Hannibal Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Treaba facuta in Romania. Mai mult: de catre politisti romani. Si mai mult: de politisti moldoveni: Se face ca a aparut o strutzocamila pe meleagurile noastre: un MOTOCICLU cu un nume ciudat rau, grea de rupe si cu rezervor... nul. Si io trebuie sa o calaresc... Sunt campion: am YZF de 7 si juma R1 Bandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Treaba facuta in Romania. Mai mult: de catre politisti romani. Si mai mult: de politisti moldoveni: Se face ca a aparut o strutzocamila pe meleagurile noastre: un MOTOCICLU cu un nume ciudat rau, grea de rupe si cu rezervor... nul. Si io trebuie sa o calaresc... Sunt campion: am YZF de 7 si juma R1 Bandit Tare aia cu YZFR1BAND . 0.0 litri la rezervor damn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 ..............Pai sa o stapanesti sanatos ! Totusi un pic cam greutza barca 282 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 ..............Pai sa o stapanesti sanatos ! Totusi un pic cam greutza barca 282 Conform "bikez.com" are 196.0 kg (432.1 pounds) deci si aici au facut o mica greseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Vrei sa iti arat talon de Dacie care prinde 100kg/h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Vrei sa iti arat talon de Dacie care prinde 100kg/h? Super,baga o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Curand, cand scot pozele de pe telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 bine ca nu au trecut acolo shi locuri in picioare!!! da daca rezervor nu ai, cu ce merge mobra??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Haha tare de tot asta... politia romana ce dracu AU mai fost cazuri dastea ciudate la moto, dar ca al tau asa denumire nu am mai vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Am avut un Peugeot 306 1.9D iar pe talon avea motor diesel de 49cmc si 2kw. L-am vindut, mi se parea prea slab la 2kw Acum sint multzumit, mi-au pus in plus la raptor : +10kw, +9kg la masa proprie... Bine, au omis ca e V-Raptor si nu Raptor, dar nu ma mira nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Treaba facuta in Romania. Mai mult: de catre politisti romani. Si mai mult: de politisti moldoveni: Se face ca a aparut o strutzocamila pe meleagurile noastre: un MOTOCICLU cu un nume ciudat rau, grea de rupe si cu rezervor... nul. Si io trebuie sa o calaresc... Sunt campion: am YZF de 7 si juma R1 Bandit Neicaaaa! Inseamna ca poti sa faci kilometri fara numar... fara numar... la ce rezervor ai! MANELISTULE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 foarte tare ! pai ar trebui sa umbli cu o perfuzie cu benzina si cam la 5 km sa opresti pt refill.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Mie imi gresisera foarte interesant actele la BMW in vama. In loc sa scrie K 100 RT, i-a fugit degetul lu' contopistu' de aveam unicul BMW R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Mie imi gresisera foarte interesant actele la BMW in vama. In loc sa scrie K 100 RT, i-a fugit degetul lu' contopistu' de aveam unicul BMW R6 Nu e chiar asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 numa' la sushava se puteau de-astea....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate