boris_zx9r Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 A aparut Motociclismo nr 39. Din sumar: comparativ intre BMW F 800 ST si Yamaha Fazer 8, Honda vs Triumph si un test cu un supermoto nipon. De asemenea, subiecte din actualitatea moto de la noi si internationala, un supertest in avanpremiera, ceva sport, dar si...( puncte de suspans) . Lectura placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Octombrie 29, 2010 Share Postat Octombrie 29, 2010 A aparut Motociclismo nr 39. Din sumar: comparativ intre BMW F 800 ST si Yamaha Fazer 8, Honda vs Triumph si un test cu un supermoto nipon. De asemenea, subiecte din actualitatea moto de la noi si internationala, un supertest in avanpremiera, ceva sport, dar si...( puncte de suspans) . Lectura placuta! Eu n-am gasit-o inca la chioscuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 frumos editorialul,dar ma intreb cum se poate evalua nivelul de pilotaj al unora doar vazand un demaraj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Noiembrie 3, 2010 Share Postat Noiembrie 3, 2010 Nu era doar demaraj, ci controlul motocicletei la viteza mica. Picioarele pe jos la mers încet, poziție în șa crispată și greșită, ambreiaj patinat degeaba și motor turat excesiv. Mers agresiv (și prost) unde nu e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Noiembrie 17, 2010 Share Postat Noiembrie 17, 2010 dupa ce am vazut topicul am dat rapid o fuga la chioscuri si l-am gasit. ultima bucata din raft de la petromul de pe lucretiu patrascanu bulan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiberiu_enache Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 La Carrefour Orhideea la buticul cu ziare, aduc mereu reviste moto, inclusiv Motociclismo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Noiembrie 25, 2010 Share Postat Noiembrie 25, 2010 eu astept deja nr 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 am citit de mai demult numarul dar abia acum mi-am adus aminte. M-au distrat cateva chestii mai ales la comparatia dintre VFR si Sprint ST... Cel mai mult mi-a placut ca Spint ST era aspru criticat pentru ca are compartament cu acte care trebuie musai inchis cu cheia in vreme ce VFR nu era criticat ca nu are de loc. Dar asa este in categoria asta sunt foarte multe modele care au compartiment pt acte cu usita in care icape eventual si un tablet PC... asa sunt eu mai carcotas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 bai dar ce aveti ma de nu scoateti nr 40 ca a venit decembrie. Ce dracu s-a intamplat fiind criza, cu ce v-a marcat? Acum ca a disparut concurenta, Motociclismo ar trebui sa se lafaie, ca are cine o cumpara, s-a mai si subtiat. S-a taiat robinetul de la dealeri, aia va tin in viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johny1972 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 bai dar ce aveti ma de nu scoateti nr 40 ca a venit decembrie. Ce dracu s-a intamplat fiind criza, cu ce v-a marcat? Acum ca a disparut concurenta, Motociclismo ar trebui sa se lafaie, ca are cine o cumpara, s-a mai si subtiat. S-a taiat robinetul de la dealeri, aia va tin in viata? Azi am cumparat nr.40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate