro, sunt mai ieftine Cam mult vrei....altii iau 250 de USD pentru un drum...doar cheltuiala si banii lor...fara vama +inmatriculare/taxe. nu prea inteleg ce vrei sa spui.... adica banii de vama ii plateste din burta ala care aduce? pentru ca vama e mai mult de 250 de euro... deci iese in pierdere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 ai putea sa te bagi si la 50cc pt. ca s-ar putea sa le vinzi mai usor cu legislatia noua ce nu cere permis, doar un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 (editat) NU!! vama o suporta cumparatorul si alte taxe dar drumul...care la tine costa 650...el il face cu 250 LE:Daca ai posibilitate sa pleci cu masina adu 3-4 sa vezi ca iese bine pt ca daca aduci un singur moto....si vii pe el consumi combustibil aiurea...si chiar ar trebui sa te axezi pe 50 cc... Editat Septembrie 2, 2006 de Supapa_Jr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 asa e si mie mi se pare cam mult 650 de euro fara suparare...daca adecea un motor de 10000 E mai ziceam dar asa ajndem sa dam aproape jumatate din valoare motorului....uite eu de exemplu vreau o cagiva mito din 2000 cu 2000E...bineinteles fara vama pe care o s-o platesc eu aici ca exemplu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 8, 2006 Autor Share Postat Septembrie 8, 2006 nu cred ca a inteles nimeni in asta 600 euro intra si vama, si drumul si tot + pretul motorului de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remyx Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 NU!! vama o suporta cumparatorul si alte taxe dar drumul...care la tine costa 650...el il face cu 250 LE:Daca ai posibilitate sa pleci cu masina adu 3-4 sa vezi ca iese bine pt ca daca aduci un singur moto....si vii pe el consumi combustibil aiurea...si chiar ar trebui sa te axezi pe 50 cc... Bai copii, iar vorbiti prostii... Cum draku sa vina Germanika - Romanika pe un 125 ????? Pai cine crezi ca mai e prost sa il cumpere dupa aia ? Un motor de 125 o duce cam 20.000 km +- cateva mii in functie de cum e utilizat... Un asa drum ii aduce o uzura de 10% nu mai zic ca ii face si un kilometraj frumos. Hai lasati prostiile si treceti la carte, ca incepe scoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 9, 2006 Autor Share Postat Septembrie 9, 2006 + ca 2 mii de km pe motor e infernal. o sa le aduc cu microbuzul. m-am gandit la 50cc dar mi se pare un risc cam mare pentru ca nu stiu pe nimeni care ar fi interesat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 cunosc pers care au venit pe scuter de 50cc din germania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Octombrie 7, 2006 Share Postat Octombrie 7, 2006 ce fac mai astia cu transportul de moto ...s-au speriat si nu mai vin in tzara sau ce...???? ) asteptam de vreo 3 sapt sa vedem cu ce vin ce naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 pei "unnnamed" nici nu a plecat v-a pleca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MaDoG Postat Octombrie 8, 2006 Share Postat Octombrie 8, 2006 cunosc pers care au venit pe scuter de 50cc din germania era si un film ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 21, 2006 Autor Share Postat Decembrie 21, 2006 in ianuarie plec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rss Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 cineva ar fi interesat? o sa aduc doua 125-uri, dar mai intai sa-mi vand 125-ul meu , deci sper ca prin toamna sa plec. asa am facut si eu ca tine am vandut rs-ul meu mai mia dat mama 3000 euro si am plecat in germania cu tata cu duba sa aduc rs-uri vroiam sa aduc 4.........o sa fii socat ce rs-uri gasesti in germania eu mi-am cheltuit bani dupa motor si am ramas pieton si daca nu ai pe cineva sa iti vorbeasca limba nu faci nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 asa am facut si eu ca tine am vandut rs-ul meu mai mia dat mama 3000 euro si am plecat in germania cu tata cu duba sa aduc rs-uri vroiam sa aduc 4.........o sa fii socat ce rs-uri gasesti in germania eu mi-am cheltuit bani dupa motor si am ramas pieton si daca nu ai pe cineva sa iti vorbeasca limba nu faci nimic in ce regiune ai fost ? nu te`a bagat nimeni in seama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Decembrie 23, 2006 Autor Share Postat Decembrie 23, 2006 asa am facut si eu ca tine am vandut rs-ul meu mai mia dat mama 3000 euro si am plecat in germania cu tata cu duba sa aduc rs-uri vroiam sa aduc 4.........o sa fii socat ce rs-uri gasesti in germania eu mi-am cheltuit bani dupa motor si am ramas pieton si daca nu ai pe cineva sa iti vorbeasca limba nu faci nimic merci de info! dar ce sa inteleg prin "sa fii socat ce rs-uri gasesti in germania" ? adica in stare foarte buna la preturi foarte mici sau stare deplorabila la preturi imense? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zep27 Postat Decembrie 23, 2006 Share Postat Decembrie 23, 2006 salut postez aici pt ca banuiesc ca voi va pricepeti cel mai bine la 125. am de adus o masina din zona unde este acest anunt si avand loc in duba m-am gandit sa aduc o moto de 125 ce parere aveti de aceasta- are cadrul rupt .este recuperabila merita sa o aduc etc orice parere pertinenta si la obiect este binevenita multumesc http://www.mobile.de/SID3njlWZPYxDYF0HHwRA...1238100021& Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate