patrastefan Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Moldoveanu (cred) in spate nu e moldoveanu ala. e mai in spate. PS: bravos si la mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 3, 2007 Share Postat Ianuarie 3, 2007 Felicitari si la mai multe...cand oi avea si eu ceva care sa imi permita un drum dinasta te-as acompania ca pozele prea ma imbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
candro Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 frumos si bravo voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dangerosu Postat Ianuarie 4, 2007 Share Postat Ianuarie 4, 2007 Super frumos,la mai multi km-ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 5, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2007 La vara vreau sa fac o "mica" tura prin Bulgaria, ca tot planuiam mai de mult. Zona Cadilaterului, pina pe la Balcic, nu mai mult. As pleca si spre Ungaria, dar e mult de mers prin RO si asta nu prea-mi place... Off-topic: in curind termin de pregatit si de modificat camila, si o sa pun detalii pe forum, pentru cine e interesat de modificari "mici" la Super Tenere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgetatt2 Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 Salut 'cristi-mic', imi place foarte mult cum ai documentat totul si bineinteles pozele sunt foarte frumoase. Ai fost si in afara tarii cu motocicleta? Anul asta vreau sa vin si eu in Romania pe doua roti. Toate cele bune, Vincent Noroc Vincent si scuze tuturor ca dau cu batu' in balta !! Eu sint "localizat" momentan pe harta in Anglia, pe langa Dover,cam la 5 mile de Euro-tunel.Am planificat sa vin cu motorul in tara prin vara si chiar ma intrebam daca mai gasesc pe careva.... Putem vb daca mai ramane "in picioare " subiectul pe mail. Solid_angel2006@yahoo.com Salutari tuturor !! P.S....parca imi vine sa imi dau cu caramida in OO ca nu mi-am luat KTM Adventure,cand ma gandesc la ce ma asteapta in tara ( GROPI/GROPANE/GAURI/GALME/CRATERE...ETC...lista ramane deschisa...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 La vara vreau sa fac o "mica" tura prin Bulgaria, ca tot planuiam mai de mult. Zona Cadilaterului, pina pe la Balcic, nu mai mult. As pleca si spre Ungaria, dar e mult de mers prin RO si asta nu prea-mi place... Off-topic: in curind termin de pregatit si de modificat camila, si o sa pun detalii pe forum, pentru cine e interesat de modificari "mici" la Super Tenere. la multi ani ,cristi[mic];;cred ca ai suta si''.. si eu m-am gindit la o tura prin bulgaria, dar prima tura mai lunga pe anul asta o sa fie tulcea...vreau sa-mi iau nevastuica [acu citeva minute am chemat-o sa vada poza cu voi ,cu moldoveanu in spate],si sa vedem dobrogea ...cred ca e frumos...ai mai fost in zona cadrilaterului?........cu totii suntem interesati de modificarea st, .....nici mie nu-mi plac vitezanele, cred ca e mult mai comod pe un enduro mare la drum lung, sau un turing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greyhound Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Amatori de Bulgaria in weekend ? Duminica la 11 la arc ! /index.php?...74290&st=50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Frate, mi-ai infipt cutzitu' !!! Ma uit afara la nametii care doar de cateva zile si-au facut aparitia, ma uit la pozele facute in 2006, ma uit si ma uit din nou, si nu trece iarna asta, belita. M-a luat dorul rau de tot, as pleca undeva la vreme buna , sa pot sa imi fac hatarul ... "Doamne, ce vreme-i afara ... " Va salut si daca are cineva vreo "pila" la cei de la meteo, dau eu o lada de bere sa rezolvati cu frigul si cu zapada. Sa auzim numai de bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 La vara vreau sa fac o "mica" tura prin Bulgaria, ca tot planuiam mai de mult. Zona Cadilaterului, pina pe la Balcic, nu mai mult. As pleca si spre Ungaria, dar e mult de mers prin RO si asta nu prea-mi place... Off-topic: in curind termin de pregatit si de modificat camila, si o sa pun detalii pe forum, pentru cine e interesat de modificari "mici" la Super Tenere. SUPER!!!! astept noi informatii despre ambele subiecte. PS ma intereseaza daca stii vreuna pt dezmembrat. ma interesau mai multe de pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 http://search.ebay.de/search/search.dll?cg...&category0= Daca pindesti cu atentie, gasesti cam tot ce vrei tu pe acolo. Saptamina asta termin frinele si sper sa ies la aer cu ea PS Jenifer, am 1.69 si 85 kg , mai am pina la suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 (editat) http://search.ebay.de/search/search.dll?cg...&category0= Daca pindesti cu atentie, gasesti cam tot ce vrei tu pe acolo. Saptamina asta termin frinele si sper sa ies la aer cu ea PS Jenifer, am 1.69 si 85 kg , mai am pina la suta. Man, esti bun.. se pare ca stii cam tot despre S T. Felicitari. ai idee dupa achizitionarea produselor de le eBay.de o modalitate mai ieftina de transport pana in tara? merci. Editat Ianuarie 9, 2007 de 1NebunDupaMotoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 super tare bravo .o excursie reusi ta ,ce sa mai zic de poze bestial tineo tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaDuCu_CostEL Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Cristi mic - Bravo!Foarte frumos! pS:Moaaama da ce motor frumos ai! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 super faină excursia !!! felicitari ! visez de mult la asa ceva .. si cred ca nus singurul ziceai ceva mai sus ca ai mai facut traseu asta cu un ij? nai si ceva poze de la excursia aia ? dar peripeții de povestit? ca banuiesc ca ai avut ceva mai multe atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 3, 2007 Autor Share Postat Februarie 3, 2007 Hai ca m-am executat....nu aveam pozele scanate, ca le-as fi pus mai demult... Deci...vara 1998 (iulie-august). Traseu: 3.200 km in 8 zile. Moto: IJ Planeta 5, cam 30.000 km la bord fara nici o piesa inlocuita. Puncte pe traseu: Tulcea, Braila, Buzau, Valeni, Cheia, Brasov, Rucar-Bran, Cimpulung, Transfagarasan, Sibiu, Alba, Valea Ariesului (inclusiv Scarisoara), Stina de Vale, Cluj, Turda (si Chei), Sibiu iar, Sighisoara, Brasov, Sinaia...Tulcea. Consum: daca-mi amintesc bine, cam 5,8%, incarcat asa cum se vede + pasager. Probleme mecanice : ZERO. Doar ca fiind 2T, pe Transfagarasan la 2000m abia mai mergea cu vit. I Pe la Cheia Sus pe Transfagarasan IJ la Balea Lac, la intrarea in tunel In fata casei, abia ajuns. Frate-miu, cumnata mea si nasul lor. Si bineinteles garajul nostru Asa cum se vede, tehnica a progresat mult... Aveam camera cu film, n-aveam saci de dormit, cortul cintarea cam 10 kg...dar a mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad302 Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 felicitari inca odata excursile astea doua spun multe despre tine , si toate is de bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Februarie 3, 2007 Share Postat Februarie 3, 2007 Intr-adevar ... excursiile astea da nota ca esti un om deosebit ! Respectele mele ! Sper ca voi face si eu asemenea excursii peste cativa ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
musulmanu Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 BRAVO! 2 drumetii demne de laudat datorita distantei si peisajelor bineinteles pe care le-ai ales. Ij-ul il mai ai? Ai o sotie demna de invidiat sa reziste la asa o drumetie numai pe motor. Felicitari si sa auzim numai de bine. Tine-o tot asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bill Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 cristi esti cumva si pescar? ca tare as veni putin pt o partida .mai ales de rapitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Februarie 5, 2007 Autor Share Postat Februarie 5, 2007 Imi pare rau, nu pescuiesc absolut deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v00d00 Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 bravo... multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate