motorita Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 AM 4 PLACI DE AMBREIAJ CARE LUCREAZA IN ULEI SI CARE SUNT ACOPERITE CU PLUTA CARE S A DETERIORAT.STITI VREO FIRMA CARE RECONDITIONEAZA ASA CEVA SI DA SI GARANTIE PE LUCRARE?MULTUMESC ANTICIPAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Ambreiaju face parte din clasa consumabilelor. Adica cand se termina, il inlocuiesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Pluta cu albus de ou.... pfff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daciana Postat Octombrie 16, 2010 Share Postat Octombrie 16, 2010 Pe Viilor, la intersectie cu Trafic Greu, e un nene care reconditioneaza, si sotul meu si-a facut la el placutele de frana de la masina. O cladire verde chiar pe colt, e un hostel si o vulcanizare acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 am mai pus cind eram tineri ferodou pe saboti dar nu ne-a trecut prin cap sa reconditionam discurile de ambreiaj , sunt atitea magazine , fizice si virtuale care vand consumabile chiar nu gasesti unul sa aduca discuri de ambreiaj pentru motorul tau ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Daca este manet am eu 3 motoare si multe piese....nu e nevoie sa reconditionezi ambreiajul. ce motoreta este ?MANET? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 AM 4 PLACI DE AMBREIAJ CARE LUCREAZA IN ULEI SI CARE SUNT ACOPERITE CU PLUTA CARE S A DETERIORAT.STITI VREO FIRMA CARE RECONDITIONEAZA ASA CEVA SI DA SI GARANTIE PE LUCRARE?MULTUMESC ANTICIPAT daca gasesti pe unu' care se ocupa cu asaceva intreaba-l daca nu cumva vulcanizeaza si prezervative ... as avea vreo 3-4 bucati ... cu garantie bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 lasati-l ma in pace, acum vreo 2-3 ani daca nu ma insel umplea rubrica service cu nush ce atelier moto de rahat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoMax Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 lasati-l ma in pace, acum vreo 2-3 ani daca nu ma insel umplea rubrica service cu nush ce atelier moto de rahat... E clar ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) lasati-l ma in pace, acum vreo 2-3 ani daca nu ma insel umplea rubrica service cu nush ce atelier moto de rahat... De care rahat? Rahat de ambreiaj poate.... Pluta e cel mai tare laxativ. Un ceai este devastator. Editat Octombrie 18, 2010 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 RECONDITIONEZ PLACI DE AMBREAJ. METODA GARANTATA!!!! daca sunteti cuminti va spun si cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mottofreee Postat Octombrie 23, 2010 Share Postat Octombrie 23, 2010 RECONDITIONEZ PLACI DE AMBREAJ. METODA GARANTATA!!!! daca sunteti cuminti va spun si cum! Problema e sa nu arda saibele ca atunci ai dat o palm..... . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noisymusician Postat Noiembrie 5, 2010 Share Postat Noiembrie 5, 2010 astazi am luat si eu 3 placi de la reconditionat pe cu pluta pt un vespa din 82 . l-am dus la nenea ala de pe Viilor de care se vorbea mai devreme si lucreaza foarte tare, a durat 3 saptamani pana l-a facut asa cum vroia el, nu mi l-a dat desi ma grabeam pana nu a iesit mai bine ca din fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LU NA Postat Aprilie 28, 2015 Share Postat Aprilie 28, 2015 A durat 3 saptamani pt ca nu-l intereseaza nu din alte motive... Eu am o parere Extrem de proasta. " Patronul" si singurul angajat e un taran de vreo 50 de ani ce foloseste apelativul " BAH" adresandu-se clientului , un arogant ce statea la tigari cu niste copii de 15 ani cand m-am dus ,fiindu-i scarba sa se uite la discul meu de ambreiaj ceramic pt BMW... In mari flegme mi-a spus " Ce sa faca cu el ? " Bagati-l in poponeata in gandul meu... ce ai putea sa faci cu el ? A fost foarte deranjat ca discul de otel ORIGINAL are gaurile prea mari... Probabil ca trebuia sa ii duc gaurile gata pregatite el sa-mi dea doar chitanta... La sfarsit i-am recomandat sa stea la tigari daca n-are chef de munca el raspunzandu-mi " Nu e treaba ta BAH ce fac eu "... In 30 de secunde cat am avut scarba sa cunosc acest " meserias " cred a folosit de 3-4 ori apelativul BAH... Singurul echipament tehnologic cu care e dotat atelierul e un scaun de lemn vechi de 50 de ani plin de jeg si de ulei iar ca spatiu e cat o toneta de bilete dialogul si devizul lucrarii avand loc in strada. NU RECOMAND !!! » Post actualizat in 28 Apr 2015 11:58M-am dus sa imi confectionez un ambreiaj ceramic sa reziste la peste 400 de N/M pt BMW ( masina nu motor ). De fabrica ambreiajul rezista doar la 250 de N/M asta fiind motivul pt care am interactionat cu acest individ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate