piticutz4you Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Are un prieten un atv rusesc ZIM 350 cu motor de ij in doua pistoane cu turbina de racire si nu reusesc sa-i gasesc un set motor nou! Daca are cineva o idee de unde sa cumpar va rog sa ma ajutati! In foto e atv-ul meu care e acelas tip dar eu abia l-am cumparat si astept sa-i reglam aprinderea si sa-l vad cum merge! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Dany, 0740848790. E motorul de Jupiter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TOR Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Tare "Pocitania" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
master_alexut Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 nu stiam ca rusii au facut si atv-uri.Oricum rusii astia sunt surprinzatori au submarine nucleare, nave spatiale dar nu au fost in stare sa faca si ei o masina...lada aia o au din anii 60. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Daca ai vedea ultimile modele de la Lada ..... n-ai mai zice asta. La mine in oras , acum 5 - 6 ani , a fost expozitie cu ultimile modele de la Lada care credeam ca sunt de fapt Cadillac. Am aflat ca sunt Lada in unul din ziarele locale ( abia dupa cateva zile ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 lada aia o au din anii 60. Despre asta e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Erau vreo 7-8 modele inclusiv Lada Samara facelift. Ceva in genul celei postate de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 cateva poze cu atelajul in discutie, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 17, 2010 Autor Share Postat Octombrie 17, 2010 Tare "Pocitania" las k creste ea mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matti_dragomir Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Au facut si un atv de 175 , marca voskhod , totusi manetele alea de la atv ul cu motor de ij ma termina, ce rol au? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 1- schimbator 2- reductor 3- inversor 4- frana Si eu mi-am pus intrebarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Au facut si un atv de 175 , marca voskhod , totusi manetele alea de la atv ul cu motor de ij ma termina, ce rol au? Zici ca e Starship Enterprise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alectronic Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 deci frate ... rusii astia sunt absolut si in ultimul hal DATI DRACULUI superb 'dispozitivu' poate faci un clip si-l pui pe Youtube cu animalul cum se misca pe niste dealuri ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 17, 2010 Share Postat Octombrie 17, 2010 Cred ca se misca exact ca orice motor de IJ in panta. Ca magarul (pui pe el cat poti si tot trage) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 (editat) deci frate ... rusii astia sunt absolut si in ultimul hal DATI DRACULUI superb 'dispozitivu' poate faci un clip si-l pui pe Youtube cu animalul cum se misca pe niste dealuri ceva pfff...nu-mi dau seama de ce esti asa extaziat, dupa parerea mea, toate aceste "atv-uri" sunt de toata jena, atat ca efect vizual cat mai ales tehnic. Acum 12-13 ani cand mi-am inceput activitatea moto un prieten de-al meu isi luase un atv de ala cu motor de Ij care dupa numai o luna de la achititionare s-a cam dus dracu...cred ca il mai are si acum. Parerea mea e ca asta cu atv-ul a fost idee proprie,si nu tehnologie "imprumutata". Mesaj completat Cred ca se misca exact ca orice motor de IJ in panta. Ca magarul (pui pe el cat poti si tot trage) ...si se rupe ambielaju' Editat Octombrie 18, 2010 de turku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 motoarele de jupiter au boala sa sparga ambielajele, la planeta in schimb doar ambreiaju mai patineaza cand il fortezi, ambielajul duce destul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 18, 2010 Share Postat Octombrie 18, 2010 astea aveau si tractune fata/ sau doar spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 1- schimbator2- reductor 3- inversor 4- frana Si eu mi-am pus intrebarea. 1- reductor 2- inversor 3- hidraulic(tiranti- ridicare coborare) 4- cuplaj sateliti Mesaj completat astea aveau si tractune fata/ sau doar spate? sal! Asta are doar spate, e structurat pe genul mini tractoraselor, cu instalatie hidrauliga pt prins plug si alte utilaje pt aceste munci avand reductor si cuplaj pe sateliti nu cred k simte prea mult lipsa tractiunii fata Mesaj completat sal! sigur ii fac clipuri cand ii dau drumu'! pana atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rat_jawa Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 uite aici unul din asta cu motor rotax 650. Asta pt carcotashii care spun ca Jupiteru'rupe ambielaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 uite aici unul din asta cu motor rotax 650. Asta pt carcotashii care spun ca Jupiteru'rupe ambielaje l-am vazut! f misto! astept sa vad cum se comporte asta care este pe el si mai vedem...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 ai pm, daca nu ma insel prietenul ala al meu avea si o remorca cu utilaje pt agricultura pt el. Dupa cum ti-am spus, este dus de mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticutz4you Postat Octombrie 19, 2010 Autor Share Postat Octombrie 19, 2010 ai pm, daca nu ma insel prietenul ala al meu avea si o remorca cu utilaje pt agricultura pt el. Dupa cum ti-am spus, este dus de mult... si nu mai are pe nimeni care sa-mi zica daca le vinde sau nu? le-as lua pe toate(utilajele si atv-ul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Salut. Burg man, omule, ai postat niste poze... La prima m-a facut sa-l confund cu un Hummer. Ai scos poza aia tare de tot. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 salut... mie nu mi sa parut cine stie ce poza...am vrut doar sa scot in evidenta partea din spate a atelajului unde se monteaza uneltele.... prea mare diferenta intre ATV-ul in discutie si Hummer nu ar fi,4 roti are,destul de solid e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate